Alcim cikti!!!! Lütfen yardim

Saol canim ya sen cok iyi moral verirosun bana.. cok saol .. evt alisamadik diorlar ...
Bu gün 8 gün olucak.. bilmiorum birak ailemi burun guzel olmasina ragmen ben bille alisamadim... :(
umarim düzelir 2-3 hafta sora umarim canim.. senin alcin cikinca nasil olcak cok merak ediyorum..

bende merak ediyorum bakalım ,ama sana söyleyim 8 gün karar vermen için çok erken

kabul ettim tatlım

Özel mSj yolluycaktim ama olmuyor herhalde belirli bir msj suresini doldurmam lazim, dedigim gibi burun önu kanatlari yandan cok hosuma gidiyor ama gel gelemim yukari tarafina, ciktikca iki kasima dogru sanki kemigim yok orda gibi .. artik siskinliklerden mi gözukmuyor yoksa soradan azda olsa o iki kas arasi kendini belli edermi bilmiyorum...
Cok zormus gercekten sabir istiyor ki ben bu kadar sabirsizken malesef biraz zor oluor...
Ama peki ya deismesse..?

Özel mSj yolluycaktim ama olmuyor herhalde belirli bir msj suresini doldurmam lazim, dedigim gibi burun önu kanatlari yandan cok hosuma gidiyor ama gel gelemim yukari tarafina, ciktikca iki kasima dogru sanki kemigim yok orda gibi .. artik siskinliklerden mi gözukmuyor yoksa soradan azda olsa o iki kas arasi kendini belli edermi bilmiyorum...
Cok zormus gercekten sabir istiyor ki ben bu kadar sabirsizken malesef biraz zor oluor...
Ama peki ya deismesse..?[/QUOTE
şişliklerdendir o ki kemerin alındı oranın inmesi bence biraz daha zaman alacak oranın şiş kalması allahın izniyle imkansz bence

Valla o kalkıklığı arama sonra da bana şuan ucu düşmüş gibi geliyor önden valla ilk günler daha iyiydi diyorm bende ve masaj yapmayınca davul gibi oluyor bian önce düzelsin artık :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla o kalkıklığı arama sonra da bana şuan ucu düşmüş gibi geliyor önden valla ilk günler daha iyiydi diyorm bende ve masaj yapmayınca davul gibi oluyor bian önce düzelsin artık :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neden masaj yapılıyor yaa ben tembelin tekiyim kesin ameliyat olursam masaj fln yapmam :50:

neden masaj yapılıyor yaa ben tembelin tekiyim kesin ameliyat olursam masaj fln yapmam :50:

misery89 zaten masaj konusunda doktor seni yönlendiriyor aaa alçım çiktı hemen masaja başlayım demiyorsun mesela benim alçım yeni çıktı bant yapıştırıldı hala masaj yok duruma göre bakacaz ama doktorun masaj der de yapmazsan işin zor diyim:)

misery89 zaten masaj konusunda doktor seni yönlendiriyor aaa alçım çiktı hemen masaja başlayım demiyorsun mesela benim alçım yeni çıktı bant yapıştırıldı hala masaj yok duruma göre bakacaz ama doktorun masaj der de yapmazsan işin zor diyim:)

alçı kaç günde çıkıyor bant ne kadar süre kalıyor?
süreler göreceli mi (doktordan doktora değişiyor mu?) yoksa standart mı kuzum :16:

alçı kaç günde çıkıyor bant ne kadar süre kalıyor?
süreler göreceli mi (doktordan doktora değişiyor mu?) yoksa standart mı kuzum :16:

alçım 7.günde çıktı bantlarda 1 hafta kalacak doktordan doktora değişir mi bilmiyorum ama benim kemerim alındığı için iki kaş arası çok şiş oyüzden bantlar 1 hafta kalacak tatlım

alçım 7.günde çıktı bantlarda 1 hafta kalacak doktordan doktora değişir mi bilmiyorum ama benim kemerim alındığı için iki kaş arası çok şiş oyüzden bantlar 1 hafta kalacak tatlım

benim de kemerim var :43:
zaten ameliyat sonrası bekleme süreci sabır işi ya:52:

aynen öyle:40:ameliyat sonrası da çok önemli

annem ameliyat ol yaza kadar iyileşir güzel olur dio ama ben kpssye gircem aklım baska yerlere kaysın istemiyorum şimdi ameliyattan sonra inceler takar dururum :53:

siz çalışıyor musunuz? tevfik beye mi ameliyat olmuştunuz? :54:

annem ameliyat ol yaza kadar iyileşir güzel olur dio ama ben kpssye gircem aklım baska yerlere kaysın istemiyorum şimdi ameliyattan sonra inceler takar dururum :53:

siz çalışıyor musunuz? tevfik beye mi ameliyat olmuştunuz? :54:

misery89 ben çalışıyorum ,Tevfik hocaya ameliyat oldum bana sorarsan kpss den sonra ameliyat olman daha mantıklı çünkü gerçekten ders çalışmanı etkiler kpss yollarından bende geçtiğim için biliyorum okadar sabretmişsin bir 4 ay daha sabredersin bence:34:

Burun ameliyatı sonrası süreç
Toplam Okunma : 12145 kez okundu.

Burun estetiği sadece ameliyat öncesi ve ameliyat ile biten bir süreç değildir. Kanımca esas süreç ameliyat sonrasında başlar. Beklentiler, sıkıntılar, dokusal yapısal değişikler devereye girer. Sonrası süreci erken, orta dönem, orta-geç ve uzun-geç dönem olarak 4 bölüme ayırmaktayım. Erken dönem ilk on gün, orta dönem on gün 2 ay, orta-geç dönem 2 ay 1 yıl ve uzun-geç dönem ise 1 yıldan sonrayı kapsar. Her dönemde hem hasta psikolojisi hem de burun şekli değişmektedir.

Erken ilk 10 günlük dönem doku şişlikleri, göz çevresinde morarmalar ve burun tıkanıkları ile başlar. Görüntü olarak moral bozucu bu dönemin birinci haftasında dikişler, flasterler, plastik alçılar alındığında hasta şiş ve ödemli bir burun ile karşılaşır. Ana hatları ile düzgündür ancak hastanın burunu açılır açılmaz hemen değerlendirmesi genelde güçtür ve beklentisi ilk açıldığında tüm ödem, morluk ve şişliklerin tamamen geçmiş olduğu pırıl pırıl bir burundur. Ancak gerçekler farklıdır. Onuncu günden sonra orta dönemde özellikle 3. haftanın sonuna doğru her hafta ödem, şişlikler ve morluklar giderek kaybolur. Birinci ay ile 2. ay arasında burun şişliklerinin %80’i inmiş olur. Bu dönemde hasta burnunun yeni şekline alışmaya başlar ve hastanın morali yerine gelir. İkinci aydan sonra inme sürecini çok fark edilemez fakat 1 yıl boyunca devam eder.

Digital fotoğraflara baktığında ikinci ile altıncı ay, altıncı ay ile birinci yıl arasındaki değişiklikler mevcuttur. Altıncı aydan sonra burun alt yarısı ve burun ucu şekillenmesi kendisini gösterir. Cilt birinci yılda tamamen oturur. Belirgin bir sorun 6. ayda aşikar olur ve düzeltilme işlemi yapılmasına karar verilebilir. Altıncı aydan önce herhangi bir düzeltme işlemine karar vermek doğru olmaz. Birinci yıldan sonra uzun-geç dönem başlar. Aslında bu süreç ömür boyu cilt ile altındaki yeni oluşturulan kemik ve kıkırdak çatı arasındaki daimi bir savaştır. Cildin altındakilerini ezme ve büzme güçleri devamlı devrededir. Cilt altındaki en ufak bir zayıflığı af etmez. Ezerek cezasını keser. Bu yüzden yapılandırmalı burun estetiği felsefesi son derece önem kazanır. Unutmayınız ki bir ömür boyu güçlü bir şekilde ayakta kalan, doğal, kişilikli ve elegan bir burun yaratma ana hedefimizdir

Alinti "http://www.doktorsitesi.com/makale/burun-ameliyati-sonrasi-surec"

Merhaba bende 15 gün önce ameliyat oldum şekli fena değil ancak burnum çok tıkalı özellikle septumda kıkırdak dokusu çok kalın ve nefes sorunu yaşıyorum acaba burun mukozasında ödem normal mi ve ne kadar sürede geçer, sevgiler:2:

canim alcin cikmis hayirli olsun sen benlm gibi pek fazla sasirmamissin herhalde alcinin ciktigi an, yinede senin adina cok sevindim :))

ozzdnn alçım çıktığı an şaşırdım ama beğendim de o halini ama inanılmaz şiş doktorum bu şekline aldanma daha çok değişecek dedi sabırla bekleme aşamasına geçtik anlayacağın ,haftaya da işbaşı yapcam bakalım napcaz:)sen de durumlar nasıl inş. herşey gönlümüzce olur

aynen öyle:40:ameliyat sonrası da çok önemli

ozzdnn alçım çıktığı an şaşırdım ama beğendim de o halini ama inanılmaz şiş doktorum bu şekline aldanma daha çok değişecek dedi sabırla bekleme aşamasına geçtik anlayacağın ,haftaya da işbaşı yapcam bakalım napcaz:)sen de durumlar nasıl inş. herşey gönlümüzce olur

Evet canim aynen.. benim burnumda alcinin ciktigi anla alakasi yok... her gün gün gectikce güzellesiyor, ve deisiyor .. Inan doktorumun eline saglik ona diycek bir söz bulamiyorum..
ben cok begendim o kadar dogal olmuski is basi yaptim is yerindekiler ilk beni görünce ya sen cok deismis guzellesmissin diyorlar ama niye diye cikaramadilar düsün yani .. :)
Benim tek bir sorunum var kendimlen fazla sirt ustu yatamiyorum geceleri sabah uyaniyorum bi bakmisim sag sol yatmisim, bide burnuma dis kisimdan cok elliyorum :(
Baskada canim bu gün 15 günüm ve inan yuzumde morluk bile kalmadi zaten biraz zaman gecsin doktorum icin bir yazi yazicam..
Cok dogru bir karar vermisim inan ..
Sende nasildi..?

Back
X