alay ediyorlar:(

silaaa44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2015
8
2
1
24
Herkes kendinle barışık ol diyor ama olamıyorum. İnsanları şu sana kadar hiç fiziksel özellikleri yüzünden yadırgamadım. Ama onlar hep beni yadırgıyor. Küçüklüğünden beri ya gözlerimin hafif çekildiğinden dolayı çinli ya burnumun büyüklüğünden dolayı domuz burunlu ya d inek tipli kızsın damgası yedim. Barışık olamıyorum kendimle. CÇirkin kadın yoktur bakımsızkkadın vvardır lafına da inanmıyorum. küçük gosteriyorum. Ailedeki en çirkin kadınlardan biriyim ve cçok güzel kuzenlerim var. Hatta biri var ki afet resmen. Onunla dışarıcçıkınca herkes ona bakıyor. Zaten hiçkimse bbakmıyor bana onun yanındaiyice ssoluyorum. O bile banacçirkin olduğumdan dolayi yerindeoolmak istemediğinidedi. Ve ben artık çirkinolmaktan ddahası insanlardan biktim.
Biliyorum ki iç güzellik her zaman dış güzellikten daha önemli. Ama insanlar dışgorunisumle yadirgiyirlar. Hatta bbana bakan erkekler çirkin olduğum için bakıyorlar. Bi keresinde mğaza da tanimadigim bi erkek geld yanıma. Ona baktığımda hanı insan iğrenç bi şey gorur de iğrenerek bakar ya o da aynı bana öyle bakıyordu. İşte o gün bugündür kendime küstüm. İnce ve kucuk dudagim var alt dudak çok hafif dolgun. Bu kadar küçük bi dudak ile o kadar büyük bi burun güzel kombin olmuyor. Üstüne üstelik yüzümde yuvarlar oval aarası bi şey. Asla insanları dış gorunusune gore yadırgamadım çirkin güzel demedim ama o günden sonra resmen soldum.

Son düzenleme:
Çirkinlik güzellik görecelidir çekik gözlü olmak çok kötü bişey değil eger reşitsen ailene danış burun estetiği yaptır iyi araştırdgn bir doktora tabi. Bende burun estetiği oldum ve iyiki olmuşum. Benim de burnum büyüktü

öncelikle, aynı yollardan geçmiş olarak tek bir tavsiyede bulunacağım, lütfen kendini harcama.
sen kendini diğer insanlardan aşağı gördükçe, karşındaki insanlar seni aşağılamak için daha çok çaba sarfedecek, onlara koz vermiş oluyorsun bu şekilde davranarak. gözünü seveyim yapma.
her insan güzeldir, ben buna gerçekten inanıyorum. kiminin gözü güzeldir, kiminin saçı, kiminin çok güzel bir gülüşü vardır vs.
kendini, insanların seni nasıl görüyor olmasıyla değerlendirme, sen kendini sevmeye karar verirsen, kendine karşı öz güvenin de yerine gelir. ben bunu kendim deneyimledim ve gerçekten, işe yarıyor.

öz saygı en önemlisi. güzellik göreceli bir şey zaten. :)

Benim de gözlerim büyüktür ben de makyajla çekik yapmaya çalışırım
İnsan hep kendinde olmayanı istîyor işte.
Ayrıca çoğumuz makyajla kendimizi güzel gösteriyoruz, hollywood artistlerinin kaçı özünde güzel ki ?
Bence siz kendinize takıntı yaptığınız için kendinizi çirkin görüyorsunuz.
Kuzeniniz de kusura bakmayın ama densizlik yapmış.

Klise konusup: ben eminimki guzelsin sen demek istemiyorum.
Kendinizi cok kotu hissediyosaniz bi hocaya danisip dini acidan baktiktan sonra estetigi dusunebilirsinz. Cunku kapidan iceri girdiginde mesela cok goze batiyosan, buda kendini kotu hissediriyosa. Psikolojik acisini dusunup dini hocalar sorun degil diyor.

Mesele guzellik degil ozguven. Saygisiz kuzenine de cevaben bunu soyleyebilirsin. Bende ozguvensiz ama guzel olsam hayat cekilmez olurdu de. Senin icin uzuluyorum de. Ve kendine guven. Konusmanla kibarliginla zaten onune gecebilirsin, basta kuzeninin olmak uzere. Guzellik gelip gecici bosver. senin moralini bozanlarla da olabildigince az gorus ve muhattap opma. Once kendi kendine onemse.

canım öncelikle burnunu beğenmiyorsan estetik ameliyat yaptır. yaşın küçükse 18 olmayı bekle sonra da iyi bi doktora yaptır, maddiyat sıkıntı olur diyosan şimdiden biriktirmeye başla paranı. çalış bişeyler yap.

ikincisi, her gün mutlaka bir bardak limonlu su iç, tabi onun dışında bol bol su iç, bunlar cildini güzelleştirir, tabi düzenli yaparsan, bir gün iki gün değil. cilt bakımı yap haftada bir. kirpiklerine gece yatmadan hint yağı, badem yağı falan sür.

üçüncüsü, spor yap. internette fıtness plates videoları bulabilirsin, bu da hem cilt güzelliğine katkı sağlar, hem de vücudunun şekillenmesini, güzel görünmesini sağlar, spor sadece zayıflamak için değil aynı zaman da vücudunu güzel bi şekle sokmak için de yapılır. yaşın küçükse bol bol zıpla boyun uzar.

son olarak gözlerine gelelim... ahh çekik gözler.. her zaman hayalim olmuştur malesef benim gözlerim çekik değil. makyajla biraz çekik göstermeye çalışırım bazen. bak sen burnunu ameliyatla küçültünce o gözlerinin güzelliği daha da ortaya çıkacak. çekik göz bu ya boru mu! etrafındaki dalga geçenler çoluk çocuk anlaşılan. hele bi yıllar geçsin çevren değişsin, bak dalga geçen kalıyo mu etrafında.

ayrıca bi çok erkek çekik gözlü kızları çok beğeniyorlar. etrafımda da çok örneği var bunun. burnunu beğenme git yaptır ona lafım yok ama gözlerine laf etme bence.

Oncelikle senin moralini bozan insanlardan uzaklaş fırsat verme lafını yapıştır bidaha deneyemezler bile . Sen kendi değerini bilmezse kimse saygı duymaz sana. Sanırım yasin da küçük lise de olur böyle şeyler genellikle. Küçük gösteriyorum demişsin de bence bu bir avantaj o seni begenmeyenler 3 5 seneye yaşını küçülmeye çalışacak herkes sama aaa hiç göstermiyor sun masallahh diyecek. Burnunu çalışıyorsan para biriktirmek iyi bir hekime görün. Yasin küçükse biraz daha sabret ya da Ailene aç konuyu. Çekik göz de hostur sen hiç gözlerini aşağı çekmeye çalışan bir kadın gördün mü hep çekik görüntüsü veriliyor makyajla

Kuzenin terbiyesizlik yapmış. Bunu söyleyebildiğine göre içi dışı kadar güzel değil. Maalesef günümüz toplumu böyle. 20 yıl önce kimse böyle birşey söyleyemezdi. Deli damgası yerdi herhalde. Güzellik herşey Değil. Ama seni çok iyi anlıyorum. 45 yaşındayım ben bile hala o baskıyı üstümde hissediyorum. Saçını uzatsana, makyaj yapsana v.s v.s. Başkaları benden çok takıyor Nasıl göründüğümü. Karışmayın bana diyorum. Eskiden her gün kuaföre giderdim, spor yapardım, tırnaklar hep uzun ojeli. Şimdi artık Can'ım istemiyor. Ama buna Hakkı'n yok. Peki engelliler, hastalar, fakir fukaralar ne yapsın? Herkes manken gibi olmak zorunda değil. Çirkin sen çirkinsin. Kimseyi takma. Görmüyormusun yurtdışında yüzlerine yüzlerce piercing, halka, metal takıyorlar. Yüzleri komple dövmeli. Herkes istediği gibi olabilir. Ben asıl bu barbie gibi gibi dolaşan beyinsizlerden sıkıldım.

Asil size bunlari diyebilmeleri ilginc geldi bana. Muhtemelen bazi seyleri kafaya taktiginizi cok belli ediyorsunuz ama cok yanlis. Insanlara karsi bir duvariniz olsun, zaafiyetlerinizi degil guclu yonunuzu paylasin onlarla sadece.

Ama hep çirkin şansı olur güzeller hep ağlar ığraşırlar onunla boşver ya hasta değilsin zamanı gelince estetik ol takma ya Allah herkesin bişeyini güzel yaratmış elaleme laf ettirme

Canım bu özgüvensizlikten kaynaklanıyor.Bende eskiden senin gibi hissediyordum. Çirkin falan da değildim ayrıca. Bir gün karar verdim. Bir dizi estetik ameliyat geçirdim. Benlerimi aldırdım, burnumu yaptırdım, memelerimi büyüttüm, cildime çok iyi baktım, spor yaptım, saçlarımı tarzımı tamamen değiştirdim. Şimdi cidden çok iyi hissediyorum ve genelde insanların gözü bende oluyor. Ama ben tabi bunu kendim için yaptım. Birkaç estetik daha var yaptırmak istediğim. Sizde beğenmediğiniz şeyleri değiştirebilirsiniz. Bunu sadece kendiniz için yapın ama.

Ne kadar hödük yakinlarin ,arkadaşların var öyle, sen önce onlardan uzaklaş bir süre, kendini bir toparla.guvenini kirmislar senin resmen

Kuzenin buyuk ayip etmis bak guzellik degil once insanlik lazim. Sen bosver onlari samimi olma

Insanların seninle bu şekilde konuşmalarına izin verme. Ne münasebet! Aa böyle şey duymadım wallahi...

millet eyelinerle hallediyo gözlerini burnunu da çok takıyosan estetik yaptırırsın

yaşın çook küçük. biraz daha büyüyünce ve olgunlaşmış insanlar arasına karışınca bu dertlerin bitecek. ama önce sen kendini çirkin görmekten vazgeç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…