Alçı Sonrasi

vallahı cok guzel kaçıncı gunun bugun,çünkü ön tarafı hala şiş belli. Benim de güldüğümde düşüyordu o kadar kotuydu ki ben de az kalkık olsun istemiştim.
15.günüm tam,gerçi düşününce ilk gün tam bir domuzdum annemler üzülmiyim diye bişi dememişte cidden yüzüme baknca sdce iki koca delik gözüküyormuş,şimdi indi gibi ama böyle milim milim inicekse işim var benimm yahu inş denildiği gibi zamanlada olsa daha dogal bi hal alırr :) bnce sizinkide düşmez yaa en son düşme düşmeme ihtimaline göre ayarlanmıştır,doktorlar okadarnı hesap edebilmeli demi boşuna doktor olmadılar ya

insallah düşündüğümüz gibi olur.

ay domuzcuk haklısın canım bence en iyisni biliyorlardır ve güzel olacakk üzmeyin kendinizi daha belli değil şekli otursun da hele

ay domuzcuk haklısın canım bence en iyisni biliyorlardır ve güzel olacakk üzmeyin kendinizi daha belli değil şekli otursun da hele
saoll canım inşallah yaa hepimiz için güzel olsunda 'kendim ettim kendim buldum' demek istemem sonra kızlar bişi sorcam yaa benim cildim cok fena oldu yaglandı sivilce değilde böyle isilik gibi şeyler ckıo kırmızı kırmızı burun cevremde ve t bölgemdee sizdede oldumu bu tarz şeyler

aynen canıım benimde çok yağlandıı, siyah nokta gibi şeyler oldu burnumda. yağını alsın diye nazikçe yüz yıkama jeliyle yıkıyorum arada, iyi oluyor. doğal böyle şeyler ameliyat oldu sonuçta tabiki olacak

ben de tonikle temizliyorum sürekli ve gözenek temizleyici maske sürdüm sadece burnuma ama suan hiç parlama bile yok

Kızlar yağlanma için gul suyu kullandım aktardan aldım hiç yağlanma filan kalmadı

Ayrıca yine aktardan jelatin tozu aldim 1 yemek kaşığına 1,5 yemek kaşığı süt mikrodalgada 10sn isitin burnunuza sürün ölü deriyi ve siyah noktaları da temizliyor biraz önce yaptım yumuşacık oldu

Kızlar yağlanma için gul suyu kullandım aktardan aldım hiç yağlanma filan kalmadı
tescillendiğine görede ozaman kesin alıyorum :) çnkü gün geçtikce iice bişiler cıkar oldu suratimda sıcagın yada stresin falanda etkisi vardır blkide ama ameliyat snrasi bu kadar cok olmasıı dolayısıylaa işkillendim herhalde yüzün dengesi bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…