Aldatan baba çocuklarımı görmeli mi

Cocuklari doldurmayın lutfen. siz ne kadar iyimser davranirsaniz onlar size büyüdükce daha da merhametli olcaklardir. Ama babasıyla iletişimlerine resit olunca kendileri karar verirler. Eger gercekten ilgisizce vs zaten istemiceklerdir sevmezler bile ama babadan ayrı tutmak ne biliyim cocuk icin cok büyük yaradır. Anne eksikliği hissediliyo da baba eksikliği hissedilmez mi

Bence babadan çok kızların paikolojisini siz bozacak gibi duruyorsunuz. Sakın kızlara babaları hakkında kötü konuşmayın olayları anlatmayın ileride. Her kızın kahraman baba figürüne ihtiyacı var aynı evde yaşayıp yaşamamanın bir önemi yok diye düşünüyorum.
Kahraman figuru? Neden onlarin yaninda dimdik.duran bi anne guclu bir kadin.figuru nasil.olurdu? Bu babayi kahraman olarak bilip sonra annesini aldatan bi hain olduğunu ogrenen cocuk nasil.olurdu sizce lutfen yapmayn ya sunu bosandiktan sonra bu anne cocuklarinida alip bi uzmana gidecek hep birlikte onlarin yaslarina uygun bi biçimde durumu ogrenecekler ve bu baba seviliyorsa bu sekilde sevilecek onlarin kahramanı dedeleri veya varsa dayıları amcalarida olur boyle birini bu sekilde tanıyıp sonra neden hayal kırıklığı yasasinlar?

İçiniz kan ağlasa da :kusmuk:bağınızı koparttığınız adam o çocukların babasıdır ve görmeye hakkı vardır:işsiz:

Lütfen kendiniz için bir uzmandan yardım alın. İyi hissedeceksiniz eminim.

Ayrıca bunun yanında bir çocuk psikoloğundan da destek alın böylece en doğru kararları alacaksınız umarım.

Kırıcı olmak istemem ama beyniniz çok bulanık şuan. Sağlıklı kararlar noktasında görünmüyorsunuz.

http://www.cinselterapi-merkezi.com/?Bid=1001054

Söyle bi link bırakayım suraya. Benzer bi sürü seyi nette bulabilirsiniz zaten konu sahibesi, belki coktan okumussunuzdur bile.

Myrah68 Myrah68 sizin konunuz olmasa da benzer bi acınızı paylastıgınız icin sizi de etiketlemek istedim. Burada benim bilgim, tecrübem, uzmanlıgım yettigince anlatmaya calıstıgım seyin derli toplu bi hali mevcut.

Son düzenleme:
ilk başta gösterme çocukları diyecektim ama yine de baba malesef
en iyisi gözünün önünde görsün çocuklarını alıp bir yerlere gitmesin
ne babalarını yerin çocuklara ne de övün o sizin babanızdır deyin
zamanı gelince gerçekleri öğreneceklerdir zaten hem şok olmasınlar hem size cephe almasın çocuklar

Aldatma sebebiyle boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak hayatının hatasını yapmış olursun diyorum
Bugün anlamazsın ama yarın öbür gün o çocuklar büyüyüp sana karşı tavır alacaklar ister inan ister inanma
Benim çocuklarım yapmaz bana çok düşkünler deme bal gibi de öyle oluyor

Kahraman figuru? Neden onlarin yaninda dimdik.duran bi anne guclu bir kadin.figuru nasil.olurdu? Bu babayi kahraman olarak bilip sonra annesini aldatan bi hain olduğunu ogrenen cocuk nasil.olurdu sizce lutfen yapmayn ya sunu bosandiktan sonra bu anne cocuklarinida alip bi uzmana gidecek hep birlikte onlarin yaslarina uygun bi biçimde durumu ogrenecekler ve bu baba seviliyorsa bu sekilde sevilecek onlarin kahramanı dedeleri veya varsa dayıları amcalarida olur boyle birini bu sekilde tanıyıp sonra neden hayal kırıklığı yasasinlar?

Aldatılan çocuklar değil ki anne. Yetişkin bir birey olduklarında zaten neyin ne olduğunu öğrenecekler. Babanın anne aldatmış olması onu kötü bi insan yapmaz. Evet bir ilişkide olabilecek en şerefsizce şey. Ama insanların zaafları vardır. Anneyle mutlu olamamıştır. Aşık olmuştur. Her neyse beni ilgilendirmeZ. Bu adam iyi bir baba olabilir iyi bir insan olabilir bilemeyiz. Gelecekte çocuklarıyla iletişimini koparmazsa onların üstünden ilgisini kesmezse çocuklar zaten babaya düşkün olacaktır.

Ben olsam Çocukların İyi bir baba profilini neden aldatan bir eşle değiştireyim ki? Neden kendi üzüntülerimi mutsuzluklarımı çocuklara yükleyeyim onlarla paylaşayım bu durumu?

Baba çocuklarla ilgilenmezse zaten ister istemez bu yeri amca dayı dedeler dolduracaktır. bu ikinci bir seçenek. Baba hayatta. Anladığım kadarıyla çocuğunu görmek istiyor. Anne çocuğun sahibi değil. O çocuğu beraber yaptılar. En az anne kadar hakkı var.

Acılarını çocuklarına yüklemeyen anne güçlü bir annedir bence.

Aldatılan çocuklar değil ki anne. Yetişkin bir birey olduklarında zaten neyin ne olduğunu öğrenecekler. Babanın anne aldatmış olması onu kötü bi insan yapmaz. Evet bir ilişkide olabilecek en şerefsizce şey. Ama insanların zaafları vardır. Anneyle mutlu olamamıştır. Aşık olmuştur. Her neyse beni ilgilendirmeZ. Bu adam iyi bir baba olabilir iyi bir insan olabilir bilemeyiz. Gelecekte çocuklarıyla iletişimini koparmazsa onların üstünden ilgisini kesmezse çocuklar zaten babaya düşkün olacaktır.

Ben olsam Çocukların İyi bir baba profilini neden aldatan bir eşle değiştireyim ki? Neden kendi üzüntülerimi mutsuzluklarımı çocuklara yükleyeyim onlarla paylaşayım bu durumu?

Baba çocuklarla ilgilenmezse zaten ister istemez bu yeri amca dayı dedeler dolduracaktır. bu ikinci bir seçenek. Baba hayatta. Anladığım kadarıyla çocuğunu görmek istiyor. Anne çocuğun sahibi değil. O çocuğu beraber yaptılar. En az anne kadar hakkı var.

Eger birine asik.olunmus ise bu erkek gibi adam gibi gelinir birlikte guzelce ayrilma karari alınır ama bu adam iki kadini birlikte idare ediyor bu karaktersiLiktir ve bende gecmisten bir cocuk olarak babamin annemi aldatmasi benide aldatmasi demektir malesef ama insanca asik.olduğunu belirten ve ayrilik.karari alan biri hem esin hemde cocuklari basi gozu ustune

Ha evet beraber yaptilar dogru ama sadece yapmak yetmiyor ilgilenmekte lazim ama acilarini yüklememek konusunda haklisin gerçekleri uygun bir biçimde. Cocugun ogrenmesi ise acilaro.yuklemek anlamina gelmez bence? Cocuguyla zaman gecirmek.yerine madem.kutlams.dusunuluyor once esi icim.degilse cocuklari icin çocuğuyla o guzel.ani yasamak yerine sakli gizli evli oldugunu bildigi halde karaktersizlik yapip baskalarinin hakkini alan bir ahlaksiz kadinla zaman geciren onun gibi ahlaksiz olan bi baba suanki kisi asik olup ailesine bunu uygun dille anlatan adam gibi ayrilan biri degil

Eger birine asik.olunmus ise bu erkek gibi adam gibi gelinir birlikte guzelce ayrilma karari alınır ama bu adam iki kadini birlikte idare ediyor bu karaktersiLiktir ve bende gecmisten bir cocuk olarak babamin annemi aldatmasi benide aldatmasi demektir malesef ama insanca asik.olduğunu belirten ve ayrilik.karari alan biri hem esin hemde cocuklari basi gozu ustune

Aldatmak kadar şerefsizce bir şey yokorda hemfikiriz. Ama aldatan her erkek çocuklarına da kötü baba olacak diye bir şey yok. Konu sahibi izleyip görmeli. Çocukları babanın yanında mutluysa konu sahibi de çocuklarının hatrına susmalı diye düşünüyorum daha ufacıklar ya.. Kız çocuklarının sağlıklı ilişkiler kurabilmesi için baba çok önemli. Babası aldatmış kızlar hep 1-0 geriden başlıyor ilişkilerinde. Sen de yaşamışsındır. Bilmemesi daha hayırlı bu durumda.

Annenin de çocukları kullanıp babadan intikam almaya çalışması söz konusu bu konuda biraz da.

Sen kaç yaşındasın? Şu an fazla tepkilisin bu konularda. Az önce bir üye de yazdı. Benim de başıma geldi çocuklarına yansıtırsan çok zarar verirsin diye. Yani iki farklı tepki söz konusu. Az önceki üye böyle bir şeyi bildiği için mutsuz. Sen bildiğinden memnunsun ama babana nefret dolusun. Gerçi senin baban seni arayıp sormamış da olabilir bilemiyorum özel durumunu.

Bence gormemeli. Gitsin cici sevgilisinden yapsın yeni çocuk. Nasıl sadece kadını aldatıyor..,adam bildiğin yuvayi parçalıyor.

Bence gormemeli. Gitsin cici sevgilisinden yapsın yeni çocuk. Nasıl sadece kadını aldatıyor..,adam bildiğin yuvayi parçalıyor.
O aşağılık kadın kendisi de aldatılmış, bu adi adamdan 13 yaş küçük 31 yaşında, kendisinin biri 15 biri 10 yaşında iki kızı var. O kadının çocuklarına babalık yapsın , benim çocuklarımın öyle haysiyetsiz onursuz bir babaya ihtiyaçları yok,

http://www.cinselterapi-merkezi.com/?Bid=1001054

Söyle bi link bırakayım suraya. Benzer bi sürü seyi nette bulabilirsiniz zaten konu sahibesi, belki coktan okumussunuzdur bile.

Myrah68 Myrah68 sizin konunuz olmasa da benzer bi acınızı paylastıgınız icin sizi de etiketlemek istedim. Burada benim bilgim, tecrübem, uzmanlıgım yettigince anlatmaya calıstıgım seyin derli toplu bi hali mevcut.
Ben Ege psikoloji mezunuyum. Rehber öğretmenim ama şu an yöneticilik yapıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemez modundayım. Ortada hiçbir sorun yokken , tek sorun çocuklarıma ve işime yetmeye çalışmamdı ilgisiz ve bencil bir eşe rağmen. Gidip aşağılık bir ilişki yaşamaya başlaması benim bunu öğrenmem ve sonrasında onun hala bana sözle ifade etmese de, sen benden ayrılamazsın bana mecbursun tavrında olması. Kadınla görüşmeyi kesmediğinden şüphelendiğim halde inkar etmesi ve sonrasında doğruyu öğrendiğimde 2. Kez yıkılmam. Yaşadıklarım o kadar ağır ki. Ki ben bu Ada'mı haketmediği halde delice seviyordum. Kapıdan öperek karşılar öperek uğurlardım. Bana yaptığı ortada bir sorun varken değil sadece karaktersizliğinden.
Ben psikoloğa gidiyorum yeni başladım öncelikle kendim için. Çocuklarım için de ileride yardım almayı düşünüyorum.
Onu evden kovduğumda büyük kızıma beni kötüleyerek gitti . Ben çocuklarımı bu işe karıştırmazdım. Annen beni evden atıyor bunu hiç unutma kızım dedi. Kızım da 2 defa dururken birden anne sen babamı evden attın o benim babam diye bana hesap sordu bende anlayacağı dilde ona anlattım, ikna oldu, o karaktersizin derdi çocukları mı sanıyorsunuz. O kendisinden başkasını düşünmez. Bu ilçede bir resmi kurumun ilçe müdürüydü ve ben onu makamından ettim, şimdi bana kin besliyorlardır kadınla birlikte. Ve onu tüm ilçeye rezil ettim. Buralı değilim birkaç sene sonra buradan gidicem, çocuklarım etkilenmesin diye. Çok karmaşığım kısacası , cevaplarınız olumlu olumsuz yorumlarınız için çok teşekkürler . Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, zira ben tüm bu olanları rüyamda görsem inanmazdım

Evet haklısınız babaları ama sadece bana değil onlara da yapılmış bir ihanet var. Hiçbir zaman çocuklarına Zaman ayırmadı. Hep göstermelik babaydı. Çocuklarımla hiçbir şey yapmamış gibi görüşecek ve olumlu imaj oluşturacak çünkü yaşları çok küçük. Büyüdüklerinde yaptıklarını anlatsam daha kötü etkilenirler diye korkuyorum.

Çocukları babadan intikam almak için kullanmayın. Ne yni anne baba ayrı ve buyuduklerinde başka kadınla sizi aldattığı öğrendiler diyelim. Zaten o kadınla yaşıyor. Nasıl bir etkilenme olabilir. Olmaz öyle birşey. Kaldıki çocuklar ile ilgilenmedini söylüyorsunuz. Öyleyse gostermeme derdiniz olmamaliydi. Zaten adam gelip görmeyecek eğer söylediğiniz gibiyse. Ama böyle bir derdiniz olduğuna göre kendinizi intikam ateşi içinde daha fazla kandirmayin. Çocukları babalarına mahrum bırakmayın. Adam çocukları değil sizi aldattı. Tersi değil. Siz evde çocuklar ile oldunuz için kaçamakları sırasında çocuklardan da vakit kaçırmış oldu. Şimdi artık ayrısınız. Bakın bakalım ilişkileri nasıl olacak. Daha çok yeni. Hırsıniz çok normal. Zaman içinde onemsememeye baslayacaksiniz. O zaman da çocuklar babalarını göstermediğiniz için size tepki duyarsa bir de buna pişman olmayın. Allah yardımcınız olsun

Ben Ege psikoloji mezunuyum. Rehber öğretmenim ama şu an yöneticilik yapıyorum. Terzi kendi söküğünü dikemez modundayım. Ortada hiçbir sorun yokken , tek sorun çocuklarıma ve işime yetmeye çalışmamdı ilgisiz ve bencil bir eşe rağmen. Gidip aşağılık bir ilişki yaşamaya başlaması benim bunu öğrenmem ve sonrasında onun hala bana sözle ifade etmese de, sen benden ayrılamazsın bana mecbursun tavrında olması. Kadınla görüşmeyi kesmediğinden şüphelendiğim halde inkar etmesi ve sonrasında doğruyu öğrendiğimde 2. Kez yıkılmam. Yaşadıklarım o kadar ağır ki. Ki ben bu Ada'mı haketmediği halde delice seviyordum. Kapıdan öperek karşılar öperek uğurlardım. Bana yaptığı ortada bir sorun varken değil sadece karaktersizliğinden.
Ben psikoloğa gidiyorum yeni başladım öncelikle kendim için. Çocuklarım için de ileride yardım almayı düşünüyorum.
Onu evden kovduğumda büyük kızıma beni kötüleyerek gitti . Ben çocuklarımı bu işe karıştırmazdım. Annen beni evden atıyor bunu hiç unutma kızım dedi. Kızım da 2 defa dururken birden anne sen babamı evden attın o benim babam diye bana hesap sordu bende anlayacağı dilde ona anlattım, ikna oldu, o karaktersizin derdi çocukları mı sanıyorsunuz. O kendisinden başkasını düşünmez. Bu ilçede bir resmi kurumun ilçe müdürüydü ve ben onu makamından ettim, şimdi bana kin besliyorlardır kadınla birlikte. Ve onu tüm ilçeye rezil ettim. Buralı değilim birkaç sene sonra buradan gidicem, çocuklarım etkilenmesin diye. Çok karmaşığım kısacası , cevaplarınız olumlu olumsuz yorumlarınız için çok teşekkürler . Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın, zira ben tüm bu olanları rüyamda görsem inanmazdım

Canim bilgiyi pratiğe dökmek hele ki kendin içinde yaşarken çok zor. Hırsın çok normal. Psikologa gitmekle harika bir şey yapmışsın. Herşey bir kaç ay içinde rayına girmeye başlar. Zaten bilgili deneyimli bir insansın. Yavruları için en doğru şekilde hareket etmeye başlarsin. Sevgiler

Evet haklısınız babaları ama sadece bana değil onlara da yapılmış bir ihanet var. Hiçbir zaman çocuklarına Zaman ayırmadı. Hep göstermelik babaydı. Çocuklarımla hiçbir şey yapmamış gibi görüşecek ve olumlu imaj oluşturacak çünkü yaşları çok küçük. Büyüdüklerinde yaptıklarını anlatsam daha kötü etkilenirler diye korkuyorum.
Annemin bi arkadaşı çocuğuyla sadece sinemaya gitsin diye sinema biletini dahi alıp eski eşinin eline veriyor.çocuklarınızın bir babaya ihtiyacı var , hiç olmamasından eksikliğini hissetmelerinden iyidir.

Sevgili konusahibi, herşeyden öte böyle birşeye hukuken hakkınız olduğunu sanmıyorum.

Net bilgim yok ama çocukları ıkı kez kanun yolu ile almaya mecbur bırakırsanız babayı, istediği takdirde dava yolu İle çocukların velayetini tamamen alabilir sizden.

Bence bu durumu bir soruşturun.

İkincisi, evliliğinizde anlattığınız kadarıyla epey bir sorun varmış buna rağmen tek taraflı sizin gayretinizle düşe kalka yürüyen bir evlilikmiş. Aldatma her zaman bir sebep değildir bazen sonuçtur. Kesinlikle tasvip etmiyorum . Eski eşiniz kabahat sahibi elbet ama olaya şu açıdan bakarsanız; aldatma bahanesi ile basbayağı kötü bir evlilikten kurtulmuşsunuz.

Sizi değil dışarıdaki kadını Mutlu eden bir adamdan daha fazlasını hakediyorsunuz eminim.
Olaya bir de bu açıdan bakmanızı tavsiye ederim.

Zaten artık intikam almak ise bunun adı adamı makamından etmişsiniz, rezil de etmişsiniz, artık içiniz soğusun biraz. İntikam duygusu en çok bu hissi taşıyana zarar verir. Bu noktada olaylar Nasıl gelişti bilmiyorum, işinden etme ve rezil Nasıl gerçekleşti.. Ancak bu adam imaj olarak bile olsa çocuklarınızın babası, keşke bunu yaparken çocukların adını da hesaba katsaydınız(bu olayı detaylı bilmiyorum anladığımı yazdım)

Çocuklar meselesinde ise onların duygu dünyalarındaki baba figürü İle oynamayın, o adam sizin çocukların gözündeki imajınjzı zedeleyecek kadar düşüyorsa da siz düşmeyin. Çocukları savaş meydanından derhal çekin, hatta, ne olursa olsun ortak isteyerek planlayarak iki çocuk sahibi olmuş iki insanın yapması gerektiği, birbirinize ne yapmış olursanız olun, lütfen bu savaşı artık sonlandırın.

4 ünüzde zararlı çıkarsınız.

Back
X