Alçı Sonrasi

Cigeripesparayok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
151
65
98
28
Kizlar bugun alcim cikti ve ilk cok tuhaf geldi onden tekrar burnuma bant yapistirildi ve banlatigi sekil gibi burnum var onden bakinca burnum domuz burnu gibi hic bir estetikligi yok burnumun delikleri ve olusan dumduz kemikle resmen birlesmis

Su anda cok sis ve ödemli durumda normaldir. Bundan sonra sabirla beklemek gerekiyor. Fotograf atarsaniz yorum yapabiliriz

Bantlardan dolayi cok anlasilmiyor. Cok kalkik görünmüyor gibi geldi bana ama sislikler inince cok daha iyi olacaktir hemen moralinizi bozmayin. Biraz sabir.

Kendini bosa hirpaliyorsun 6 ayda ancak oturuyor burun. Sekli cok degisecek daha. Üzme kendini. 3 ayda sislikler ancak iniyor zaten. Bantlar ciktiktan sonra bir daha bakariz. Tavsiyem cok inceleme aynaya bakma hatta cünkü direk kusur aramak icin yapiyoruz bunu.

Doktor araştırıyorum bende ama çok zor bir asama kafam çık karıştı ama düzelir kardeşim oldu çok şişti onunda ilk zamanlar ama çok değişiyor şişlikler inince

Benim de bugün çıktı. Ve o kadar çok ağladım ki. Hiç kalkık değil ve sanki hala uzun . Ne önden ne yandan hiç begenmedim bilmiyorum napicam

Benim de bugün çıktı. Ve o kadar çok ağladım ki. Hiç kalkık değil ve sanki hala uzun . Ne önden ne yandan hiç begenmedim bilmiyorum napicam
Kimi kalkıklıktan şikayetçi kimi kalkık olmayışından :) istersen sen de fotoğraf koy yorum yaparız dışardan bakarak

Kizlar bugun alcim cikti ve ilk cok tuhaf geldi onden tekrar burnuma bant yapistirildi ve banlatigi sekil gibi burnum var onden bakinca burnum domuz burnu gibi hic bir estetikligi yok burnumun delikleri ve olusan dumduz kemikle resmen birlesmis

bu haliyle bile hoş duruyor çok erken henuz. kaşımız inceyken kalınlastırınca farklı oluyoruz yüzün merkezi burun ustelık yuzune tam oturması 2.ayda yuzde 65 6.ayda yuzde 95 gibi bir yuzdesı bulunuyormus .daha şişlıklerın azalıcak sonra daha da inecek... bende ameliyat olalı 35 gun kadar oluyor ucu 15-20 gun arasında deliklerım gozukmesı daha ıyıduruma geldi bir ayım doldugunda kemer bolgesınde hiç fark yok dedım ertesi gün fark gordum :)

Gülüşünüz falan ifadeniz düzeldi mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…