Alçı Sonrasi

canıım burnun şiş olmasına rağmen çok güzel alçı çıkınca doğal olarak acaayip şiş oluyor, benim alçım da yeni çıktı. bantları da bugün doktorumun söylemesiyle çıkardım. gerçekten şiş ama geçeceğini biliyorum doktorum şişliklerin yüzde 80 inin ilk ay, kalanının da 1 yıl içerisinde geçeceğini söyledi. gelip geçici şeyler için moral bozmaya değmez yahu tabiki şişecek, ameliyat olduk sonuçta, moralini hiiiç bozma, çok güzel olacak çook

bu burnun bide biraz inip düştüğünü düşünün kızlar nasıl durur bilmiyorum . Gerçi alcım daha bugun çıktı ama ağlamaktan helak oldum

halbuki sadece cok az dogal bi kalkıklık olabilir demiştim benimki biraz gülünce düştüğü için öyle olmasın yeni burnum diye amaaa.....

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 110
ideal gibi ama siz baya kalkık istemiştiniz herhalde? bnde sizin ki gibi istediğim halde baya kalkık olmuş doktor inicek diyor ama inanası gelmiyor insann nedense
çok kalkık olanların bikaç ay sonra hafif kalkık, hafif kalkık olanların da düz oluyormuş :)) iniyor yani merak etme tatlııım

halbuki sadece cok az dogal bi kalkıklık olabilir demiştim benimki biraz gülünce düştüğü için öyle olmasın yeni burnum diye amaaa.....
vallahı cok guzel kaçıncı gunun bugun,çünkü ön tarafı hala şiş belli. Benim de güldüğümde düşüyordu o kadar kotuydu ki ben de az kalkık olsun istemiştim.

çok kalkık olanların bikaç ay sonra hafif kalkık, hafif kalkık olanların da düz oluyormuş :)) iniyor yani merak etme tatlııım
yaaaa gerçekten miiiii ? insan inanamıyor cidden. inşallah öyle olurr yaaa çünkü alışamıyorum güzel falan diyolarda yok yaa fazla yapayyy,fare gibiyim yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…