Calismak gibisi yok.
Ev hanimligi en agir meslek diyenler neyi kastediyor anlamis degilim. Ev hanimligi ne zamandan beri meslek olmus? Agir filan da olamaz, butun gun evde yat, kadin programlari izle, haftada 1 temizlik, camasir, vs. Benim tanidigim, bildigim butun ev hanimlari boyle. Bu ev hanimliginin ne agirligi var da ben goremiyorum acaba... Gercekten merak ediyorum, kimsenin hakkini yemiyim, acaba benim bilmedigim cok zor seyler mi oluyor ev icinde surekli, dusunuyorum ama aklima birsey de gelmiyor yahu.
Hani kucuk cocugun vardir, anlarim, surekli kostur pesinde dur, yorucu tabii. Ama cocuksuz veya yetiskin cocuklu ev hanimlari, Allah askina bir gununuz nasil geciyor anlatin da ben de utanayim yazdiklarimdan.
Ev hanimligini asagiladigim sakin dusunulmesin, sadece cok zor, en agir sey diyenlerin calisan bayanlara biraz haksizlik yaptigini dusunuyorum.
aynen sana katılıyorum bi ev hanımı yazabilirmi bütün gün evde ne yaptığını ve hergn ne yaptığını ama doğru olarak :)
Biz hem çalışıyoruz hem eve gelip yemek temizlik bulaşık ütü çamaşır ve kocamızla ilgileniyoruz...peki siz neler yapabiliyosunuz.Bir arı gibi heryere yetişebiliyoruz ama ev hanımlarıda evdeki işlerden şikayetçi ya :)
Calismak gibisi yok.
Ev hanimligi en agir meslek diyenler neyi kastediyor anlamis degilim. Ev hanimligi ne zamandan beri meslek olmus? Agir filan da olamaz, butun gun evde yat, kadin programlari izle, haftada 1 temizlik, camasir, vs. Benim tanidigim, bildigim butun ev hanimlari boyle. Bu ev hanimliginin ne agirligi var da ben goremiyorum acaba... Gercekten merak ediyorum, kimsenin hakkini yemiyim, acaba benim bilmedigim cok zor seyler mi oluyor ev icinde surekli, dusunuyorum ama aklima birsey de gelmiyor yahu.
Hani kucuk cocugun vardir, anlarim, surekli kostur pesinde dur, yorucu tabii. Ama cocuksuz veya yetiskin cocuklu ev hanimlari, Allah askina bir gununuz nasil geciyor anlatin da ben de utanayim yazdiklarimdan.
Ev hanimligini asagiladigim sakin dusunulmesin, sadece cok zor, en agir sey diyenlerin calisan bayanlara biraz haksizlik yaptigini dusunuyorum.
Şöyle bilip bilmeden konuşanlara ne kadar hayranım bir bilseniz
Kimsenin bişi yarışına girdiği yok kızlar...sizin yaptıklarınızı hergün bizde yapıyoruz yerdeki kıl zerresi çalışan bayanlarada batıyor merak etme.Bunun ev hanımlığıyla alakası yok yani:)çalışan bayanlarda gündüz iş kadını akşam ev kadını.Merak etmeyin yani sizin bütün gün yaptıklarınızı biz bir akşama sığdırabiliyoruz :)
aman ne güzel, ev hanımları da akşam "ev hanımlığı" yapmıyor zaten.. tv nin karşısında hayatın tadını çıkarıyor.. gece ütü yapmak sizin hoşunuza gidiyor olabilir demek ki bazı arkadaşların hoşuna gitmiyor..bu kadar hırs yapmayın derim yerimseniben
alıntınızı yalnış yaptınız sanırım :) bende çalışan bir bayanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?