Ben Ege psikoloji mezunuyum. Rehber öğretmenim ama şu an yöneticilik yapıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemez modundayım. Ortada hiçbir sorun yokken , tek sorun çocuklarıma ve işime yetmeye çalışmamdı ilgisiz ve bencil bir eşe rağmen. Gidip aşağılık bir ilişki yaşamaya başlaması benim bunu öğrenmem ve sonrasında onun hala bana sözle ifade etmese de, sen benden ayrılamazsın bana mecbursun tavrında olması. Kadınla görüşmeyi kesmediğinden şüphelendiğim halde inkar etmesi ve sonrasında doğruyu öğrendiğimde 2. Kez yıkılmam. Yaşadıklarım o kadar ağır ki. Ki ben bu Ada'mı haketmediği halde delice seviyordum. Kapıdan öperek karşılar öperek uğurlardım. Bana yaptığı ortada bir sorun varken değil sadece karaktersizliğinden.
Ben psikoloğa gidiyorum yeni başladım öncelikle kendim için. Çocuklarım için de ileride yardım almayı düşünüyorum.
Onu evden kovduğumda büyük kızıma beni kötüleyerek gitti . Ben çocuklarımı bu işe karıştırmazdım. Annen beni evden atıyor bunu hiç unutma kızım dedi. Kızım da 2 defa dururken birden anne sen babamı evden attın o benim babam diye bana hesap sordu bende anlayacağı dilde ona anlattım, ikna oldu, o karaktersizin derdi çocukları mı sanıyorsunuz. O kendisinden başkasını düşünmez. Bu ilçede bir resmi kurumun ilçe müdürüydü ve ben onu makamından ettim, şimdi bana kin besliyorlardır kadınla birlikte. Ve onu tüm ilçeye rezil ettim. Buralı değilim birkaç sene sonra buradan gidicem, çocuklarım etkilenmesin diye. Çok karmaşığım kısacası , cevaplarınız olumlu olumsuz yorumlarınız için çok teşekkürler . Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, zira ben tüm bu olanları rüyamda görsem inanmazdım