alan bayanlar kskanyorum!!

:icecream:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen bende çalışmayanları kıskanıyorumm bu durumdaa
ama çalışmadna da olmaz keşke haftada 3gün izin olsa:jeyyar:şakkıdı

:icecream:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen bende çalışmayanları kıskanıyorumm bu durumdaa
ama çalışmadna da olmaz keşke haftada 3gün izin olsa:jeyyar:şakkıdı

benim haftada 2 gün iznim olsa öpüp başıma koyarım cnm :)3 günü bırak

Biricik57 Ve Melek nikli arkadaşlar çalışan kadın "ne iş yapıyor" vari söylemlerinizle tartışmayı siz başlattınız. Her iki durumunda kendi içinde dezavantajları ve avantajları var deseniz kimse sizinle tartışmaya girmeyecekti.

Evet ev kadınlığı ağır işçi kapsamındadır. Yapılan araştırmalar söylüyor bunu biz söylemiyoruz, üstelik bunu yaparken hiç bir ücret güvence talep etmedikleri için bu kapsama giriyorlar. Çalışıyorsunuz diye ev kadınlarını küçümsemeye hakkınız yok. Küçümsemiyoruz falan da demeyin mesajlarınız ortada insanları tahrik eden şeyler yazın sonra yok tartışmaya giremem yok seviyesiz değilim. Yok öyle vur-kaç hanımefendiler...

Benim anlamadığım çalışmayan kadınlar çalışmak istiyor özeniyor dertleniyor anlıyorum haklılar..
Çalışanlar niye derteniyor yok hem çalışıyoruz hem ev kadınıyız hem öyleyiz hme böyleyiz..
Eee çalışma..??
Silah mı dayandı kafana hem çalışıp hem dertlenmek niye..?
Çalışıyorsan muhtemelen ülke şartlarında iznin bir gün,gündüz ev işi yapamadığın için akşam iş yapacaksın bu doğal.. Eee sorun ne sen seçtin konuşmayı,sanki yardım kuruluşunda hayrına çlışıyor çalışanlar...

Son düzenleme:

bu ne şiddet bune celal bacım şakkıdı
Olabilir yani insanlar şikayet edebilir.Kimisi bazen çocuğunun çok yaramaz olduğundan şikayet eder yakınır üzülür. ne yani çocuk yapma mı diyelim.lmaz:
İnsanın bulunduğu durum anlık psikoloji ile şikayet konumunda olabilirler anlayışla karşılamak lazım dimi vereliniortak

Çocuktan şikayet edecek olan,çocuk yapmaya parası,beyni,manevi duygusu yeterli olmayan çocuk yapmayacak..
Sohbet saçma bir noktaya gidiyor ama evet böyle düşünüyorum.
Anlık şikayet ise eğer "ev kadınları yatıp yuvarlanıyor biz çalışıyoruz" ifadesi oluşmazdı.
Bütün sayfaları okudum inan bazılarına acıdım..
Çalışmak istemiyorlar,çalışmak zorundalar ve çalışmayan hanımları eleştiriyorlar.
Zorunda olduğum şeyler için neden başkalarını suçlayayım ki..

"Ben çalışıyorum çok yoruluyorum hem de eve gidiyorum orada hizmetleniyorum yoruluyorum.. Ev kadınları rahat.."

Eee bize ne..?
Komik geliyor bana..

Neyi paylaşamıyoruz, benim anlamadığım o.
ıstediğinizi düşünmekte söylemekte özgürsünüz ancak başkasını ezerek hakaret ederek değil.
Niyet fikir paylaşımı olsa iş hakarete varmaz, niyet burda stres atmak olunca site kuralları devreye giriyor, haberiniz olsun.
Neden yapıcı olamıyoruz, neden her tartışmada bizden farklı düşünceyi yerle bir etme çabasındayız anlamıyorum.
Site kurallarının tekrar tekrar hatırlatılmasından yorulmamışız sanırım, ben yine hatırlatayım.
Hakaret, ikili tartışma, konuyu bölme, küfür vs yasak arkadaşlarım...

çok haklısın insanların düşüncelerine hemen karşı çıkıp savunmaya geçiyorlar.acıyormuş.dikkat et allah acıtmasın senide arkadaşım.gocunmayın herşeye.herkesin özgür iradesi var isteyen istediğini düşünür.evet öyle düşünüyoruz varmı bir problem?

çalışan bayanlarda seni kıskanıyor tatlımm...benceeeee sen kendi hayatının tadını çıkar çalışmak çokta hoş deil evlendikten sonra..bekarken ciden hoş gelir ama evlendikten sonra hem ev hem iş agır sorumluluk..bence evinle ailenle mutlu ol çalışsan çok yıpranırsın bebeginde onun bunun elinde büyürrrr ...

yaaa Allah askına
villada oturunn
altınızda cayenne olsunnn
evınızın ısını yapcak kadın olsunn...
spordur resım kursudur gezın hatta gunde 1 saat ugradıgınz dukkanıınız olsun.
sonraa calısınnnn?? kım çalısırrr Allah askınaaa....
eşinizden para almakda zor gelıosa yuksek kıra getırılı olan bır yerınız olurrr esınızden parada almazsınız...eeee var mı bu sartlara sahıp olup çalışmak ısteyenn?

biy aynı şeyi yazacaktım bende şimdi :)))
ayrıca derinss sana da yüzde yüz katılıyorum..
maddi imkanım yerinde olduktan sonra niye çalışıp kendimi yipratiyim ki?

valla ben de şuan seni çok kıskanıyorum daha 22 yaşındayım ama günde 5 saat uyuyup saatlerce işte ve evde çalışmaktan anam ağladı. yaşım için çok erken ama yine de şuan bi bebişimle evimde huzurla oturmayı tercih ederim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…