yoo doğru yaptım.. "sizin bütün gün yaptığınız ev hanımlığını biz akşam yapıyoruz" diyen sizdiniz değil mi? ben de ona karşı yazdım mesajımı.. siz akşam ev kadınlığı yaparken, ev hanımları dinleniyor, akşamın tadını çıkarıyor...
herneyse, yükselmek için illa birilerini ezmek gerekmiyor.. siz kendi çapınızda yorulursunuz ev hanımları kendi çapında.. "amann sizin de yaptığınız iş mi?" derseniz, biri de çıkıp "sizin yaptığınız iş mi peki?" der..
umarım anlaşılmışımdır.. :1closedeyes:
alıntınızı yalnış yaptınız sanırım :) bende çalışan bir bayanım.ayrıca neden hırs yapayımki çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum kimseye minnet etmiyorum.sizmi gelip benim ütümü çamaşırımı bulaşığımı yıkıyorsunuz :)çalışan kadına pis muamelesi yapar gibi konuşuyorsunuz.inanın bütün gün kadın programı izleyen ev hanımlarından daha titizimdir.çünkü ben mükemmelim her yere yetişiyorum :)
hiççç lafımı biryerlere çekip yeni tartışma kapıları açmaya uğraşmayın.. çalışana pis demedim, zira ben de çalışıyorum daha önce de yazdım..
evde oturanlara karşı bir siniriniz var sanırım, sürekli "hele anlatın ne yapıyorsunuz allah aşkına" tarzında alaycı yorumlar yapan sizsiniz zira...
sizi tanımıyorum kimsinizki sizinle tartışmaya gireyim yasakkelime seviyesiz değilim okadar zemuszemusbayanssulusmile
sizin adınıza sevindim yerimseniben
Kimsenin bişi yarışına girdiği yok kızlar...sizin yaptıklarınızı hergün bizde yapıyoruz yerdeki kıl zerresi çalışan bayanlarada batıyor merak etme.Bunun ev hanımlığıyla alakası yok yani:)çalışan bayanlarda gündüz iş kadını akşam ev kadını.Merak etmeyin yani sizin bütün gün yaptıklarınızı biz bir akşama sığdırabiliyoruz :)
sizi tanımıyorum kimsinizki sizinle tartışmaya gireyim yasakkelime seviyesiz değilim okadar zemuszemusbayanssulusmile eğer soru sormak alaycılıksa öyle anlayın en zor meslek diyorlar sizce en zor meslekmi ev hanımlığı bende size bunu soruyorum?Ben sadece merak ediyorum en zor meslek olarak yapılanları.çünkü az vakitte aynı şeyleri bizde yapıyoruz.yada siz yapmıyormusunuz?Bizim maalesef bir kadınımızda yok bunları yapıcak.Neden bu kadar alındınız merak ettim şahsen...
mümkünse adımada sevinmeyin benimle ilgili hiç bir şeye yorum yapmayın çünkü sizi kaale almıyorum . görüş açılarımız farklı ok?iyi günler sizesonuçta hepimiz kadınız diilmi.hepimiz herşeyi biliyoruz.biz burda tartışmaya girmiyoruz.sadece yapılanları konuşuyoruz.bu kadar ezik hissetmeyin kendinizi lütfen üzülürüm ben çok
en zor meslek çünkü herkes sizin gibi düşünüyor.. oysa ben bu tür düşüncelerin erkeklere özgü olduğunu sanırdım "bütün gün evde ne yapıyorsun" felsefesi eskidi artık..
tepkimi kişisel algılamayın, bu tür düşünceler üzüyor beni...
sevgiler...
office artık erkekler bile böyle düşünmüyor canım haksızlık etmeyelim erkeklerede :)),
eşimin çok yoğun bir iş temposu var ve buna rağmen eve gelince benimle beraber işe girişir..
ben şu an çalışmıyorum ona rağmen işleri benle bölüşür ütü yapar süpürürken yardım eder..
işten gelince bütün gün oğlumla yorulduğum için onun herşeyiyle ilgilenir..
bunlarla beraber her ay hesabıma belli miktar para yatırır...
kıymet bilir yani..
ama sorsan burda bazı arkadaşlara eşlerimizin çalışmayan kadına kıymet vermeyip yeterince saygı duymadığını söyleyecek kadar ileri giderler..
biricik_57... hayatımda bu tarz konuşan insanların karşısında sadece sesiz kalmışımdır..umarım şu konuşma seviyeni geliştireceğin yeterince vakte sahip olursun bi gün..
önerilerin için teşekkür ederim estel.yalnız benim seviyemi sorgulamak sana kalmadı.sanırım lohusa sendromundasın o yüzden anlayışla karşılıyorum seni:)
nedemek rica ederim..
ayrıca bilgi olarak vereyim, lohusa sendromu diye bişey yoktur:))
başka yerde zordurumda kalma diye söylüyorum:)
çalışan bayanlar evde oturup yatmak uyumak ister
evde oturanlar çalışmak ister.
bu hep böyledir bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?