Alamak kr m oldu...

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar mrb sorunlarımı okumaktan sıkıldınız belki ama bende yaşamaktan sıkıldım...
4 yıllık flörtün ardından 1.5 senelik evliyim..7aylık kızım var...
evliliğmdeki ilk sorunum kaynanam sonra eşimin rahat tavırları benmle çok ilgilenmemesi..
doğum yaptığım sıra ailem dağıldı yani annem babam abim evsiz kaldı şimdi her biri başka bi şehirde yaşamaya çalışıyo ailem yanımda değil...
bense kızımlayım eşim vardiyalı çalışıyo çoğu zaman gece yanlızım gündüz geliyo o zamanda uyuyo onu anlarım işi ama evde olduğu saatlerde işi olmasa bile tv karşısında...
yani anlayacağınız çok kötü durumdayım..
en son kaynanamla aramda geçen olayın ardından görümcem geldi biraz önce hoşgeldin bile dememişsin anneme senden beklemezdim ben seninle konuşmasam bile evine gelir yiğenimi severim annemde böyle yapmalı gibi sözler söyledi iyice moralimi bozdu....
off off kaçıp gitmek istiyorum ama nereye...ne yapıcam ben böyle...

kaynananla ne problemn var ki anlamadım ?zor dönemler gecirdiğin belli ama tam olarak sorunun eşinn ilgisizliği mi ailenn dağılması mı kaynanan mı ?

Off canım benim ya!!

Bazen bende çok bunalıyorum gidecegim yer var ama gidemiyorum..Belki sen kendini daha çaresiz hissediyorsundur ailenin durumundan dolayı ama inanki pek çok kadın benzer durumları yaşıyor..

Kadnlar ilgi bekliyor alaka bekliyor bikaç güzel söz..Ama bunları anlamayana ne yaparsan yap anlatamassın..Onun için kendini üzme.Bebeğine sarıl çünkü bu dünyadaki tek varlığımız onlar..

:teselli:

ya kımse hayatında her gun sorunsuz neşelı dort dortluk degıldırkı..
severek evlenmıssını 4 sene flortun ardında cozemedınızmı esınızı bu donem ıcınde*..
kaynanası ıle sorun yaşamayan cok az ınsan vardır emınım..
aılenı sız yokkende onlar vardı unutmayın elbette bakarlar baslarının caresıne..buda sızın mutsuz olmanıza yuvanızda moral bozuklug ıcınde durmanıza engel degıldır..
esınız yogun calısıyomus sıze daha ıyı bı yaşam standartı vermek ıcın..
bı erkekden ne beklıyosunuz ben anlıyamıyom gercekdende..
benım babam sabah 8 de evden cıkar gece 4 de eve gelır..
calısır cabalar cocukları ıcın..
bıde eve geldımmı bızmı dert yanalım ılgısızlıkden evde yan gelıp yatsa dahamı ıyı..
sızı anlıyom tamam ama bısıler hep bekleyen olmayan bıraz fedaralık etmelısınız madem esınız boş evde ıken tv basında bısıler cıkartın bırlıkde vakıt gecırcegnız..

Ama bı kayınvaldene hosgeldın demedın dıye böyle tavır alınmaz kı?
Baska seyler olmasın bunun altında?
Ya gercekten esının aılesı bı tuhaf ya da söylemedıgın gercekten karsı tarafı ıncıttıgın bır sey var canım...
Aranızda gecen olay ne kayınvaldenle?

bence insanlar hayattan keyif almalı,zevk çıkarmaya bakmalı..böyle lüzumsuz işlerle de uğraşmamalı..ailedeki insanların birbirine destek olması lazım yoksa onların dışarıdaki herhangibir insandan ne farkı kalır? nedense çoğu zaman herşeyin olumsuz taraflarını görüyoruz ,halbuki olumlu taraflarına baksak yada olanları fazla kafaya takmasak ( diyene bak.)) ) herşey daha da güzel olur..
valla ne diyim bilmiyorum.Allah yardımcın olsun ama belkide ufak tefek süprizler yaparak yada biraz kendini yenileyerek biraz daha canlanarak ilişkinizi biraz canlandırabilirsiniz..yada eşinizin neden böyle davrandığını öğenip ona göre tedbir alırsınız

bence eşinle oturup güzelce konuş bunları
seni anlıyorum çok yoruluyorsun bizim için çabalıyorsun ama ben de seni çok özlüyorum seninle vakit geçirmek istiyorum de
mesela bazı şeyleri eşinden beklemek yerine önce sen yap
eşine süprizler hazırla eve geldiğinde çok iyi bi şekilde karşıla
senin çabaladığını görünce o da heveslenecektir diye düşünüyorum

kaynana konusunda da aynı şeyi düşünüyorum..ailenden uzakmışsın bak..eşinin tarafına yakınlaş onlarla vakit geçir birşeyler paylaş.Hem kendini yalnız hissetmezsin hem de aranız iyi olur mutlu olursun

öncelikle eşinle konuşmayıı denemelisinn!a.s
doğum ve çocuktan sonraki süreçç zaten zor bir süreç canım!:teselli:
eminim sen de daha hassas ve duygusalsındır!
düşünn bakalım belki senin de hataların vardır iyice ölç tarttt olaylarııı!!

kaynananla ne problemn var ki anlamadım ?zor dönemler gecirdiğin belli ama tam olarak sorunun eşinn ilgisizliği mi ailenn dağılması mı kaynanan mı ?

hepsi...
kaynanam beni hiç istemedi ayrılmamız için elinden geleni yaptı nedeni ise ailemin düzensiz olmasıymış...doğum yaotım beni bırakıp kızımla upraşmaya o küçücük bebeğin sürekli canını yakmaya ağlatmaya başladı..

tek tesellim kızım zaten oda olmasa 1dk dayanamazdım..

ben o kadına yakın olursam evliliğm en kısa sürede biter canım onun tek amacı bu..

eşin bunların farkında değil miii???

okadar çok olay olduki tatlım ben istemedi ayırmaya çalıştı en ufak bişeyde kocamı doldurdu ama benim için en zor olanı doğumdan sonra kızıma davranışlar oldu 7aydır kızımı ne zaman görse sevme bahanesiyle yavrumun hep canını yaktı en son da dairelerinden birinde oturuyoruz biz bende ona kızıma davranışlaı yüzünden trip yapıyorum diye evimden s.... olun gidin dedi yazlık alcakmış kendine..
geçen hafta hiçbişey olmamış gibi geldi bende hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım olay bu

Anladım canım...
Aslında tipik bir kayınvalden var ama torununun canını acıtacak kadar duyarsız olanını da duymamıstım...Kınıyorum acıkcası...
Görümcen bılmıyor mu pekı annesının davranıslarını,hıc sorgulamadan dırek sana bende konusmam senınle..vs dıyor.
Kendınden hıcbır zaman ödün verme derim,babam hep der ne kendını ezdır ne de onları kıracak bısey yap... Ayarı bılceksın der...
Eşinin bu durumda ne düşündüğüde cok önemlı...Eger eşin ılla da annem dıyorsa bıraz önce dedıgım gıbı serin ol... Esın yokken polemiğe bıle gırme... Esınden hıcbırseyı gızleme... Ama sureklı dırdır eder gıbı annesını ona kötuleme canısı...

eşim şuan için benden yana ara ara konuş barış diyo ama çok üzerime gelmiyo
ama görümcem ilk kez böyel tavır aldı yani kaynanamla aramızdaki sprunları bilir karışmazdı anasının ne olduğunu biliyo tabi..
ve surat assamda gelmez görüşmezdi ama bugün ben seninle konuşmasam bile yiğenimi görmeye gelirim deyince şok oldum ben onu karakterli bi insan olarak bilirdim...bu lafı duyduktan sonra ondanda soğudum kendimi abluka altında hissediyorum
düşünsene konuşmucam onunl ama o ev,me gelip gidecek beni tınmıcak çocuğumu sevip gidecek..canım çok sıkkın hepsinden kurtulmak istiyorum ama kaynanamdan kurtuldum derken görümcem bak neler söylüyo demekki onunla bu kıvama gelsek evime gelip istediği gibi kızımı sevecek yani hiç kurtulamıcam..

ya bence bu kaynanalrın bir işe ihtiyacı var..oyalansın dursunlar da gelinlerini ve oğlullarını rahat bıraksınlar

sende ,görümcene ne bu tavrın biz seninle konuşmuyomuyuz da bu şekilde laf söylüyosun deseydin.seninde işin çok zor maddiyatın yerinde olsa uzak bir yerden ev tutardınız.

bencede kadının hiç bi sorunu yok bi eli yağda bi eli balda durup durup sorun çıkarıyo ondan kurtuldum derken görümcemin bu konuşması başıma biri daha çıkacak gibi geliyo...
bide benimle konuşmasa bile kızımı sevmeye gelecekmiş yüzsüzlüğün böylesini hiç görmedim...acaba o duruma gelsek yapabilirmi?

sende ,görümcene ne bu tavrın biz seninle konuşmuyomuyuz da bu şekilde laf söylüyosun deseydin.seninde işin çok zor maddiyatın yerinde olsa uzak bir yerden ev tutardınız.

nerde be canım ev kaynananın üzerine tapuyu bile vermiyo evi satıp başka yerden alcaz diye..heleki şu durumda hiç vrmez

Bellı kı kayınvalden görumcene damardan girmiş ve kendı safhına cekmeyı basarmıs,kızı nede olsa...
Ama kımse kusura bakmasın,benı muhattap almayanı bende almam...Öyle sacma sey mı olur...Benımle konusmayacak ama cocugumu sevecek gözumun önunde hemde benım evımde...Karakterlı bır ınsanın bunu aklının almaması lazım...
Bu tıp tavırlarda o nasıl koyabılıyorsa hükmedebılıyorsa,sende ınsansın sende tavrını koycaksın...Aslında herzaman anlayıslılıktan yanayım ama böyle emırvakı hanımaga gıbı tavırlarla hukmetmeye calısanlardan nefret ederım.Esımın annesıde kardesıde olsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…