Aşılama Alama yaptran arkadalar.......bakn bir

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba şekerlik sizin de kist varmış, ca125 değeri ölçüldü mü hiç?

sizin değerleriniz nasıl çıktı acaba?fisfisfis

hadi bakalım inşaalah allahın izniyle hamiş olursun kötü şeyler düşünme

a sende mi izmir desin
canım ne güzel daha ben yaptırmadım aşılama dr un kim hayatım

hadi bakalım haırlısı senin bir tane varmış heralde
oda mı tedaviyle mi oldu

profiline baktım canım bnm senin profilinde yazıoyrdu ordan bnmd edr um dilek aslan irenbe tüp bebek merkezi

iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun canım bnm

bnmde sorunum pkos umurtlama olayıyla ilgili ve rahimagzım gerideymiş uzunmuş bu yuzden rahim içi ayrıca enfeksiyon kaplıymış aşılma ayapılacak dr um öyle söyledi deneyelim dioyr bakalımmneler olacak

evet duydum valla hatta akıntı sarı renkte oluyormuş
öyle dedi
bir arkadşaım ve onun ki tuttu

arkadaşım çilek aynı zamanda aşılama olmuşuz.hissettiklerini bana yazarsan sevinirim

Canım arkadaşım, ümitlerini kırmak istemem ama ben bugün adet oldum. Üstelik adet günüme daha 5 gün vardı. Yine de bugüne kadar hissettiklerimi yazayım: Aşılamadan sonra 1 hafta boyunca sürekli kasıklarımda ağrı ve şişkinlik vardı. Daha sonrasında bunlar geçti ve göğüslerimde şişkinlik ve ağrı başladı. Göğüslerdeki bu ağrı ve şişkinlik, adet dönemine yakın hemen hemen her kadında görülen bir belirti ama ben adet zamanlarımda böyle bir belirti yaşamadığım için, hamilelik belirtisidir diye ümitlendim. Daha sonra aşılamanın 11. günü kasıklarıma birden ağrı girdi ve kahverengi bir leke geldi. Ertesi günde sürdü. Ve 13. gün adet oldum canım. Hakkımızda böylesi hayırlıymış. İnşallah senin aşılaman ve benim yaptıracağım diğer aşılamalar tutar. Herşey gönlünce olsun.

hiçbir aşamada degilim kız zaza canım bnm valla

canım arkdşaım benim eşim diyor ki hemen karar vermeyelim acele etmeyelim bekleyelim biraz daha buyuk ihtimalle 2008 ocak da başlayacagız hayatım daha önce yapılması gerekenler var bilioyrsun rahim filmi çekilecek önce o bir çekilsin bakalım adet olmam lazım birde ya allah a bıraktım artık bn valla sıkıldım inana ki yani gereçekten :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kismet hayirlisi ne ise öyle olsun insallah canim bende cok sikildim bildigin gibi degil icim daraliyor gözlerim dolu dolu suan kendimi oyalamaya calisiyorum ama mümkün olmuyor malesef

bnd ebiyerler ehikayemi yazıoyurm canım valla

günler nasıl geçecek konusunda size biraz kendimi anlatayım kızlar? ben geçensene bu zamnalarda eşime artık bebek istediğimi ve biran önce bebek yapalım dedim ama tabiklde çok buyuk konuştum ve bebegi aslında yuce rabbimin verdiğinide unuttum am aöyleymiş ne bileyim kimse bana bunun aslında dikenli bir yol oldugunu bazen düşüp bazendce yaralarımı saracagımı ama bunun yanındada çok gözyaşı dökecegimi söylemedi çok zor günler geçirdim ben sizler gibi elbettede öyle ki çok bilirim evimin panjurlarını açmadan saatlerce agladıgımı komşularıda annemlerde dahil olmak üzere kimseyi görmek istemediğimi v egerçekten de herkesten kendimi soyutladıgımı..... bilirim...tabi bu dönemlerde hergün saatlerce dualr edip başkalarınında hamişlik habrlerini almak beni sevindirmioyr bilakis üzülüyordum hemde çokkkkkkk ve sonund aadet olmadım ilk denemem sonrası adet olmadım kzılar kesin ddedim sen hamilesin...betul kesin....ne hayaller kurdum bilseniz..... karnıma yastık koyup bakıoyrdum...... hamişlik yakışacaktı kendimc ehayalimde beebgimin odası puseti herşeyi ama herşeyi hazırdı kıyafetleri kız olursa adı erkek olursa adı herşeyi vardı..... hep dolmuşla çarşıya giderken camlara yapışırdım ki bebek magazalarının önünden geçince neler alabilecegimi göreyim ....ama maalesef tet i yaptım ben bu kadar çok hamileliği beklerken......megerse degilmişim test bana hamiş olmadıgımı aslınd ane boş hayaller kurdgumu yanlış yerlerde bulutların üsütnde oldugumu gösterdi tabi bulutların üstünd gezmek bana pek yaramadı ve yere çabuk düştüm hamile degildim ve tam 75 gün adet olmadım ....dr a gittik sonund aadet olamadıgım için testler4 istedi sonucunda herşeyimin normal oldugunu söyledi bebek istediğimiz için bize klomen verdi....ve ben bu ilacın ne işe yaradıgını bilmioyurdum am adr umun demesiyle bebek için verdi ....sandımki be hemen hamile olacagım yanında birde duphaston verdi....... ilk denemmiz....ve en yakın arkadaşım.... ilacım bitti.... ama adet olmadım sandım ki yine oldu tam 36 gün oldu ama akıllanmıştım öncesinde 75 gün adet olmamıştım ve 3 kere de test yapmıştım insan anend eacıtasyondan zevk alırki sonunda üzülecegini bile bile...... komşum dedki bnc etest yap içime dogdu......sen hamileisndedi v ebana kendi gebelik testini gösterdi....... içim acıyla doldu kızlar nasıl acıdı bilseniz....yandım böyle gitmek kaçmak istedim onun evinden aklım abişeyde gelmedi aglayamadım da.....ama bir bahane bulup eve gittim...karar vermiştim 40 gün olmadan test yapmayacaktım zaten o 40 günler hiç gelmedi kzılar hiç eve geldim tuvalete girdim peçeteye bir baktım ki ben adet olmuştum ... yıkıldım ALLAHIM DEDİM NEDEN NEDEN NEDEN....ZATEN O DÖNEM PSİKOLOJİM O KADAR BOZULDU Kİ.. BU nedenlerde hiç bitmedi.....ellerimi duvara vura vura agladım .........başımı duvarlara vura vura nende dedim içli içli haykıra haykıra agladım......... eşim aradı o sırada dedim ki ben adet oldum...hamile kalamamışım.... olmamı dedim o da olsun bişey olmaz ötek ay olur dedi.....ama üzüldü belli etmsede ya da etmek istemesede..... anladım ben ...... hadi dedi aglama gel seni yemege götüreyim tamma dedim kzılar çıktım evden..... bindim otobüse ama kendimi tutamadım ordada agladım içli içli nedne dedim gene allahım affetsin inşaallah tabi diğer ay gene diğer ay gene....... hüzünler kaldı bana..... bu arad abnden sonr ahamilelik isteyenlerin hepsi hamiş oldu onlar bugün yarın doguracak ben ise olaydaki hikmetleir görmeye çalışıoyrm...... neyse mart ayı geldi beklediğim günde adet oldum sandım ki artık içimdeki hüzünler kabuk bagladı ama ben megerse aslında şoka girmişim o gün aglamamıştım ama ertesi gün gene agladım öyle bilirim ki kılzar o 3 ayda 18 kilo verdim üzüntüden sadece süt ve su ile beslenioyrdum yatmıoyrdum uyumuoyrdum ....hep bebek bebek bebek.....geceleri herkes uyurken ben allahım a dular edioyrdum rabbim ne olursun ver dioyrdum lütfen olmadı ama hala daha tabi bu zamana kadar olmamış olması yarında olmayacagı anlamına gelmioyr........çok sancılarım oldu ama dr um bir kere bile ultroson a sokmadı hamile kalamadım içim içimi yiyordu....... nisan ayı geldi.....gene adet oldum.....sonund adedim ki tamma betulcum kabul et sen hamile kalamıoyrsun nedne işini dahada zorlaştırıyorsun yapma bunu.........herşey bitmiş degildir ancak sonuda gelmiş degildir........ dr umu degiştirmeye karar verdim çünkü 8.5 cmlik kistim olmuştu ve dr um bunu ancak mayıs ayında farketmişti ....tabi bird e bu bebek sayesind etanımadıgımdr kalmadı ....yazışmadıgım....ama bir hekim saolsun sürekli aynı şunları yaızoyrdu adet günelriniz içinde sizi görebilrsek daha dogur bir yol gösterebiliriz....farklı msn adresleri açtım bu dr a sorular sormaya devam ettim ama hep adet günlerinizde gelin görelim diye yanıt verioyrdu anladım ki kendine baglamaya çalışıyor..... işi paraya dökmüş zaten şu andada çalıştıgı tup bebek merkezindede en buyuk paya sahip olan dr muş..... sonunda gittim başka bir hekime ona ama önce allah a inanıoyurm...... çünkü vercek olan o gittiğim merkezin hasta kaygısı yok ve paracı degiller....busu güzel zaten....dr larada zamanal insnaın güveni kalmıoyr.......

şimdi oldu kaç ay ama hala bebek yok olması için edilen dualr var ögrendim ki bnm rahim agzım geride ve uzunmuş...... çok boşlug adüşüoyr insan böyle zamanlarda aman kzılar dikkat edin bu boşluktan yaralanmaya çalışanlar var......sakın kendinizi kullandırmayın....allahım hepimizn yuzunu güldürsün..inançlı dr ların vicdanlı dr ların ellerine düşürsün aslınd akeşke düşrmese ama düşürceksede iyilerle karşılaştırsın inşaallah.................aminnnnnnnnnnn

şimdi banadaaşılama yapılacak ama dileirm canım sen hiç bunları yaşamazsın........hemen hamiş olursun ama bu ilaçlar bnd eişe yaramadı...... ve ayrıc apkosum endeeeeeeeeeeee

canım benim hayatım yapma lütfen allah buyuktur o okadr buyuktur ki isterse senin içine 10 adet çocuguda sıgdırır . tek hamilelikten bile daha rahat hamilelik geçirtir saglıklı bir şekildede kucagına veriir sakın üzgün olma allah buyuktur vardır bundada bir hikmet görmeye çalış sakın nende yarab diye sorma oldu mu canım sakın üzülme dertleşelim ... bekleyelim bakalım allahım bizim için ne güzelilkler vermiştir sakın üzülme hayatta her istediğimiz maalesef hemen lmuoyr bu yol çok meşakali ne yapalım allahım versinde hayırlıısaglıklı sıhhatli olsunda varsın bir kaç ay sonra gelsin demekki allah sanada vermek isitoyr dua etmeni istiyor...... et bakalım sende o zaman sakın amöa sakın rabbim neden deme.......o herşeyin en iyisini bilir...senin için umuyorumki çok güzell dilekleri var zor bilioyurm ama allah bize yinede yeter...............:1hug:Şeniz:1hug:
merhaba arkadaşlar.Aranıza yeni katıldım.12 eylülde ilk aşılamam yapımıştı.adetime daha 5 gün olasına rağmen bu gün adet oldum.Çok çokk çokk kötüyümmmmmm

sara nur yazdıklarını okudum ve etkilendim ..canım bende 5 aydır hamile kalamadım ..sanırım bu yııları bulur neyse Allahın takdiri diyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…