• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatan erkee bir ans?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Corn3t
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok zorlamamak lazım bazı şeyleri bir ilişki bitmişse heleki ihanet varsa ikinci şans verilmemelidir çünkü yeniden aynı hatayı bence yapar .

waLLa İçimdekiLeri Aynen Yansıtmışsın Cnm saoLasn :)
biz Yapak o Hatayı Hayatta AffetmezLer Ama miLLette bi Laf Varya ''Kadın Yaparsa yüzüNün kiri,Erkek Yaparsa eLinin kiriymiş'' Pehh..
ErkekLerinde Rahatça ALdatmaLarının Nedeni KadınLar AsLında Bazı KadınLar bunu Benimsemiş Çünkü Erkek ALdatır OLayını.Ama düşünsenize Her Kadın ALdatıLdıqında Bıraksa eşini yada SevqiLisini Sizce Bukadar FazLa ALdatma OLurmu ben zannetmioRum Açıkcasıı..Zaten Bundan Sona SevqiLisini Eşini Kaybetmei Göze ALmayan İnsan Buna Girişemez BiLe Ya.

ErkekLer İçin Çok Basit GörüLüo Bu.OnLar Bi anLık Zevke kapıLıp GidioLar ALdatıoLar Sonada Bişe OLmamış Gibi DavranaßiLioLar.

aslında haklısın ,,,haklısın ,,,,,haklısınnnnnnnnnnnnn

ağzıyla affettim diyen biri bile içten içe affetmemiştir şartları affettim demeyi getirebilir böyle bir durumdan şüphe bile etmedim Allah kimsenin başına vermesin böyle birşey başıma gelse affetmem 1 kez bunu yapan 2. kez de yapar 3. kezde

walla yeter benı gaza getırıp durmayınşimdi boşicam herifi be :oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

arkadaşlar bana göre bir kere affetmek 2. aldatmaya davet etmek demek..En azından ben böyl düşünüyorum çünkü karşıdaki insan nasıl olsa affediyor der yani..

Allah büyük söyletmesin fakat ben asla ihaneti affedebilecegimi zannetmiyorum.şakkıdı
Benim gururumu ayaklar altinda cigneyen bir insanla ne isim olabilir..
Her zaman söylerim; benim gururum,kendime olan saygim askimdan önce gelir..:1closedeyes:
Böyle bir seyi affetmek benim kendi kendime etmis oldugum bi ihanet olur:kahve:

çok kotü bır şey teorıye affetmemek lazım çocukların varsa bır daha duşunmek zorundasın

ben vermem yani böyle bi olay basımdan gecti hemde arkadasmla aldattı beni..
evliliğe belki sans verilir yani evlilik büyük birşey ama sevgililere aslaa!!
sevgiliyken sana bunu yapıyor evlilikte kimbilir ne yapıcak..

ne şansı yahu..puzzle deilim yap boz yapsın duygularımı..birşey ya vardır ya yoktur...giden zaten hiç bi zaman benim olmamıştır..hele hele aldatmak hii Allah korusun :oklava: tüm kk lılar toplanıp döveriz onu naniknanik :icecream:

ARKADAŞLAR KABUL EDİN ERKEKLERİN GENLERİNDE VAR ALDATMAK.kadınlar gibi değiller.kadın sevdimi gözü başka erkek görmüyor.ama erkek öyle değil.karısını sevse bile maymun iştahlı.tek eşli olamıyorlar.bence işleri bitince pişman oluyorlar.ama sonra yine şeytana uyuyorlar.kimse demesin benim kocam beni aldatmaz diye.ve bunu kocanıza sakın hissettirmeyin.her zaman tetikde olun.bağışlama konusuna gelince bağışlanır bağışalanmasınada ama her zaman görünmeyen gözyaşlarınız olur.en mutlu anınızda bile.

hayir Kesinlikle şans Vermem

Aldatan Tekrar Aldatir
Zaten Değilmiki Bizler Inanmak Istediğimize Inaniyoruz
Sevdiğimiz Kişi Bizi Aldatsada Bizler Güven Duymak Istiyoruz Bir Tatli Sözü Bekliyoruz

Ama Ben öyle Değilim Aldatilmaya Gelemem
Asla Aninda Ve Hemen Birakirimm

bende aslaaaaaaaaa affetmem başıma hiç gelmedi yinede bilemem ama düşününce o adama birdaha güvenemem ve aynı yatağa giremem diye düşünüyorum her zaman aklıma gelir unutamam allah aldatılanlara yardım etsin çok zor bir durum

Hiçşans vereceğimi sanmıyorum. bir aldatan bir daha aldatır diye düşünüyorum biz kadınlar akıllı uslu duruyoruzda peki bu erkekler niye kuduruyorlar anlamış değilim.

BENİ ALDATANI BENDE ALDATIRIM VE YAŞADIĞIM ACIYI ONA YAŞATIRIM
e.gif
l.gif
z.gif
k.gif
r.gif
y.gif

:nazar:

aslaaaaaaaaaaa 2.kez aldatması için şans vermem

Back