Alah icin yardim edin

Ikna olmuyo maasida iyi 2500 ama qecim yapamayiz diyor olmaz diyor bende calisirim diyorm calisttirmam diyor kendisi calisiyor ama bana bes kuru verdiqi yok demiyoki al 5 lirada olsa al lazim olur yok

ayrılmayı niye düşünmüyorsunuz

Aileside kendiside cok bilmisler qibi davraniyorlar onlar umrumda deqil ben ailemi dusunuyorum elalem onlara ne der kizi qittide qittide bilmem ne tek uzulduqum nokta bu

Farkindayim tek bi pruze bakiyorm artik kayinvalidem qelinlikle qirdin kefeninle cikicaksin diyor tam bi siqinti muamelesi qoruyorm zaten ailem baska ilde cok ozluyorm onlarda anlayiz qostemiyorlar

Valla Türkiyenin bu saçma sapan cahil yapısı beni gittikçe bıktırıyor artık. Bazen insanları tutup sarsmak istiyorum artık. Keşke aileler biraz daha yönlendirici olsalar ve çocuklarının bu kadar kolay harcanmasına izin vermeseler. Bakın yaşınız çok genç, mutluluk böyle evlilikle çocukla vs edinilmiyor. Ergenlik yeni bitmiş, daha kendinizi bile tanıyamadan, yetişkin olamadan anne olmak eş olmak mümkün mü? Lütfen okuyun,okuyun,okuyun; iş sahibi olun. Erkeklere güvenerek bu hayat yoluna çıkmayın. Umarım geç olmadan gerçekleri görebilirsiniz. Bol şans..

Aileside kendiside cok bilmisler qibi davraniyorlar onlar umrumda deqil ben ailemi dusunuyorum elalem onlara ne der kizi qittide qittide bilmem ne tek uzulduqum nokta bu

desinler ne olacak
siz kendinizi bildikten sonra
herkes istediğini konuşsun

Dertlesecek kimsem yok annemede herseyi anlatmak istemiyorm uzuluyo kocam desen zaten ortada biralarda kimseyide tanimiyorm boyle bi sayfa buldum yaziyorm cunku qercekten cok kotuyum mutsuzum 40 kiloya dustum ruh qibi dolaniyorm disariya cikmiyorm siqinti qibi eve mahkum yasiyorm

Umarim cesaret edebilirim

Kesinlikle yapabilirsiniz. Herkes kendi hayatına baksın, hakkınızda konuşacak olanların da kızları çocukları var. Boşverin ne derlerse desinler. Sakin mantıklı bir kafayla düşünün tüm bunları. Soğukkanlı olun, duygularınızla hareket etmeyin lütfen.

O zaman esyalarinizi toplayin siz. Bi pakettee cocuk bezi alin. Kayinvalidenize verin ve " Gunde 4 kere altini degistirin. Zibinda alin usutmesiin." Diyin.Cocuk falanda yapmayin zaten cocuk bakiliyor evde. Boyle hasta ruhlu insanla nasil devam edebilirsiniz? 1 degil ki ailede boyle. Bosanmak ayip bir durum mu? Ailenize ne lafi gelicek Allah askina? Ahlaksizlik yapmadiniz. Evlendiniz. Saygisizlik gordunuz. Tehdit gordunuz. Hor goruldunuz ve bitti. Sizi bekleyen bi aileniz varrken bunu degerlendirin. 1 tane hayatiniz var. Dunyauya getirmek istediginiz cocugun babasi bu adam mi gercekten?

Evet 27 yasinda ve evin tek oglu cok igrenc cocuk yapmak istemiyorm zaten ama zorluyo kayinvalidemde gelip cocuk yapma pozizyonlari bana soyluyo sok oldum cok utandim ustelik kayinbabamin yaninda

Zaten kayinvalidem biz kavga edince oglum calisir ben bakarim cani kadin istedigindede gidip parasini versin yapsin gelsin diyo okadar utandimki cunku ben kendi ailemde boyle bisi gormedim.

Cinsel iliskini annesine anlatmak nee yaa.sakin cocuk yapma annesi esin icin o daha cocuk deyip duruyormus kazik kadar adama sende kocana cocuktan cocuk olmaz sen büyüyüp Adam ol cocuk konusunu düsünürüz de.

Umarim hamile kalmam tek basima disari da cikamiyormuki gidip kadin dogum hapi alayim gizlice kullanayim

Umarim hamile kalmam tek basima disari da cikamiyormuki gidip kadin dogum hapi alayim gizlice kullanayim

ayy hala umarım hamile kalmam diyorsunuz
yani devam mı edeceksiniz bu evliliğe
umarım dilerim vs. vs ile olmaz bu işler trenin üstüne atlayıp umarım ölmem demek gibi bir şey bu

Tek bi pruze bakiyorm zaten para biriktiriyorm bilet almak icin bileziklerim felan var onlar benim namusum diyorum esime vermem diyorum cunku onlar benim diyor nolmus yani namusunu bana verdiysen diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…