- 6 Aralık 2008
- 492
- 14
- 643
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
-
Bellı kı kayınvalden görumcene damardan girmiş ve kendı safhına cekmeyı basarmıs,kızı nede olsa...
Ama kımse kusura bakmasın,benı muhattap almayanı bende almam...Öyle sacma sey mı olur...Benımle konusmayacak ama cocugumu sevecek gözumun önunde hemde benım evımde...Karakterlı bır ınsanın bunu aklının almaması lazım...
Bu tıp tavırlarda o nasıl koyabılıyorsa hükmedebılıyorsa,sende ınsansın sende tavrını koycaksın...Aslında herzaman anlayıslılıktan yanayım ama böyle emırvakı hanımaga gıbı tavırlarla hukmetmeye calısanlardan nefret ederım.Esımın annesıde kardesıde olsa...
görümcenin sana tavır almasının sebebi .seni kışkırtmak olabilir .kaynanan evi satcam demiş ya görümceni çıkarımı varmı acaba diye düşündüm
bencdede bu yüzsüzlük ve karaktersizlik davranışı bide açık açık söylüyo bizim konuşmasak böyel yaparım anneme de böyel yap elifle konuşmasan bile torununu git gör dedim dedi...
anlaşılan yakın zamanda bununlada sorun yaşıcam peki o geldiğinde ne yapmam lazım hayır göremezsin kızımı falan derim heralde
Önce bır duruma bak canım..
Baktın sırf kızını görmek ıcın gelıyo hoş sende ınsansın sonucta, o kızın annesısın senı saymadan senı görmezden gelıp evıne gırıp böyle bırseye kalkısmaya hakkı yok bir kere...
Gecersın karsısına "guzellıkle" abla dersın böyle olmuyor,nedır paylasamadıgımız ben bu kadar kötu olacak bunları hakedecek ne yaptım bana söyler mısın dersın... Verecegı cevaba ve tepkılerıne göre de sende gardını alırsın canımcım... Unutma tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır :)
tatlım öyle ama bu seferde kendimi ezik duruma düşürmüş olmuyormuyum...niye uzalaşmaya gideyimki baksana armızda hiçbi sorun yok görümcemle her zaman beni çok sevdiğini söyler herkese över ama bugün ilk kez göz korkutur gibi konuştu...
seninle konuşmasam bile evine gelir yiğenimi görürüm demek ne demek yaa keşke o söylediği an tepki verseydim ben 21 yaşımdayım o 33 kendini hep övmeyi sever gözümü korkutuyo aklı sıra....
keşke buralardan taşınsak keşke...
tatlım öyle ama bu seferde kendimi ezik duruma düşürmüş olmuyormuyum...niye uzalaşmaya gideyimki baksana armızda hiçbi sorun yok görümcemle her zaman beni çok sevdiğini söyler herkese över ama bugün ilk kez göz korkutur gibi konuştu...
seninle konuşmasam bile evine gelir yiğenimi görürüm demek ne demek yaa keşke o söylediği an tepki verseydim ben 21 yaşımdayım o 33 kendini hep övmeyi sever gözümü korkutuyo aklı sıra....
keşke buralardan taşınsak keşke...
kızım 7aylık çalışma imkanım yok çğnkğ bırakacak kimsem yok...
oturduğumuz ev kaynanın daireelerindn bi tanesi...tapu onun üzerine bi ara bursaya taşınmayı düşündük iş imkanı var falan bahanesiyle belki sattrırırım demişti eşim...
inat yapmadan yani...bahaneyle...sonta göze alamadı vazgeçti nasıl düzen oturtucaz ya iş bulamazsam vs vs gözü korkttu yani...
dün ablasının söylediklerini anlattım annem doldurmuştur boşver ne derse desinler dedi ama bana biaz soğuktu...
bende valla bıktım artık keşke buralardan gidebilsek dedim sesini çıkarmadı sonra öyle kolaymı bilmediğin bi şehre taşınmak dedi kalktı yanımdan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?