sahi kaç yaşında konu sahibi
ups naaptın konu sahibi daha sen yolun başındaymışsın yaprofilde 15 yazıyor.
ups naaptın konu sahibi daha sen yolun başındaymışsın ya
e yani biz de az takıp ufacık şeylere kompleks yapmadık ama işte insan üzülmesin istiyo bundan 3-4 yıl sonra ben bunlarımı takmışım kafama diycek biz biliyoruz ama bilmiyoya o zamanlar daha çok takıyor tabi insan.
ama daha 15 yaşındaymış fondöten falanSizin yaşınızdayken benim de burnum büyüktü. Sonra normale döndü. İkinci büyüme olayı hamilelikte oldu. Hormonlarla ilgili, değişim dönüşümle ilgili bir durum. Bu iki dönem dışında estetikli bile sananlar oldu. Sizin için aynı şey olur mu bilemem. ama iki küçük tüyo verebilirim.
Ten renginizden bir ton açık ve bir ton koyu iki kapatıcı/fondoten alın. Dozu kaçırmadan açık olanı burun ucunuza, koyu olanı burun yanlarına sürün. Burnunuz daha küçük gözükecektir.
Gözlerinizi hiç dert etmeyin. Aksine çekikliğini daha da belirgenleştirecek siyah bir göz kalemi ya eye liner kullanın. Ve salına salına gezin
ama daha 15 yaşındaymış fondöten falan
ama daha 15 yaşındaymış fondöten falan
bunda çok haklısın yurdum insanı adriana limayla parmağının üsteki tüyler yüzünden dalga geçen insan o kadını yere göğe sığdıramazlar ama onda dalga geçecek unsur buldularBak canım dalga geçmek isteyen her turlu malzeme bulur dünya güzeli de olsan. Küçükken benimle de dalga geçerlerdi pörtlek göz diye. Kulaklarim kepçe mesela kepçe de derlerdi. Kendine guveneceksin önce. Bırak gözlerin çekik burnun küçük olsun. Bunlar farklı olsa sen sen olamiyacaksin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?