Aldatan erkek

dingindeniz

Yeni bir hayat kurdum
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2013
2.216
2.253
83
Eşinizin arkadaşının karısını aldattığını öğrenseniz ne yapardınız? Kadınla tanışmıyoruz. Sadece dua ediyorum inşallah en kısa zamanda karısı öğrenir diye. Duyduğum gün çok ağladım minicik bebekleri var. Bu erkekler nasıl pislikler. ALLAH kimseyi şeytana uydurmasın tabi karşısındaki kadın da çocukluymuş o da aynı derecede pislik. Allah korusun herkesin yuvasını, akıl fikir versin

Seninkine dikkat et
Körle yatan sası kalkar
Üzüm üzüme baka baka kararır

Facebook varsa mesaj atin fakeden. Foto falan cekin onu da yazin

Terbiyesiz adam ya birde minicik bebişi varmış o çocugun günahı ne.

Yazık karısı herşeyden habersiz eşinin evine bağlı , mutlu bir yuvası olduğunu sanıyordur.

Yazık karısı herşeyden habersiz eşinin evine bağlı , mutlu bir yuvası olduğunu sanıyordur.
Aynen yaa içim acıdı.. Facebook ta mutluluk pozlarını görünce hele ki, ne kadar safız dedim. Benim başıma gelmeyeceğinin garantisi yok

Aynen yaa içim acıdı.. Facebook ta mutluluk pozlarını görünce hele ki, ne kadar safız dedim. Benim başıma gelmeyeceğinin garantisi yok
Elinizde bir delil varsa karısına başka bir hesaptan mesaj atsanız olmaz mı. Kendinizi belli etmeden yoksa sizi suçlar kocamda güzün mü var der.
Kimin başına ne geleceğini bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…