Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar biliorum hep ayni seyleri duyuorsunuz ama lütfen bana Yardimci olun alcimi cikardim bir saat önce, kaslarimin arasi o kadar sismiski aynada kendimi taniyamadim lütfen bir seyler diyin gecer deyin......
insan alci cikinca sisliklerde cikior dior
arkadaslar biliorum hep ayni seyleri duyuorsunuz ama lütfen bana Yardimci olun alcimi cikardim bir saat önce, kaslarimin arasi o kadar sismiski aynada kendimi taniyamadim lütfen bir seyler diyin gecer deyin......
evet canim kemer vardi o törpülenmis zaten doktorumda dedi, Kas tarafinin iyilesmesi zaman alir dedi ama aynaya bakinca kendimi taniyamadim birden..
Simdi aynaya baktikca inceledikce alisiyorum.. sükür ya o kabus neydi öyle :))
Buz koysam yararmi..?
ay kıyamam ya bende hala alçı var ama ameliyata girmeden doktorum bunu söylemişti benimde kemer törpülendi alın bölgende çok şişlik olabilir panik yapmayın dedi:)
ben yeni revizyon oldum ameliyattan önce doktoruma burun kökü yani kaş arası şiş durmasın dedim doktorum da oraya küçük bi müdahele etsem bile şişer ve şişliği en geç inen yer kaş arasıdır sabırlı olmak gerek o konuda ama senin burun kökünü oynamamaya çalısırım ihtiyac olmazsa demişti hatta.
yani sakın panik yapma 2-3 hafta sonra bile incelmeye başlar kaş aran ordaki şişklik geç iner hiç sıkma canını
Merak etme canım 10 güne baya bi inmiş olacak gün geçtikçe indiğini görüceksn ama 28den sonra yavaşlıyor yani şuan benim yavaşladı gibi küçülmüyor hala şişama şuan ki hallnden baya fark olucak korkma
Arkdaslar öncelikle yorumlariniz ve yardimlariniz icin cok Tsk ederim, böyle oldugunu okuyunca insanin morali dahada duzeliyor, evet Haklisiniz ben doktorumu bu gün telefonla aradim saolsun yine bana cok guvenilir bir sekilde konusup icimi rahatlatti, bu siskinliklerin normal oldugunu özellikle kas arasinin 3-4 haftaya inicegini ve daha sora azar azar burnun daha guzellestigini görucegimi söyledi, simdiki göruntu sadece bir yanilmaca.. Burnun esas seklinin olmadigini söyledi.. Vesaire.. saolsun..
Benim burnumun ucu daha biraz kalkik.. onunda inicegini söyledi bi kac milim .. ve dedigim gibi burun ortasi ve kaslar arasi Box yapmisim sanki :) O kadar bir sis yani ..
Her gun detayli detayli incelemeye devam edicem Bakalim Iste :)
Biraz makyaj yapsam belki biraz daha Positivlesiriim![]()
benim de daha burnum kalkık duruyor 12. günüm bantlıyım henüz. doktorum bana da iner biraz çok şiş daha dedi :)
Ben ucum kalkık mı inik mi anlamıyorum okadar tuhaf yani 😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kalkıklığı zamanla değişir zaten sabretmek gerekiyor![]()
Ben ucum kalkık mı inik mi anlamıyorum okadar tuhaf yani 😁😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim de daha burnum kalkık duruyor 12. günüm bantlıyım henüz. doktorum bana da iner biraz çok şiş daha dedi :)
umarim arkadaslar benim sisikler dünden bugune azaldi gibi yoksa benmi kendi kendime öyle kuruntu yapiorum bilmiorum ama, umarim kücülüordur bakalim yarin nasil bi hal alicak :))
ozzdnn alıştın mı biraz daha dün şoklardaydın benimde alçı yarın açılacak bakalım:)
Aileden ilk yorumlar yuzume hic yakismamis... nie öyle diorlarki...
takılma hemen alışmaları tabiki zaman alacak sabırla bekle aceleci davranma
Agladim biraz uzuldum ailedekiler dogru söyler belki arkadaslar olmasa bile ailedekiler dogruyu söyler.. demi canm..
(
tatlım sen çok çabuk etkileniyorsun sonuçta ailen burun estetğindeki değişim asıl ameliyattan sonra olduğunu tam anlamıyla şeklinin oturmasının 1 yılı bulduğunu gün be gün güzelleşeceğini bilmezler ki onlar hep böyle kalcak sanırlar çok moralini bozuyorsun bak daha çok yeni sabret hemen aaa olmamış ya da alışmadım modlarına girme kendine zaman ver