• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkee bir ans?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hic aldatilmadim,aldatilirsam bi sans veririm sanirim,merhametliyimdir ben napim..:)
Yine de insallah aldatilmam.
Tabi böyle konusmak kolay simdi de ,basima gelirse ne yaparim bilmiyorum.

bence 2 şeyin 2. şansı olamaz. biri aldatmak diğeri dayak. evleneceğim kişiyle baştan konuşmayı düşünüyorum eğer bunları yaparsa ayrılmaya kesin gözüyle baksın asla affetmemi beklemesin diye. bekara koca boşamak kolay gibi oldu ama dayanamam çünkü güvenemem bir daha:1no2: kızarım üzülürüm bunlar geçer ama güvenim geri gelmez:1no2:

Bence gerçekten seversen bazen aldatılsan bile geri dönüşü kabul ediyorsun

bana yapılan bi kötülüğü unutmakta zorlanıyorum... eğer aldatılır da durumu kabullenirsem; ufak bi kızgınlık anımda ben de aldatabilirim... buna fırsat vermemek için ilişkim ne boyutta, ne şartlarda olursa olsun kesinlikle bitiririm... (zaten aldatılanın asla tam anlamıyla affedebileceğini düşünmüyorum...)

aldatan erkeğe şans vermekte ne demek yaaa olurmu öle şey.Gidicek elalemn kızlarıyla gönül eğlnedircek sonra gelcek "yanlış yaptım affettt"yok böle bi mantık.:oklava:Asla affetmzdim 10 çocuğumda olsa arkama bakmadan çeker giderim.Ben yapsam öle bi hata acaba beni affedrmi hiç sanmıorum.Erkekler aldatıldıkları zaman onur gurur meselesi yapaıolr ama aldattıklarında bunun adı hovardalık çapkınlık oluo.Nefret ediyorum bu tarz düşünen erkeklerdenKötü Kazen

waLLa İçimdekiLeri Aynen Yansıtmışsın Cnm saoLasn :)
biz Yapak o Hatayı Hayatta AffetmezLer Ama miLLette bi Laf Varya ''Kadın Yaparsa yüzüNün kiri,Erkek Yaparsa eLinin kiriymiş'' Pehh..
ErkekLerinde Rahatça ALdatmaLarının Nedeni KadınLar AsLında Bazı KadınLar bunu Benimsemiş Çünkü Erkek ALdatır OLayını.Ama düşünsenize Her Kadın ALdatıLdıqında Bıraksa eşini yada SevqiLisini Sizce Bukadar FazLa ALdatma OLurmu ben zannetmioRum Açıkcasıı..Zaten Bundan Sona SevqiLisini Eşini Kaybetmei Göze ALmayan İnsan Buna Girişemez BiLe Ya.

ErkekLer İçin Çok Basit GörüLüo Bu.OnLar Bi anLık Zevke kapıLıp GidioLar ALdatıoLar Sonada Bişe OLmamış Gibi DavranaßiLioLar.

eee benım başıma geldi malesef ama napıyım cocuklarım ıcın gerı dondum cok uzulduler cunku 21 senelik bır yuvayı yıkmak kolay deıl ama dedıın gıbı hep yıne olcakmı dıye şüpe şüpe walla dedektif oldum nerdeyse ama bıdaha olursa bascam tekmeyı yeter artık benımde gururum var deme ıstedıklerı kadar durust davransınlar hade be ordan yalannnnnnnnnnnnnnnnnn cogunu üfürüyorlar zaten pe.................... alışkanlık var kızlar ondan bırakamıyoz hade sende dıyemıyoz deme allah kımsenın başına vermesın amınnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

siz çok güçlü bir kadınsınız , affetmek aslında hacizlik değil ama tekrar yaparsa basın tekmeyi sırnaşık şeysırnaşık şey

büyük konuşmayım ama 2. bi şans vermem :oklava: :tomato: :icecream:

ağzıyla affettim diyen biri bile içten içe affetmemiştir şartları affettim demeyi getirebilir böyle bir durumdan şüphe bile etmedim Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey başıma gelse affetmem 1 kez bunu yapan 2. kez de yapar 3. kezde

aldatan erkeğe ikinci hatta bazan ücncü şans veriliyor da aldatan kadın için söz konusu bile değil bu ...buda ilginç degil mi ikiside aldatmak ikisinde de dönüş olamamalı bu yüzden

ağzıyla affettim diyen biri bile içten içe affetmemiştir şartları affettim demeyi getirebilir böyle bir durumdan şüphe bile etmedim Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey başıma gelse affetmem 1 kez bunu yapan 2. kez de yapar 3. kezde

evet doqru canım . Aqzınla affettim demek yetmiyor zaman qeliyor içten bunu başarabilmek önemli...

hehehehe deliii :) şaka yaptım kız .... :roflol::roflol: canımsın yaaa.s.

aslında dayak kısmınıda belirtmem lazımdı :icecream: sonra 2.ne oluo oluo haliyle :roflol: konu şaştı sayemde :uhm: .. bi kere aldatıldım mı bütün güvenim sarsılır..öncesinden bile şüphe eder olurum..bi şans daha demek , erkek için kapıların açılması demek bence.. :tomato:

bence bunun ikinci şansı olmamalı sonucta aldatıyorsa yolunda gitmeyen bir sey vardır ve biten bir seyler vardır yoksa insan neden ücüncü kişilerde bir seyler arasın
ve aldatmışsa kaybetmeyi göze almış demektir

yoLunda Gitmeyen Bişi Yokkende ErkekLer aLdatıo Bence.oNLar için öNemLi OLan ZevkLeri Çünkü ALdatırken Yani..

Cnm Tabiki aLdatmaı Affetm dien İnsan İçinden Affedemez Ama Bazı şeLer dvm Etsn die Yada Çocuu Var die kabuLLenir.(ben Hiç OnayLamıoRum)

Bence gerçekten seversen bazen aldatılsan bile geri dönüşü kabul ediyorsun

SevmeninDe bi Sınırı Vardır Bence Karşındaki Seni ALdatıcak Sen seViosun Die Affediceksn Gene Kendne Yaparsn Bunu ÜüzüLen KırıLan inCinen sen OLursun Gene.İnsan Birazda Kendini DüşünmeLi yerimseniben

bekarken bu konuda asar keserdim affetmem asla derdim, ben şuan böyle bişi yaşamadım ama evlenip birde çocuk olunca işler değişiyor 1 tek şans veriirdim sanırım iyi kullanmak onun elinde...

bence bunun ikinci şansı olmamalı sonucta aldatıyorsa yolunda gitmeyen bir sey vardır ve biten bir seyler vardır yoksa insan neden ücüncü kişilerde bir seyler arasın
ve aldatmışsa kaybetmeyi göze almış demektir

en guzel yorum bence bu olmus
cok dogru

Bir şans verdin diyelim hiçbir şey eskisi gibi olmaz.
Hep şüpheli davranırsın. Acaba yine yaparmı diye için içini yersin. Her hareketinden bir şey çıkarırsın.
Hayatı kendinede onada hasta edersin.
Zor...
Allah korusun. Umarım asla böyle birşey gelmez başımıza

Gerçekten Öznur sana katılıyorum

kızlar basına gelmeden anlayamıyosunuz basrım tekmeyı terk ederım bılmem ne ıle olmuyo hele bıde cocuk varsa dusunuyosunda dusunuyosun.....:uhm:yanı bı yuva kolay kurulmuyo kolayda yıkılmaması gerekıo haaa... sureklı suphelenıyomu ınsan ewweeet heran tetıktesın oyuzden kocalarınıza sevgıllılerınze iiii bakınÇok üzgünüm çoookkaptırmayın dandıklere:oklava:

Yuva KoLay kuruLmuo Cnm Tabiki Ama Yıkmakta koLay OLmamaLı ama GözGöre Göre başkasıyLa beraber OLan biriyLede beraber OLmak mide buLandırıcı OLmazmı Sence.Yuvayı Kurtarmak Devam ettirmek Sadece KadınLarın Görewi deiL Erkekte Düşünücek Bunu Sonuçta Çocuk Varsa tek Kadının deiL O erkeqinde Çocuqu.Erkek düşüNmesn Çocuqunu karısını yuvasını aLdatsın sende AFFet öLemi.Hiç KatıLmıorm ben beni aLdatan insanLa Tekrar beraber oLup eLini Tutcak Kadar Mide yok Yanii KusuRa Bakmayııın..

Back
X