Alamak kr m oldu...

görümcenin sana tavır almasının sebebi .seni kışkırtmak olabilir .kaynanan evi satcam demiş ya görümceni çıkarımı varmı acaba diye düşündüm

bencdede bu yüzsüzlük ve karaktersizlik davranışı bide açık açık söylüyo bizim konuşmasak böyel yaparım anneme de böyel yap elifle konuşmasan bile torununu git gör dedim dedi...
anlaşılan yakın zamanda bununlada sorun yaşıcam peki o geldiğinde ne yapmam lazım hayır göremezsin kızımı falan derim heralde

görümcenin sana tavır almasının sebebi .seni kışkırtmak olabilir .kaynanan evi satcam demiş ya görümceni çıkarımı varmı acaba diye düşündüm

illaki, olur öyel bi durumda..zaten oturdukları evişn haricinde görümcemin 2 tane kiralık evi var kocasınında kendisininde maaşı..
2ay önce kızıma bez alıcaktık para yoktu eşim ablasından istedi bizdede yok dedi düşün yani...kaynanamdada görümcemdede maddi sorun yok çok rahatlar biz ise ay sonunu nasıl getiricez onun derdindeyiz..

Önce bır duruma bak canım..
Baktın sırf kızını görmek ıcın gelıyo hoş sende ınsansın sonucta, o kızın annesısın senı saymadan senı görmezden gelıp evıne gırıp böyle bırseye kalkısmaya hakkı yok bir kere...
Gecersın karsısına "guzellıkle" abla dersın böyle olmuyor,nedır paylasamadıgımız ben bu kadar kötu olacak bunları hakedecek ne yaptım bana söyler mısın dersın... Verecegı cevaba ve tepkılerıne göre de sende gardını alırsın canımcım... Unutma tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır :)

tatlım öyle ama bu seferde kendimi ezik duruma düşürmüş olmuyormuyum...niye uzalaşmaya gideyimki baksana armızda hiçbi sorun yok görümcemle her zaman beni çok sevdiğini söyler herkese över ama bugün ilk kez göz korkutur gibi konuştu...
seninle konuşmasam bile evine gelir yiğenimi görürüm demek ne demek yaa keşke o söylediği an tepki verseydim ben 21 yaşımdayım o 33 kendini hep övmeyi sever gözümü korkutuyo aklı sıra....
keşke buralardan taşınsak keşke...

Aslında eşinden istediğin ilgiyi alakayı görsen 3. kişileri bukadar takmazdın.. Sen eşinle olan sıkıntıları aşmalısın mutsuz bir evlilik olurmu yaşanmaz hayat geçmezki.. Kayınvaliden ve diğer aile fertlerini bence çokda takma canım herşey dahada kötüye gider hiç çıkamazsın içinden kayınvaliden fenaysa kötü yani haklıyken haksız duruma düşürmüş bak seni:çok üzgünüm:

Aynen canim...keske o an hemen sende tam laf siraya geldiginde konussaydin....:hulya:

Icindekileri kirmadan incitmeden anlatsaydin görümcene....

Ama ıste o an demedın tatlım ve o an gectı artık... O yuzden sayet böyle bırseyle karsılasırsan dıye dedım ben...
En azından herzaman herseye guzellıkle baslamak daha ıyıdır...
En azından ılerde sana dıyecek bırseyı olmaz... Ben guzellıkle yaklastım ama olmadı sız benı zorladınız derdın...(tabıı görumcen dedıgını yaparsa)

:çok üzgünüm: sokakta görsem slm vermeye tahammül etmeyeceğim insanların içinde ne haldeyim aahh benim aptal kafam ah..

sıkıntılı bir durum canım, seni rahatlatmak isterdim ama şuan için yapabileceğin pek bişi yok gibi görünüyor.

eğer eşin senin arkanda ise, bu senin için büyük bir artı.

ay sonunu zor getiriyoruz diyorsun, ayrı bir eve çıkmak şuan için imkansız demek ki..

sana söyleyebileceğim tek şey, sana söylediği kırıcı şeyleri duyma canım, cevap verme, umursamamış ol..

Allah bir an önce kurtarsın seni ellerinden, hayırlısıyla...

ahh ahh kaynanam derken bide görümce meydan okumaya başladı birinden kurtuluyorum biri çıkyo üstelik bu yüzüne bakmasam bile gelecekmiş...
deliricem yaa bi kurtulsam şunlardan varya.......

hatırladım canım seni
ben sanırım senin yazına "çocuğuma zarar veren kaynananın cenazesine bile gitmem" diye yorum yazdığımı hatırlıyorum...seni istemiyor onu anlarım var böyle k.valideler...çocuğuna neden zarar veriyor..el kadar bebeğe... sinir uçlarımı zıplatmıştı kaynanan..kötü şeyler söylediğimi hatırlıyorum...
vallahi bu sorunu kocanı alacaksın karşına konuşacaksın..başka çaresi yok..
görümcene deseydin ya çocuğa kötü davranıyor diye deee desen ne olcak zaten zıpkının ağzındasın..
canım çocuğun var ve kocanla konuş diyorum..ailenede çokkk üzüldüm de neden aynı şehirde tek bilek tek güç olmuyorlarda sırt sırta verip çalışmıyorlarda her biri ayrı şehirde tek tabanca ve güçsüz yaşıyorlar...aileler bütünü sağlayınca gücü bulabilirler...

eşim benden yana şuan ama bu seferde görümce ortalıpı karıştırıcak galiba eşim glcek biraqzdan oturup anlatıcam dediklerini..
babamın çok borcu vardı iflas etti ölüm tehd,ti aldı ve gitti buralardan abim bi akrabanın yanında kalıyo çalışıyo ve üniv okuyo annem ise bendeydi ama kaynana sorun çıkarınca bi gün o komşusa bi gün bunda klamay başladı sonra kimse istemedi annemi şimdi ise bi adamla evlenick

Eşinle beraber onlardan uzaklaşma durumunuz yok mu?
Arada gidilecekse eşin gider onlara sen uzak kalırsın.
Çalışma imkanın varsa bunu değerlendir.
Hiç birini düşünecek halin kalmaz.:hulya:

kızım 7aylık çalışma imkanım yok çğnkğ bırakacak kimsem yok...
oturduğumuz ev kaynanın daireelerindn bi tanesi...tapu onun üzerine bi ara bursaya taşınmayı düşündük iş imkanı var falan bahanesiyle belki sattrırırım demişti eşim...
inat yapmadan yani...bahaneyle...sonta göze alamadı vazgeçti nasıl düzen oturtucaz ya iş bulamazsam vs vs gözü korkttu yani...
dün ablasının söylediklerini anlattım annem doldurmuştur boşver ne derse desinler dedi ama bana biaz soğuktu...
bende valla bıktım artık keşke buralardan gidebilsek dedim sesini çıkarmadı sonra öyle kolaymı bilmediğin bi şehre taşınmak dedi kalktı yanımdan....

canım seni diğer yazılarından tanıyorum
bu kayınvalideyle işin zor canım ama ne olursa olsun eşinle aranı sıcak tutmaya bak onun desteğini arkana al eşinlede bozuşursan herşey daha kötü olur ama birbirinize hep destek olursanız herşeyin üstesinden daha çabuk gelirsiniz
ailenin durumunada üzüldüm canım inşallah herşey gönlünce olur yoluna girer

ne isterler gelinden anlamam..

galiba senin görümce evde kalmışın teki..

halamında başında aynı seninki gibi bir kayın valide ve görümce var. halam çalışıyor ve eşine resti çekebiliyor..

bir gün ikisi bir olmuş halamı dövmüşler ve ipler kopmuş diye biliyorum..

her neyse şmdi eşiyle arası iyi ama cadalozları görmüyor.

eşinin senden yana olması güzel aslında.

keşke bir iş imkanı olsa biryerlerde

görümcem evli hatta 6yaşında çocuğu var ama öyle burnu büyükki kocası varmı yokmu belli değil tınmaz yani adamda pısırık bişey sesi çıkmaz..
iş imkanım olsa keşke ama kızımı kime bırakıp çalışıcamki..kreş yaşına gelene kadar böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…