Mesele guzellik degil ozguven. Saygisiz kuzenine de cevaben bunu soyleyebilirsin. Bende ozguvensiz ama guzel olsam hayat cekilmez olurdu de. Senin icin uzuluyorum de. Ve kendine guven. Konusmanla kibarliginla zaten onune gecebilirsin, basta kuzeninin olmak uzere. Guzellik gelip gecici bosver. senin moralini bozanlarla da olabildigince az gorus ve muhattap opma. Once kendi kendine onemse.Herkes kendinle barışık ol diyor ama olamıyorum. İnsanları şu sana kadar hiç fiziksel özellikleri yüzünden yadırgamadım. Ama onlar hep beni yadırgıyor. Küçüklüğünden beri ya gözlerimin hafif çekildiğinden dolayı çinli ya burnumun büyüklüğünden dolayı domuz burunlu ya d inek tipli kızsın damgası yedim. Barışık olamıyorum kendimle. CÇirkin kadın yoktur bakımsızkkadın vvardır lafına da inanmıyorum. küçük gosteriyorum. Ailedeki en çirkin kadınlardan biriyim ve cçok güzel kuzenlerim var. Hatta biri var ki afet resmen. Onunla dışarıcçıkınca herkes ona bakıyor. Zaten hiçkimse bbakmıyor bana onun yanındaiyice ssoluyorum. O bile banacçirkin olduğumdan dolayi yerindeoolmak istemediğinidedi. Ve ben artık çirkinolmaktan ddahası insanlardan biktim.
Ama hep çirkin şansı olur güzeller hep ağlar ığraşırlar onunla boşver ya hasta değilsin zamanı gelince estetik ol takma ya Allah herkesin bişeyini güzel yaratmış elaleme laf ettirmeHerkes kendinle barışık ol diyor ama olamıyorum. İnsanları şu sana kadar hiç fiziksel özellikleri yüzünden yadırgamadım. Ama onlar hep beni yadırgıyor. Küçüklüğünden beri ya gözlerimin hafif çekildiğinden dolayı çinli ya burnumun büyüklüğünden dolayı domuz burunlu ya d inek tipli kızsın damgası yedim. Barışık olamıyorum kendimle. CÇirkin kadın yoktur bakımsızkkadın vvardır lafına da inanmıyorum. küçük gosteriyorum. Ailedeki en çirkin kadınlardan biriyim ve cçok güzel kuzenlerim var. Hatta biri var ki afet resmen. Onunla dışarıcçıkınca herkes ona bakıyor. Zaten hiçkimse bbakmıyor bana onun yanındaiyice ssoluyorum. O bile banacçirkin olduğumdan dolayi yerindeoolmak istemediğinidedi. Ve ben artık çirkinolmaktan ddahası insanlardan biktim.
millet eyelinerle hallediyo gözlerini burnunu da çok takıyosan estetik yaptırırsınHerkes kendinle barışık ol diyor ama olamıyorum. İnsanları şu sana kadar hiç fiziksel özellikleri yüzünden yadırgamadım. Ama onlar hep beni yadırgıyor. Küçüklüğünden beri ya gözlerimin hafif çekildiğinden dolayı çinli ya burnumun büyüklüğünden dolayı domuz burunlu ya d inek tipli kızsın damgası yedim. Barışık olamıyorum kendimle. CÇirkin kadın yoktur bakımsızkkadın vvardır lafına da inanmıyorum. küçük gosteriyorum. Ailedeki en çirkin kadınlardan biriyim ve cçok güzel kuzenlerim var. Hatta biri var ki afet resmen. Onunla dışarıcçıkınca herkes ona bakıyor. Zaten hiçkimse bbakmıyor bana onun yanındaiyice ssoluyorum. O bile banacçirkin olduğumdan dolayi yerindeoolmak istemediğinidedi. Ve ben artık çirkinolmaktan ddahası insanlardan biktim.
sahi kaç yaşında konu sahibiyaşın çook küçük. biraz daha büyüyünce ve olgunlaşmış insanlar arasına karışınca bu dertlerin bitecek. ama önce sen kendini çirkin görmekten vazgeç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?