Alah icin yardim edin

Bu cinsel konulari ne diyerek annesine anlatıyor?
Esim benimle birlikte olmuyor mu diyor.

Bu arada annesinin zihniyetine soyleyecek soz bulamadim.Kendi cocugun da olsa bazi konular mahrem kalmali. Mesafe olmali.

Kendisi 103 kilo bn 40 kiloyum dusunun.evet ben birlikte olmayinca kavqa cikartiyor baqiriyor caqiriyor annesi felan qeliyor herseyi anlatiyor cok zayifladida kemikleri batiyorda felan kayinvalidemde esinin gozunu doyur saga sola qitmesin benim moralim bozukken o nasil zevk alabilirki bana cocuk yapma pozizyonlari anlatiyor bilmiyorum cok cok utaniyorum

Oğlunun yuvadan uçma vakti gelmediyse, daha çocuk ise ne diye gelin gittiniz o eve?
Gece oyalamacası mı?
Gerçekten aklım almıyor bazen okuduğum şeyleri.
Siz evlenirken neyine evet dediniz, aileniz böyle bir adama sizi nasıl verdi, hangi mantıkla kv ile oturuyorsunuz ve tehditlerine nasıl susuyorsunuz?
Yahu bir değil ki dert...

Esin normal birimi yani bir rahatsizligi bir hastaligi bir özürlülügü varmi.

Canm üzüldüm ama ailen haklı böyle olmaz ... anladığım kadarıyla sabretmek için baya zorluyorsun kendini ama sabrın da sonu var tehtitle ne kadar devam edeceksin.... allah yardımcın olsun ama yürümez

Tek bi pruze bakiyorm zaten para biriktiriyorm bilet almak icin bileziklerim felan var onlar benim namusum diyorum esime vermem diyorum cunku onlar benim diyor nolmus yani namusunu bana verdiysen diyor

Esin kiroluktan olucek bence

Madem oglu ev gecindiremeyecekmis daha cocukmus o zaman evlendirmeseymis.
Cinsellige kadar her seyi aileye anlatmak nedir ayip ya.
Aileniz de arkanizdaymis daha 20 yasindasiniz. Boyle omur gecmez.

Kizim bak isin sakasi
Aklini basina topla cek git o evden ..
Terbiye yok ar yok haya yok .
O kocan saf midir nedir daha anlamadin mi?
Annesine ciftlesmesini anlatiyo dingil...
20 yasindasin
Biz kacinci yuzyildayiz .
Kim ne yapsin senin bosanmani konuscak habire ?
5 lira bile paran olmadigi evde
Zorla birlikte olan hayvanla
Kör cahil kaynanayla ömür mu gecer ?

Boyle anitmadilar kendilerini ne bilim bir iki ay durur evimizi ayirirz dedik kendi aramizda ama nerrrdee.hayir esimin bi rahatsizligi yok

Gitmek istiyorm cesaret edemiyorm zaten para biriktiriyorm habersizce umarim onlarida bulmazlar.

Amaninnn sakin cocuk yapma bu adamla geleceğin yok bence saka gibi bir aile yol yakinken bosan derim

Eve qelince cantasini aynanin onune birakiyor arada bi kac kurus aliyorm evet yaptiqim doqru deqil hirsizlik yapiyorm ama mecburum

Kusura bakmayın da ne yapmam lazım eşim Nasil değişir diye soruyorsunuz geçip ailesinin karşısına biz dün gece karımla söyle ilişkiye girdik diyen kişi adam olabilir mı hangi ahlaka terbiyeye sığar bu arkanıza bile bakmadan kaçın

Çocuk yapmamakta haklısın. Yapma sakın. Ah ! Keşke evlenmeseydin. Bu adam düzelmez. Kesinlikle boşanmalısın. Boşanmakta sorun böyle kişilerle. Böyle bir hayatı kabullenmeyeceğin ortada. Böylede devam edemesin. Keşke baştan aynı evi kabul etmeseydin. Ailende mi düşünemedi. Üzüldüm canım ya.. çok kişiliksiz bir adamla evlenmişsin.

Bide arkadaslar ben tldan giriyorum gmaileme mesaj geliyor esimin gormemesi lazim ayrlardan nasil degistiricem gelmemesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…