Aldatan baba çocuklarımı görmeli mi

Aldatma kavramı karı kocalığı sona erdirir,babalığı değil. Kanuni hakkıdır,elinden alamazsınız. Bundan sonraki gidişatına göre ilerde çocuklar bAbalarını görmek isterler yada istemezler.. Lütfen siz doldurmayın çocukları. Eşler arası hiçbir sorun çocukları etkilememeli. Karı koca olmak başka,anne baba olmak başka.
Bütün bunları bi tarafa atıp sadece kadın olarak düşündüğümde sizi çok iyi anlıyorum.

Çocuklarınızın babaya ihtiyacı var ne olursa olsun.
Sizi aldatmış ve ayrılmış olabilirsiniz ama çocuklarınız bunu anlayabilecek yaşta değiller şu an.
Onların ne olursa olursa baba sevgisine ihtiyacı var.

çocuklarınızı babalarından mahrum bırakarak sadece ilerde kendinize düşman edersiniz. çocuklarınız babalarını hiç tanımayacakları için gerçekten kötü bir adam bile olsa bunu bilmedikleri için hep sizi suçlarlar. ayrıca ne olursa olsun o çocukların babalarına ihtiyaçları var. bırakın ihaneti sadece size mi yoksa onlara da mı etti büyüdüklerinde kendileri karar versin. bunu bir kadın olarak yazsam belki göstermeyin sürünsün derdim ama kadın kimliğimi bir kenara bırakıp babasını erken kaybetmiş bir kız çocuğu oılarak yazıyorum. o babanın ne kadar hakkı olmasa da bu çocuklarınızın ihtiyacı.

Babalari gormek istiyosa gosterin bence bizimki bir senedir hic arayıp sormuyo zorlada göstercek halimiz yok cocuklar da istemiyo bir sure sonra durum karisik hakkimizda hayirlisi zarar gelemryecegine eminseniz gosterin bence

Isleri iyice karistirmissiniz yani? Hakkınız da hayirlisi o insanda insallah yola gelir gec oldu biliyorum bunun icin ama kalbine oyle bi yumusaklik.gelirki.insallah seni uzdugune pişman olur o kotu kadindan da yaptıklarına pisman olsun

Isleri iyice karistirmissiniz yani? Hakkınız da hayirlisi o insanda insallah yola gelir gec oldu biliyorum bunun icin ama kalbine oyle bi yumusaklik.gelirki.insallah seni uzdugune pişman olur o kotu kadindan da yaptıklarına pisman olsun

Ben artık onu hayatımda istemiyorum , evet pişman olsun. bizi tercih ettiği kadından bir darbe yesin onu istiyorum sadece. zaten şimdiden pişmandır , o benim bu kadar güçlü durabileceğimi beklemiyordu. Herkes bunu söylüyor. Benim paşa paşa kabul edeceğimi zannediyordu ki onu yapmaya çalıştı. Ama hiç hesaplanmadığı şeyler oldu şükürler olsun ki Allah yanına bırakmadı. Herkes benim için şunu söylüyormuş, böyle bir kadına yapılan şaka gibi... O beni hiçbir zaman haketmedi zaten. Kendisi için yola gelsin bir insan olarak bunu dileyebilirim ona ancak.

Ben de aldatildigim icin bosandim. Sizin hissettiginiz ofke ve kizginliklari ben de hissettim. Ancak oglumu babasina gostermemek ogluma yapilan bir ceza diye dusundum cunku kotu de olsa o onun babasi ve babasina cok duskun. Mahkemenin belirledigi gunlerde oglumu gormesine izin verdim. Benim icin ilk baslarda zor oldu ama sonra umursamiyorsunuz. Temmuzda hatta bir ay oglum babasiyla kalacak. Eskiden benim icin zor oluyordu ama sonra alisiyorsunuz. Bunu oglum icin yapiyorum. Hem zaten gorusmelerine izin vermezseniz icra yoluyla gorur. O zaman da polisle kapiniza dayanir. Bu da cocuklar icin hos olmaz. Bazen ipleri salivermek gerekiyor. Ne kadar esirgerseniz o kadar kiymetli olur. Cocuklar ilerde herseyi anlayacaklar ve kendileri gorusmek istemeyecekler ancak su an icin baba sevgisine ihtiyaclari var. Biliyorum zor ayni seyleri yasadim. Ya sabir deyip katlandim ben.

Eşiniz çocuları görmeyi hak etmiyor olabilir.
Çocuklarınız babalarını görmeyi hak etmiyor mu?

Öfkelisiniz o nedenle göstermek istemiyorsunuz ama eski eşinizin hakkı olduğunu değil de çocuklarınızın babalarını görmeye hakkı var diye düşünmelisiniz..

Bugün görme günüydü , geldi bakıcıya arattı eve çıkmaya yüzü yok, indirdim çocuklarımı suratına bile bakmadım. 3 saattir yanında çoçuklarım. Geçen ayki öfkem kalmamış bunu fark ettim. Allah bir şekilde sabır veriyor sevgim de günden güne azalıyor çok şükür. İnşallah çocuklarımı zehirlemez , küçük anlamaz daha 1 yaşında ama büyüğü kötü etkilemesinden korkuyorum. Ve hatta o aşağılık kadına çocuklarımı götürmesinden korkuyorum. İnşallah öyle bir adilik yapmaz , artık ondan her kötülüğü bekliyorum

Yatiya kalmasinlar ama günde 2 saat olsun gezdirsin gotursun sonucta tabikide başı Allah ama o kocan olmasaydida bu evlatlarin olmayacaktı görmek en doğal hakkı zaten evlatlar herşeyin farkında buyuduklerinde düşman olmasınlar ama babaları kim bilsinler...

Bugün görme günüydü , geldi bakıcıya arattı eve çıkmaya yüzü yok, indirdim çocuklarımı suratına bile bakmadım. 3 saattir yanında çoçuklarım. Geçen ayki öfkem kalmamış bunu fark ettim. Allah bir şekilde sabır veriyor sevgim de günden güne azalıyor çok şükür. İnşallah çocuklarımı zehirlemez , küçük anlamaz daha 1 yaşında ama büyüğü kötü etkilemesinden korkuyorum. Ve hatta o aşağılık kadına çocuklarımı götürmesinden korkuyorum. İnşallah öyle bir adilik yapmaz , artık ondan her kötülüğü bekliyorum

Çocuklarınız geldiğinde bir sıkıntı yaşadınız mı . Aslında bir psikaloğa gitmeniz gerek bence korkularınız endişe verici .

Çocuklarınız geldiğinde bir sıkıntı yaşadınız mı . Aslında bir psikaloğa gitmeniz gerek bence korkularınız endişe verici .
Korkularım endişe verici çünkü karşımdaki adam endişe verici bir sahtekar. 4 yıl boyunca aldatmış beni ben son 4 aydır ilişki kurduğu pisliği yakalamışım. Ki 6 yılı dolmak üzere olan bir evlilikti. Bugün kızımla konuşurken öğrendim ki sizi evime de götüreceğim demiş.kızım sevinerek söyledi. Sadece dinledim aa öyle mi dedim, başka birşey söylemedim. Evi buraya 1 saat mesafede. Ve de evde o kadın olursa??? O ruh hastası çocuklarımın psikolojisini düşünecek en son insandır dünya üzerinde. Adam olsaydı uçkurundan önce çocuklarını düşünürdü. Bir damla vicdanı varsa onu tatmin etmek için baba rolünü hatırladı. Allah onu bildiği gibi yapsın inşallah.

merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
Çocuklarınız henüz çok küçük ve kız çocukları babalara düşkündür genel olarak.Göstermeyerek ileride çocuklarınıza cevap veremeyeceğiniz sorular olarak tekrar geri dönüşü olacaktır.İleride kızlarınız zaten neyin ne olduğunu anlayacak hale geleceklerdir bu yüzden hiç aralarına girmeyin. Velayetler zaten sizde,içiniz soğumadıysa da bunu kızlarınıza yansıtmayın...

Yaşadığınız olay ikinizle alakalı, bunu çocuklara yansıtmaya hakkınız yok. Onların anne kadar babaya da ihtiyaçları var. Ne babayı çocuklarını görmekten alıkoymaya ne de çocuklarınızı babalarından soyutlamaya hakkınız var. Kendi içinizi rahatlatmak için çocuklarınıza zarar vermeyin.

Keske görmese, ama yapacak bisey yok maalesef... Ben aldatma ve siddet olaylarinin sadece eşler arasi oldugunu dusunmuyorum. Çocuklar da etkilenio o yuzden bence görmemeli ama boyle bi hak yok.

merhabalar.Mart ayında aldatıldığımı öğrendim ve nisan ayında boşandım. Daha çok yeni hala sinirlerim yatışmış değil. Biri 1 biri 4 yaşında iki kızım var ki küçüğü babasına inanılmaz düşkündü. Ancak ne yazıkki yılbaşı gecesi bile bizi yalnız bırakıp yalan söyleyip o adi kadınla yılbaşı kutlamış. Baba müsvettesi bu adamın çocuklarımı görmesini ve psikolojilerini bozmasını istemiyorum. O pislik ellerini çocuklarıma sürmesini istemiyorum. Şu an o aşağılık kadınla yaşıyor.Ama ne yazıkki kanuni Hakkı. Benim gözümde sadece biyolojik baba o. Hiçbir emeği yoktur çocuklarımda . Özellikle aldatılarak boşanan anneler siz nasıl davranıyorsunuz bu konuda. Fikirlerinize ihtiyacım var
ne olursa olsun çocuklarınızın babası. babasız büyümek çok zor. lütfen çocuklarınızı bu konuda doldurmayın. kendi intikamınız için çocukları kullanmayın

Back
X