- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi dingindeniz
-
Kadının çocuğu varmış ama evli değilmiş boşanmış filan galibaKadın da mı evli ?
Ayyy diyecek birşey bulamıyorum nasıl insanlar bunlar yaKadının çocuğu varmış ama evli değilmiş boşanmış filan galiba
Eşim biliyor olayı bir de başka bi erkek arkadaşı. Bir de ben. Zaten adam gece gidip buluşuyormuş. Ağzıyla kabul etmişElinizde bir delil varsa karısına başka bir hesaptan mesaj atsanız olmaz mı. Kendinizi belli etmeden yoksa sizi suçlar kocamda güzün mü var der.
Kimin başına ne geleceğini bilemeyiz
Ağzıyla kabul etmiş derken ? Karısına mı söylemişEşim biliyor olayı bir de başka bi erkek arkadaşı. Bir de ben. Zaten adam gece gidip buluşuyormuş. Ağzıyla kabul etmiş
Eşimin arkadaşına söylemiş eşim de yanına çağırıp sormuş bağırıp çağırmış hiç sesini çıkarmamış inkar etmemişAğzıyla kabul etmiş derken ? Karısına mı söylemiş
Bi de işin o tarafı var. Çalışan birisi değil hani belki sırf o yüzden bile boşanmaz duysa daBu biraz karışık bir mesele.
Doğru olan elbette kadının bilmesi ve kendi hayatına yön vermesi.
Ancak affettim, yok yuvam, yok çocuk babasız büyümesin kafasında bir kadınsa bilmemesi daha iyi.
Olur mu evdeki yedekte duracak yemek çamaşır içinAdi serefsiz madem.gözü disarda daha cocuk yokken neden ayrilmamis..
Kesinlikle anlar ve çok rahat iftira atabilecek bir adam. Eşimin iş hayatıyla bile oynarYedigin haltin yanina kar kalmamasi lauim...kadinin bi sekilde olayi bilmesi lazim...bu olaydan 3 kisinin haberi varsa kadina söylerseniz,esi anlar sizin söylediginizi..
Muhabbetüm olan biri olsaydı başkasının başına gelmiş gibi anlatırdım şüphelenmesini sağlardım ama hiç tanımıyorum artık tanışamayız da eşim kocasıyla kavga etti bunu duyunca
Vardiyalı işçi heralde. O kadarı da hafiyelik yapmaya giriyor kimse o kadarını yapmaz heralde canım bir de kadın duysa da boşanır mı kabullenir mi bu da var. Ah keşke tanışmış olsaydımO adamı takip edip, resimlerini çekip evin kapısına bırakmak lazım. Pislik herif. Adam gece nasil buluşuyor? Polis veya vardiyalı işçi mi bu adam?
Bu kimsenin alkışlayacağı bir şey olmamalı. Eşim açık açık yüzüne tükürmekten beter etmiş çünkü bebeğini de face ten filan gördüğü için kıyamadı yavruyayalnız eşinize bravo,karısını aldatan erkekler diğer erkekler tarafından sırtları sıvazlandığı için ,hatta kendilerinden bahsedilirken çapkın sıfatı çok sevimli bir ifadeymiş gibi kullanıldığından aldatmayı ellerinin kiri olarak görürler,hiç utanmazlar, gocunmazlar ,çok normal bir şeymiş gibi aynen yaşarlar ne yaşayacaklarsa.eşiniz arkadaşına sırtını dönerek çoğu erkeğin yapmayacağını yapmış.
Bu kimsenin alkışlayacağı bir şey olmamalı. Eşim açık açık yüzüne tükürmekten beter etmiş çünkü bebeğini de face ten filan gördüğü için kıyamadı yavruya
Ne biliyim inanır mı? Bana gelse böyle mesaj ben inanmam mesela. Heralde bizi çekemeyen biri diye düşünürüminsan empati yapınca kadının gerçekleri bilmesi gerektiğini düşünüyor. sanırım ben sahte hesaplarla hemen söylerdim
en azından uykusundan uyanır ve eşinin hareketlerini gözlemlemeye başlar.Ne biliyim inanır mı? Bana gelse böyle mesaj ben inanmam mesela. Heralde bizi çekemeyen biri diye düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?