ev hanımlığı zor. ev işleri çamaşır ütü tabi birde günleri gezmeler pasta börek yapmalar. her çalışan kişi bir değil arkadaşlar. benim arkadaşlarımın evlerinde bakızıcı var artı yemeğini yapar başka işleri varsa yapar. onlar ne yaparlar eve gidince sadece yemeklerini yer bulaşıkları makinaya dizer ve çocukalrıyla ilgilenirler. ama benim gibi olanlar akşama kadar işte çalış akşam eve git yemek yap, ortalığı topla, bir gün bulaşık bir gün çamaşır v.s. her akşama farklı bir iş sığdır. hafta sonu dip bucak temizlik yap. birde çocuğu olanlar var. yani biz hem ev hanımı hem iş kadınıyız. sadece birisi bile çok ağır gelirken bizler ikisinide yürütmeye çalışanlarız. buda bizi çok çabuk yıpratıyor. hanımlar her ikiside zor ama başa çıkılamaz değil fakat her ikisi bir arada olunca insan kendisine vakit ayıramıyor bu bir gerçek.
:icecream:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen bende çalışmayanları kıskanıyorumm bu durumdaa
ama çalışmadna da olmaz keşke haftada 3gün izin olsa:jeyyar:şakkıdı
benim haftada 2 gün iznim olsa öpüp başıma koyarım cnm :)3 günü bırak
aynen cnm bi gün izin var onada herşeyi sığdırmaya çalışıyorum
ama hayali güzel işte napıyıma.s
Benim anlamadığım çalışmayan kadınlar çalışmak istiyor özeniyor dertleniyor anlıyorum haklılar..
Çalışanlar niye derteniyor yok hem çalışıyoruz hem ev kadınıyız hem öyleyiz hme böyleyiz..
Eee çalışma..??
Silah mı dayandı kafana hem çalışıp hem dertlenmek niye..?
Çalışıyorsan muhtemelen ülke şartlarında iznin bir gün,gündüz ev işi yapamadığın için akşam iş yapacaksın bu doğal.. Eee sorun ne sen seçtin konuşmayı,sanki yardım kuruluşunda hayrına çlışıyor çalışanlar...
bu ne şiddet bune celal bacım şakkıdı
Olabilir yani insanlar şikayet edebilir.Kimisi bazen çocuğunun çok yaramaz olduğundan şikayet eder yakınır üzülür. ne yani çocuk yapma mı diyelim.lmaz:
İnsanın bulunduğu durum anlık psikoloji ile şikayet konumunda olabilirler anlayışla karşılamak lazım dimi vereliniortak
Neyi paylaşamıyoruz, benim anlamadığım o.
İstediğinizi düşünmekte söylemekte özgürsünüz ancak başkasını ezerek hakaret ederek değil.
Niyet fikir paylaşımı olsa iş hakarete varmaz, niyet burda stres atmak olunca site kuralları devreye giriyor, haberiniz olsun.
Neden yapıcı olamıyoruz, neden her tartışmada bizden farklı düşünceyi yerle bir etme çabasındayız anlamıyorum.
Site kurallarının tekrar tekrar hatırlatılmasından yorulmamışız sanırım, ben yine hatırlatayım.
Hakaret, ikili tartışma, konuyu bölme, küfür vs yasak arkadaşlarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?