Aldatan baba çocuklarımı görmeli mi

Aldatıldığım için boşandım
İlk günden beri görmek istemediği için 6 senedir görmedi oğlumu( 2 aylıktı ayrıldıgımızda)
Görmek isteseydi görürdü oğlumu kaybetmeyi hukuken göze alamazdım , ama şimdi sıkar biraz asla göstermeyi düşünmem

Siz babadan cocuklarınızı yoksun bırakırsanız onlara en buyuk kotulugu yapmıs olursunuz.. Buna hakkınız yok.. Hatta cocuklarınıza babasıyla ılgılı en ufak bı ofkenızı hıssetırmeyın.. Babaları su an onların en buyuk kahramanı.. Bu konuda daha dogru destek almak ıcın pedogog a gıtmenızde fayda var..

Benim annemle babam bu hataya düştüler
Annem kardeşlerimi göstermedi, babam da beni
Korkunç yıllar geçirdik ve bunun zararlarını hala telafi etmiş değiliz
İkisi de rahmetli oldu ama biz kalan çocuklar hala bunun acısını çekiyoruz
Hırsınıza yenilip bunu çocuklarınıza yapmayın

Bugün biten evliliğimin 6. Yıldönümü. Artık eskisi gibi üzülmüyor olsam da yine de hatırlamaktan geri duramadım. Bir hiç uğruna yaptığı kötülüklerin bedelini öderken beni ve çocuklarımı da yaktı. Pazar günü bakıcıma çocukları indir diye gittiğinde bakıcım vermiş veriştirmiş buna. Daha 5 yılda ne bu yaptıkların senin, çocukların psikolojisini bozdun, o çocukların Hakkı'nı Nasıl ödeyeceksin demiş, o ruh hastası da çok pişmanım deyip ağlamış. Zaten acayip zayıflamış. Sevgilisi yemek yapmıyor galiba :) etrafa pişman baba rolü oynayıp , evine dönüp sevgilisine iyi ki ayrıldım diyordur eminim. Bir kararda durabilse , bütün bu kötülükleri yaptın madem çocuklarımdan da uzak dur.
İçim çok doldu bugün yine. Oturdum ağladım gerek olmasa da artık. Yazmak istedim sadece. Offf off herkesin derdi sınavı farklı farklı bu dünyada....

tabii ki çocuklar görmeli.
Sizin nefretinizi çocuklar neden taşısın
yazık günah, anne ile baba arasında olan ikiniz arasında kalır
iki taraf birbirini kötülemez hatta
sizin eski kocanızsa onların da babaları

Back
X