alay ediyorlar:(

Dua et kolun var bacağın var gözlerin var,yürüyorsun geziyorsun konuşuyorsun görüyorsun,önce şükretmeyi bil,ne afet insanlar var gözleri görmeyen yürüyemeyen,ya seninde o beğenmediğin yakındığın çekik gözlerin göremeseydi ne yapacaktın?
 
Son düzenleme:
aman insanın kaderi güzel olsun ne çirkinler var bahtı güzel olan
 
ya o zamanlar daha çok takıyor tabi insan.
e yani biz de az takıp ufacık şeylere kompleks yapmadık ama işte insan üzülmesin istiyo bundan 3-4 yıl sonra ben bunlarımı takmışım kafama diycek biz biliyoruz ama bilmiyo
 
Insanlara ne kadar kolay hakaret edip cirkinsin diyebiliyoruz artik yaa... Ben bir elbiseye bile cirkin diyemiyorum yapan begenerek yapmis alan begenerek almis gonlu krilmasin diye... Sen daha kucukmusun dur hele sabret 20 lerine gel hala kendini begenmiyorsan bakarsin caresine
 
Tatlim daha 15 yasindasin (profilin doğruysa) sen bu yaşlarda derslerine odaklan ve bunları düşünme iyi bir üniversite iyi bir meslek sahibi olduktan sonra senin dış görünüşünu değil mevkiini başarını konuşurlar. Haa yinede begenmedigin bi yerin olursa ki kendini paranı kazanıp istediğin yeri estetik yaptırirsın. Ama canım emin ol başarılı bi bayan olursan ozguveninde olucak gerek duymayacaksin. O yüzden şuan sadece derslerine odaklan ve cok degerlisin unutma.
 
Bu yaşlarda olur öyle.. 5 6 sene sonra yüz hatların oturunca hiçte çirkin olmadığını göreceksin senin yaşında bir insan için bu takıldığın şeyler gayet normal ama kendini üzme, ben 31 yaşında bir ablan olarak söylüyorum inanki fiziksel güzellik bir yere kadar inansanın bahtı güzel olsun ileride o çok beğendiğin kuzeninden belki her anlamda çok daha güzel bir hayata sahip olacaksın, keşke herşey güzellikle olsaydı..
 
Sizin yaşınızdayken benim de burnum büyüktü. Sonra normale döndü. İkinci büyüme olayı hamilelikte oldu. Hormonlarla ilgili, değişim dönüşümle ilgili bir durum. Bu iki dönem dışında estetikli bile sananlar oldu. Sizin için aynı şey olur mu bilemem. ama iki küçük tüyo verebilirim.

Ten renginizden bir ton açık ve bir ton koyu iki kapatıcı/fondoten alın. Dozu kaçırmadan açık olanı burun ucunuza, koyu olanı burun yanlarına sürün. Burnunuz daha küçük gözükecektir.

Gözlerinizi hiç dert etmeyin. Aksine çekikliğini daha da belirgenleştirecek siyah bir göz kalemi ya eye liner kullanın. Ve salına salına gezin
 
ama daha 15 yaşındaymış fondöten falan
 
Ah polyanna yorumlar...

İnsanlar 10 sene sonra da çinli diyecek. O dışı güzel, içi çirkin kuzenin senden daha mutlu, daha keyifli bir gençlik yaşayacak.

Durumunun en büyük avantajı, karşındaki insanın ne kadar şekilci ve içinin fesat olduğunu anlaman sadece 3-5 dk alacak. Böylece kaliteli insanları ayıklaman çok hızlı olacak.

Bunu biraz geç farkettim ama sen hemen farket diye yazıyorum.


Ayrıca kuzenin bir daha aynı yorumu yaparsa; "insanın içi çirkin olmasın yeter ki, ben de senin yerinde olmak istemezdim." de.
 
Benimde arkadaşlarım zamanında çok şey söyledi hatta bi kere şakasına yüzümü çirkinleştirdiğimde ciddi ciddi dahada çirkin oldun demişti bende zaten bilerek yaptım demiştim ams anladım ki hep çirkin görüyormuş çok üzülmüştüm ama şimdi grl gör bence ondan daha güzelim oda çok güzel tabide genelde fazla özgüvenden böyle diyorlar yoksa senle alakalı değil.
 
Burun estetiği yaptırırsın ,ben de burnumu sevmiyorum seneye yazın estetik yaptıracağım

Çekik gözlerinin değerini sonra anlayacaksın emin ol, benim canım çıkıyo çekikleşsin diye eyeliner çekerken

Her şeyin çaresi var, kendini değiştirebilirsin ama kötü insanların içlerini değiştiremezsin, yapabileceğin tek şey o içinden kötülük taşanları hayatından uzak tutmak
 
Bak canım dalga geçmek isteyen her turlu malzeme bulur dünya güzeli de olsan. Küçükken benimle de dalga geçerlerdi pörtlek göz diye. Kulaklarim kepçe mesela kepçe de derlerdi. Kendine guveneceksin önce. Bırak gözlerin çekik burnun küçük olsun. Bunlar farklı olsa sen sen olamiyacaksin ki.
 
Bosver sen de hirslan cok zeki akilli caliskan biri ol. Okul hayatinda sonrasinda is hayatinda fark at. Guzellik gecer ama basari unutulmaz. Zengin olursan bi de ☺☺Bilindiği gibi money talks:))
 
bunda çok haklısın yurdum insanı adriana limayla parmağının üsteki tüyler yüzünden dalga geçen insan o kadını yere göğe sığdıramazlar ama onda dalga geçecek unsur buldular
 
Canım henüz 15 mişsin galiba.
O yaşlarda takılırsın kendine zaten, ergenlik deniyor bunlara ^_^

Ama kendinle alay edilmesine izin vermemelisin tatlım. Belki çirkin bir burun (tabi sana göre) estetik müdahaleyle düzeltilebilir, ancak insanların kalplerindeki çirkinliği düzeltmeye çare yok.

Burnuna laf mı söylüyorlar: "İçinin çirkinliğini benim yüzümde tarif etmeye çalışma" ya da "Est. o senin içinin çirkinliği-yamukluğu-domuzluğu" dersin.

En azından belli bir yaşa gelene kadar takılmamaya gayret göster.
Baktın ergenlik geçti gitti, hala burnun psikolojik olarak yoruyor seni, o zaman plastik cerrahi diye bi şey var
Takılma.
 
kotu bişi degılkı bu saydkların bence cok takıntı yapmışın sen guzellık gecıcı bişi zaten ıcıne onem ver dısına degıl
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…