- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
kaynananla ne problemn var ki anlamadım ?zor dönemler gecirdiğin belli ama tam olarak sorunun eşinn ilgisizliği mi ailenn dağılması mı kaynanan mı ?
Off canım benim ya!!
Bazen bende çok bunalıyorum gidecegim yer var ama gidemiyorum..Belki sen kendini daha çaresiz hissediyorsundur ailenin durumundan dolayı ama inanki pek çok kadın benzer durumları yaşıyor..
Kadnlar ilgi bekliyor alaka bekliyor bikaç güzel söz..Ama bunları anlamayana ne yaparsan yap anlatamassın..Onun için kendini üzme.Bebeğine sarıl çünkü bu dünyadaki tek varlığımız onlar..
:teselli:
bence eşinle oturup güzelce konuş bunları
seni anlıyorum çok yoruluyorsun bizim için çabalıyorsun ama ben de seni çok özlüyorum seninle vakit geçirmek istiyorum de
mesela bazı şeyleri eşinden beklemek yerine önce sen yap
eşine süprizler hazırla eve geldiğinde çok iyi bi şekilde karşıla
senin çabaladığını görünce o da heveslenecektir diye düşünüyorum
kaynana konusunda da aynı şeyi düşünüyorum..ailenden uzakmışsın bak..eşinin tarafına yakınlaş onlarla vakit geçir birşeyler paylaş.Hem kendini yalnız hissetmezsin hem de aranız iyi olur mutlu olursun
eşin bunların farkında değil miii???hepsi...
kaynanam beni hiç istemedi ayrılmamız için elinden geleni yaptı nedeni ise ailemin düzensiz olmasıymış...doğum yaotım beni bırakıp kızımla upraşmaya o küçücük bebeğin sürekli canını yakmaya ağlatmaya başladı..
Ama bı kayınvaldene hosgeldın demedın dıye böyle tavır alınmaz kı?
Baska seyler olmasın bunun altında?
Ya gercekten esının aılesı bı tuhaf ya da söylemedıgın gercekten karsı tarafı ıncıttıgın bır sey var canım...
Aranızda gecen olay ne kayınvaldenle?
okadar çok olay olduki tatlım ben istemedi ayırmaya çalıştı en ufak bişeyde kocamı doldurdu ama benim için en zor olanı doğumdan sonra kızıma davranışlar oldu 7aydır kızımı ne zaman görse sevme bahanesiyle yavrumun hep canını yaktı en son da dairelerinden birinde oturuyoruz biz bende ona kızıma davranışlaı yüzünden trip yapıyorum diye evimden s.... olun gidin dedi yazlık alcakmış kendine..
geçen hafta hiçbişey olmamış gibi geldi bende hiç konuşmadım yüzüne bile bakmadım olay bu
Anladım canım...
Aslında tipik bir kayınvalden var ama torununun canını acıtacak kadar duyarsız olanını da duymamıstım...Kınıyorum acıkcası...
Görümcen bılmıyor mu pekı annesının davranıslarını,hıc sorgulamadan dırek sana bende konusmam senınle..vs dıyor.
Kendınden hıcbır zaman ödün verme derim,babam hep der ne kendını ezdır ne de onları kıracak bısey yap... Ayarı bılceksın der...
Eşinin bu durumda ne düşündüğüde cok önemlı...Eger eşin ılla da annem dıyorsa bıraz önce dedıgım gıbı serin ol... Esın yokken polemiğe bıle gırme... Esınden hıcbırseyı gızleme... Ama sureklı dırdır eder gıbı annesını ona kötuleme canısı...
sende ,görümcene ne bu tavrın biz seninle konuşmuyomuyuz da bu şekilde laf söylüyosun deseydin.seninde işin çok zor maddiyatın yerinde olsa uzak bir yerden ev tutardınız.
eşim şuan için benden yana ara ara konuş barış diyo ama çok üzerime gelmiyo
ama görümcem ilk kez böyel tavır aldı yani kaynanamla aramızdaki sprunları bilir karışmazdı anasının ne olduğunu biliyo tabi..
ve surat assamda gelmez görüşmezdi ama bugün ben seninle konuşmasam bile yiğenimi görmeye gelirim deyince şok oldum ben onu karakterli bi insan olarak bilirdim...bu lafı duyduktan sonra ondanda soğudum kendimi abluka altında hissediyorum
düşünsene konuşmucam onunl ama o ev,me gelip gidecek beni tınmıcak çocuğumu sevip gidecek..canım çok sıkkın hepsinden kurtulmak istiyorum ama kaynanamdan kurtuldum derken görümcem bak neler söylüyo demekki onunla bu kıvama gelsek evime gelip istediği gibi kızımı sevecek yani hiç kurtulamıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?