Alara ünlü ile çalışan oldu mu?

swarm99

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2017
15
4
1
41
merhaba arkadaşlar internette araştırma yaparken Alara ünlü isimli kadınla karşılaştım yaşam koçu olarak tanıymış kendini, esmalarla Dualar yapıyor anladığım kadarıyla. Çok ciddi bir süreçten geçiyorum evliliğimle ilgili, 3 evladım var kendisiyle mailleştim, benim için ciddi sayılacak bir para istedi, daha önce böyle bir çalışma yapıp sonuç alan oldu mu acaba

Bence internetten tanidiginiz bir insana guvenmeyin.
Kendiniz dua edin.
Bakin dualarimiz sizinle diye bir topik var kk da
.

İnanmayın kelin melhemi olsa kendine sürer sosyeteyi de böyle seylerle kandırıyolar ayrıca esma dediği Kuranda geçen isimler dua yani siz dua edebilirsiniz.
Ayrıca dinimizde de bu kadar fahiş fiyat almak yok.
Din konuları da yasak oluyor forumda.

Gözünüzü sevem sözüm ona internet psikologlarına, bilmem ne koçlarına, şu duaya şu tarife şifacılarına dolandırılmayın gari.

Zor değil valla bak, ayakkabını giyiyorsun, en yakın hastanenin psikiyatri bölümüne gidiyorsun, bire bir doktora soruyorsun. Böylece dolandırılmıyorsun.
Üşenmeyin, kalkın yerinizden, yerine gidin.

dua etmek icin mi.para aliyormus??

vay anasini be , bi boyle cingoz olamadim

ben de sizin icin dua edicem dersem bana da para verecek misiniz?
Mezarlıkta görmüştüm ben eskiden amcalar, teyzeler ölünüze yasin okuyalım diye para topluyorlardı. O zaman para veren insanlara şaşırmıştım demekki hala var.

Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığını bir ben sezdim burada sanırım Alara abla parasız kalmış. Evliliğinle ilgili ciddi bir süreçten geçiyorsan duayla muayla olacak iş değil hele ki para karşılığı duayla. O kadının tövbe tövbe Allah karşısında bir üstünlüğü mü var onun duası kabul oluyor da senin olmuyor mu? İyi bir uzmandan alacağın çift terapisine ver o parayı da bari belki faydasını görürsün.

Dipnot: Kendini yaşam koçu diye tanıtan vasıfsızlardan tiksiniyorum.

Arkadaşlar yasak olduğunu bilmiyorum, dediklerinizin hepsini ben de biliyorum aslında ve şimdiye kadar bana da biri söylese sizin dediklerinizi derdim, çok fazla psikoloğa gittim, ama tek başına gidince maalesef bir süreliğine çözüm buluyorum. Söylediklerinizin hepsine hak veriyorum, mantığıma ve inancıma kesinlikle uymuyor benim de. Ruh halim o kadar karmaşık ki artık kafam allak bullak benimki artık bir yerden umut beklemek konuyuda o yüzden açtım, asla ve asla yalan değil dediğim gibi bir yerlerden umut beklemek sadece artık

Bak güzel kardeşim sen ruh halini düzeltmek istiyorsan o kadına vereceğin parayı bir köy okuluna giyecek yardımında kullan malum kış

Ya da bir üniversite öğrencisine yardım et ne biliyim

Böyle şarlatanlara para kaptırınca ruhun düzelmez

Kendi duani kendin et araciya gerek mi var.Burada dualar kismi var herkes icin dua ediyorlar bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…