- 3 Temmuz 2016
- 39
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Cigeripesparayok
-
burnun oturması zaman alıyor ya, zamanla güzel olacak canıım benimki dev gibi oldu şişmektenyaaaa gerçekten miiiii ? insan inanamıyor cidden. inşallah öyle olurr yaaa çünkü alışamıyorum güzel falan diyolarda yok yaa fazla yapayyy,fare gibiyim yandan
15.günüm tam,gerçi düşününce ilk gün tam bir domuzdum annemler üzülmiyim diye bişi dememişte cidden yüzüme baknca sdce iki koca delik gözüküyormuş,şimdi indi gibi ama böyle milim milim inicekse işim var benimm yahu inş denildiği gibi zamanlada olsa daha dogal bi hal alırr :) bnce sizinkide düşmez yaa en son düşme düşmeme ihtimaline göre ayarlanmıştır,doktorlar okadarnı hesap edebilmeli demi boşuna doktor olmadılar yavallahı cok guzel kaçıncı gunun bugun,çünkü ön tarafı hala şiş belli. Benim de güldüğümde düşüyordu o kadar kotuydu ki ben de az kalkık olsun istemiştim.
olsun tatlıım, belki belirgin olarak düşmez bile, herkesin yapısı farklı eheho kadar acı çektim birazcık kalkık olsaydı keşke
insallah düşündüğümüz gibi olur.15.günüm tam,gerçi düşününce ilk gün tam bir domuzdum annemler üzülmiyim diye bişi dememişte cidden yüzüme baknca sdce iki koca delik gözüküyormuş,şimdi indi gibi ama böyle milim milim inicekse işim var benimm yahu inş denildiği gibi zamanlada olsa daha dogal bi hal alırr :) bnce sizinkide düşmez yaa en son düşme düşmeme ihtimaline göre ayarlanmıştır,doktorlar okadarnı hesap edebilmeli demi boşuna doktor olmadılar ya
ay domuzcuk15.günüm tam,gerçi düşününce ilk gün tam bir domuzdum annemler üzülmiyim diye bişi dememişte cidden yüzüme baknca sdce iki koca delik gözüküyormuş,şimdi indi gibi ama böyle milim milim inicekse işim var benimm yahu inş denildiği gibi zamanlada olsa daha dogal bi hal alırr :) bnce sizinkide düşmez yaa en son düşme düşmeme ihtimaline göre ayarlanmıştır,doktorlar okadarnı hesap edebilmeli demi boşuna doktor olmadılar ya
İnsllah inşallaholsun tatlıım, belki belirgin olarak düşmez bile, herkesin yapısı farklı ehehgüzel olacak ona bak sen
beklemedeyim :)bilgisayarda yok maalesef canım, koymaya çalışırım en yakın zamandaa
saoll canım inşallah yaa hepimiz için güzel olsunda 'kendim ettim kendim buldum' demek istemem sonraay domuzcukhaklısın canım bence en iyisni biliyorlardır ve güzel olacakk üzmeyin kendinizi daha belli değil şekli otursun da hele
aynen canıım benimde çok yağlandıı, siyah nokta gibi şeyler oldu burnumda. yağını alsın diye nazikçe yüz yıkama jeliyle yıkıyorum arada, iyi oluyor. doğal böyle şeyler ameliyat oldu sonuçta tabiki olacaksaoll canım inşallah yaa hepimiz için güzel olsunda 'kendim ettim kendim buldum' demek istemem sonrakızlar bişi sorcam yaa benim cildim cok fena oldu yaglandı sivilce değilde böyle isilik gibi şeyler ckıo kırmızı kırmızı burun cevremde ve t bölgemdee sizdede oldumu bu tarz şeyler
ben de tonikle temizliyorum sürekli ve gözenek temizleyici maske sürdüm sadece burnuma ama suan hiç parlama bile yoksaoll canım inşallah yaa hepimiz için güzel olsunda 'kendim ettim kendim buldum' demek istemem sonrakızlar bişi sorcam yaa benim cildim cok fena oldu yaglandı sivilce değilde böyle isilik gibi şeyler ckıo kırmızı kırmızı burun cevremde ve t bölgemdee sizdede oldumu bu tarz şeyler
kimin için yazdınız acabaKeske benimkide sizinki gibi olsa acayip dogal ben cok begendimm hic sikayet etmeni gerektircek bir durum yok bence
benimde o,ondan şaşırdım bana değildir herhalde diyordum ama,sizinki nasl acaba merak ettim foto atabilirmisiniz?Dogru yanlis yere yazmisim bir tane yandanaltina fare gibiyim yazmis ona yazdim ama ben o halini bile begendim bana oranla yuz basaarr
tescillendiğine görede ozaman kesin alıyorum :) çnkü gün geçtikce iice bişiler cıkar oldu suratimda sıcagın yada stresin falanda etkisi vardır blkide ama ameliyat snrasi bu kadar cok olmasıı dolayısıylaa işkillendim herhalde yüzün dengesi bozuluyorKızlar yağlanma için gul suyu kullandım aktardan aldım hiç yağlanma filan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?