• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alay konusu oldum

Gldnylcn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2016
11
1
6
45
İş arkadaşlarım fazla kilom yüzünden benimle alay ettiler. Kısa sürede etkili kilo verebilmek için tecrübelerinize ihtiyacım var.

Yürüyüş ve porsiyon azaltmak bilr cok ise yariyor.

Normalde ben tiroid hastaligim oldugu halde yuruyus yaptigimda ve yemek porsiyonlarimi azalttigimda az az kilo veriyorum. Cok degil ama haftada 1 kilo filan.
Herşey yiyorum. Ne tatli ne yemek kendimi kisitlamiyorum sadece ekmek yemiyorum yemeklerde ve tabagima az koyuyorum. Sabahlari ekmek yiyorum.

Ama suan uygulamiyorum cunku hamur işlerine dayanamiyorum. Yiyorum maalesef

Yürüyüş ve porsiyon azaltmak bilr cok ise yariyor.

Normalde ben tiroid hastaligim oldugu halde yuruyus yaptigimda ve yemek porsiyonlarimi azalttigimda az az kilo veriyorum. Cok degil ama haftada 1 kilo filan.
Herşey yiyorum. Ne tatli ne yemek kendimi kisitlamiyorum sadece ekmek yemiyorum yemeklerde ve tabagima az koyuyorum. Sabahlari ekmek yiyorum.

Ama suan uygulamiyorum cunku hamur işlerine dayanamiyorum. Yiyorum maalesef

şiddetle tavsiye ederim araştır bak aç kalmadan ve kalori saymadan rahatça verirsin

Sizi zaten bu halinizle tanıyorlar bence hiç acele etmeyin uzun bir zamanda sağlıklı ve geri alınmayacak bir şekilde kilo verin onun bunun lafı için değil kendi sağlığınız güzelliğiniz için sadece insanların lafına bakarsanız 45 kilo olana da çok zayıfsın diye dalga geçerler başka zayıf birine burnun büyük derler başkasına niye gözünün üstünde kaşın var derler bırakın boş boş konuşsunlar siz azmedip kilo verdiğiniz zaman onlara en güzel cevap olur :)

Umarım dediğiniz gibi olur. Her diyet girişimim başarısızlıkla sonuçlandı. Üstelik diyetisyen eşliğinde yapmış olmama rağmen.

Back
X