- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi dingindeniz
-
Seninkine dikkat etEşinizin arkadaşının karısını aldattığını öğrenseniz ne yapardınız? Kadınla tanışmıyoruz. Sadece dua ediyorum inşallah en kısa zamanda karısı öğrenir diye. Duyduğum gün çok ağladım minicik bebekleri var. Bu erkekler nasıl pislikler. ALLAH kimseyi şeytana uydurmasın tabi karşısındaki kadın da çocukluymuş o da aynı derecede pislik. Allah korusun herkesin yuvasını, akıl fikir versin
Eşinizin arkadaşının karısını aldattığını öğrenseniz ne yapardınız? Kadınla tanışmıyoruz. Sadece dua ediyorum inşallah en kısa zamanda karısı öğrenir diye. Duyduğum gün çok ağladım minicik bebekleri var. Bu erkekler nasıl pislikler. ALLAH kimseyi şeytana uydurmasın tabi karşısındaki kadın da çocukluymuş o da aynı derecede pislik. Allah korusun herkesin yuvasını, akıl fikir versin
Canım eşim öğrendiğinde adamın yüzüne ağzına geleni sövüp saydı ve muhabbetini bitirdiSeninkine dikkat et
Körle yatan sası kalkar
Üzüm üzüme baka baka kararır
İşte öyle foto filan olmadan inanmaz bence. Hatta kadın kocasını bile savunur kesin bunun gözü var filan derFacebook varsa mesaj atin fakeden. Foto falan cekin onu da yazin
Ah annem bunların hiç bırseyıne ınanmıyom benCanım eşim öğrendiğinde adamın yüzüne ağzına geleni sövüp saydı ve muhabbetini bitirdi
Eşimden.. O da konuşmayı kestiSiz nerden öğrendiniz
Evet kotu olan siz olursunuz.İşte öyle foto filan olmadan inanmaz bence. Hatta kadın kocasını bile savunur kesin bunun gözü var filan der
Aynen öyle. Evde bekleyen helali var bebeği var, adam gidip çocuklu birinde ne arıyor.Terbiyesiz adam ya birde minicik bebişi varmış o çocugun günahı ne.
Muhabbetüm olan biri olsaydı başkasının başına gelmiş gibi anlatırdım şüphelenmesini sağlardım ama hiç tanımıyorum artık tanışamayız da eşim kocasıyla kavga etti bunu duyuncaEvet kotu olan siz olursunuz.
Aynen yaa içim acıdı.. Facebook ta mutluluk pozlarını görünce hele ki, ne kadar safız dedim. Benim başıma gelmeyeceğinin garantisi yokYazık karısı herşeyden habersiz eşinin evine bağlı , mutlu bir yuvası olduğunu sanıyordur.
Kadın da mı evli ?Aynen öyle. Evde bekleyen helali var bebeği var, adam gidip çocuklu birinde ne arıyor.
Elinizde bir delil varsa karısına başka bir hesaptan mesaj atsanız olmaz mı. Kendinizi belli etmeden yoksa sizi suçlar kocamda güzün mü var der.Aynen yaa içim acıdı.. Facebook ta mutluluk pozlarını görünce hele ki, ne kadar safız dedim. Benim başıma gelmeyeceğinin garantisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?