- 27 Ağustos 2016
- 144
- 25
- 48
- 31
- Konu Sahibi buketim_0688
Cok güzel görünüyor, tesekkürler paylastigin için :) Muhammet bey senin için piezo teknigini kullandimi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba murat gorkem atamandi.. bu grupta ismini aratin. Bi bakin.. insallah gonlunuze gore bir doktor bulursunuz.. yurtdisindan geleceginizi soylemeyin.. bi otel veya pansiyon ayarlarsiniz. Ya da ogretmenevi.. turkiyede akrabalariniz nerede.? Ben ist.da oldum ameliyat. Ameliyattan 1 gun once ogretmenevinde,ameliyat gunu hastanede kalip evime dondum.. 6. Gunde alci ve tamponu cikartmaya gittim tekrar.. siz de 7 gunde halledersiniz bu isi gibime geliyor. Allah yardimciniz olsun.
Bu doktora yazmışım bilen ben okadar doktor araştiriyorum ki kafam karıştı unutmuşum isimleri ^^ forumda ameliyat ettiği bir iki kişi var sadece tabi fazla resim goremeyince insan kararsız kalıyor ..Galiba murat gorkem atamandi.. bu grupta ismini aratin. Bi bakin.. insallah gonlunuze gore bir doktor bulursunuz.. yurtdisindan geleceginizi soylemeyin.. bi otel veya pansiyon ayarlarsiniz. Ya da ogretmenevi.. turkiyede akrabalariniz nerede.? Ben ist.da oldum ameliyat. Ameliyattan 1 gun once ogretmenevinde,ameliyat gunu hastanede kalip evime dondum.. 6. Gunde alci ve tamponu cikartmaya gittim tekrar.. siz de 7 gunde halledersiniz bu isi gibime geliyor. Allah yardimciniz olsun.
Rica ederim canim. Once saglik tabiki de.. sonra yuze yakisan guzel bi burun.. herkesin diledigi bi burun olsun insallah :)Bilgi ve ilgin için çooook tşk ederim Sağol cnm inşallah bende ameliyat olurum çok zor kırık burunla durmak insanın psikolojisi bozuluyor nefes alamamakla birlikte :)
Valla o teknik nedir hic bilmiyorum ben.. nasil biseyki.? Uygulayip uygulamadigini nasil anlarimCok güzel görünüyor, tesekkürler paylastigin için :) Muhammet bey senin için piezo teknigini kullandimi ?
Piezo tekniği yeni bir teknik yani burnu kırmadan lazerle şekillendirme yapılıyor buda buruna daha doğal ince hatlı hoş bir görüntü sağlamakla birlikte az acı şişlik ve morluk oluyor iyileşme süreci daha hızlı ve ameliyatin basarisiz olmasi daha az riskli tabi bunu her doktor kullanmıyor Emre ilhan ilk yapanlardan ve asistanı ile öğrencisi de artık o işe atıldı ayrica usta birkac doktor daha yapiyor fiyatlarda yükselme yapmaya başladı tabiki :)Valla o teknik nedir hic bilmiyorum ben.. nasil biseyki.? Uygulayip uygulamadigini nasil anlarim
Himm benimkini kirarak yapmistir kesinlikle :) cunku ince uzun olan burnum suanda baya baya kalin ve odemli.. onlar gidince kucucuk bi burun kalacagini soylemisti dr.um. o teknik icin gec kaldim sanirim :)Piezo tekniği yeni bir teknik yani burnu kırmadan lazerle şekillendirme yapılıyor buda buruna daha doğal ince hatlı bir görüntü sağlamakla birlikte az acı şişlik ve morluk oluyor iyileşme süreci daha hızlı oluyor tabi bunu her doktor kullanmıyor Emre ilhan ilk yapanlardan ve asistanı ile öğrencisi de artık o işe atıldı ayrica usta birkac doktor daha yapiyor fiyatlarda yükselme yapmaya başladı tabiki :)
Sağlık olsun önemli olan senin doktor seçiminde içinin rahat etmesi ve sonunda istediğin buruna kavuşman ^^ ben emre ilhanın asistanını ve öğrencisini biliyorum yani ikiside doktor tabiki sadece tekniği öğrenmek için ondan ders aldılar ve şimdi o tekniği kulanıyorlar asistanı 6000 tl öğrenciside 4000 tl ye yapıyor tabi isimleri duyulmaya basliyor fiyatlarıda yükselmeye başlıyor bilmeyenler pahali doktorlara yöneliyor benim gibi uzun süredir iyi araştıranlar bilenlerde karlı çıkıyor :) muhammet dilberin hakkını da yemiyelim pahali oldu 9000 ile 11000 tl arası ama işini güzel yapanlardan.Himm benimkini kirarak yapmistir kesinlikle :) cunku ince uzun olan burnum suanda baya baya kalin ve odemli.. onlar gidince kucucuk bi burun kalacagini soylemisti dr.um. o teknik icin gec kaldim sanirim :)
Valla masallah sana cok guzel bilgiler edinmissin. Ben de arastirma yaptigimi sanmisim megersem :) Allahtan iyi bi dr a denk gelmisim.. ogrencilerinin isimleri neler peki.? Onlar daha acemidir belki yaaa :))Sağlık olsun önemli olan senin doktor seçiminde içinin rahat etmesi ve sonunda istediğin buruna kavuşman ^^ ben emre ilhanın asistanını ve öğrencisini biliyorum yani ikiside doktor tabiki sadece tekniği öğrenmek için ondan ders aldılar ve şimdi o tekniği kulanıyorlar asistanı 6000 tl öğrenciside 4000 tl ye yapıyor tabi isimleri duyulmaya basliyor fiyatlarıda yükselmeye başlıyor bilmeyenler pahali doktorlara yöneliyor benim gibi uzun süredir iyi araştıranlar bilenlerde karlı çıkıyor :) muhammet dilberin hakkını da yemiyelim pahali oldu 9000 ile 11000 tl arası ama işini güzel yapanlardan.
Valla masallah sana cok guzel bilgiler edinmissin. Ben de arastirma yaptigimi sanmisim megersem :) Allahtan iyi bi dr a denk gelmisim.. ogrencilerinin isimleri neler peki.? Onlar daha acemidir belki yaaa :))
Tesekkur ederim canim sagolasinnburnunuz harika olmus. muhammet beyin eline saglik.. gule gule saglikla gezin![]()
selam doktorlarin ismini ögrenebilir miyim? hangi hastane?Söz konusu burnum sa her yeri didik didik ararım bıkmadan uzun süre insan her doktoru araştırırsa cogunu bilir tabiki ^^ acemi değiller öğrencisi asistanı derken kendileride usta doktorlar fakat tekniği işin ustasindan öğrendiler sonrada kendi hastanelerinde bu tekniğe başladılar ve hastaları hep memnun hiç revisyon için tekrar gelen veya sıkıntısı olan çıkmadı ikiside çok şeker insanlar kendileri özelikle cevap veriyor asistanlarına gondermiyorlar buda çok önemli bir konu yaptıkları burunlarda çok güzel doğal duruyor kapalı teknik lazerle tüm kusurları düzeltiyorlar ve sekillendiriyorlar kimse yaptirdigini anlamaz 1 hafta 10 gün içinde hiç bişeyin kalmıyor öyle koca burun aşırı şişlik morluk olmuyor şeklini belli ediyor bile burun yani aylar geçtikce daha da güzel oluyor Emre ilhan o tekniği kullanıyor yaptığı burunlar ortada :) memnun olmayan görmedim