Aldatan erkek

Elinizde bir delil varsa karısına başka bir hesaptan mesaj atsanız olmaz mı. Kendinizi belli etmeden yoksa sizi suçlar kocamda güzün mü var der.
Kimin başına ne geleceğini bilemeyiz
Eşim biliyor olayı bir de başka bi erkek arkadaşı. Bir de ben. Zaten adam gece gidip buluşuyormuş. Ağzıyla kabul etmiş

Bu biraz karışık bir mesele.
Doğru olan elbette kadının bilmesi ve kendi hayatına yön vermesi.
Ancak affettim, yok yuvam, yok çocuk babasız büyümesin kafasında bir kadınsa bilmemesi daha iyi.

Yedigin haltin yanina kar kalmamasi lauim...kadinin bi sekilde olayi bilmesi lazim...bu olaydan 3 kisinin haberi varsa kadina söylerseniz,esi anlar sizin söylediginizi..

Bu biraz karışık bir mesele.
Doğru olan elbette kadının bilmesi ve kendi hayatına yön vermesi.
Ancak affettim, yok yuvam, yok çocuk babasız büyümesin kafasında bir kadınsa bilmemesi daha iyi.
Bi de işin o tarafı var. Çalışan birisi değil hani belki sırf o yüzden bile boşanmaz duysa da

Yedigin haltin yanina kar kalmamasi lauim...kadinin bi sekilde olayi bilmesi lazim...bu olaydan 3 kisinin haberi varsa kadina söylerseniz,esi anlar sizin söylediginizi..
Kesinlikle anlar ve çok rahat iftira atabilecek bir adam. Eşimin iş hayatıyla bile oynar

O adamı takip edip, resimlerini çekip evin kapısına bırakmak lazım. Pislik herif. Adam gece nasil buluşuyor? Polis veya vardiyalı işçi mi bu adam?

Muhabbetüm olan biri olsaydı başkasının başına gelmiş gibi anlatırdım şüphelenmesini sağlardım ama hiç tanımıyorum artık tanışamayız da eşim kocasıyla kavga etti bunu duyunca

yalnız eşinize bravo,karısını aldatan erkekler diğer erkekler tarafından sırtları sıvazlandığı için ,hatta kendilerinden bahsedilirken çapkın sıfatı çok sevimli bir ifadeymiş gibi kullanıldığından aldatmayı ellerinin kiri olarak görürler,hiç utanmazlar, gocunmazlar ,çok normal bir şeymiş gibi aynen yaşarlar ne yaşayacaklarsa.eşiniz arkadaşına sırtını dönerek çoğu erkeğin yapmayacağını yapmış.

O adamı takip edip, resimlerini çekip evin kapısına bırakmak lazım. Pislik herif. Adam gece nasil buluşuyor? Polis veya vardiyalı işçi mi bu adam?
Vardiyalı işçi heralde. O kadarı da hafiyelik yapmaya giriyor kimse o kadarını yapmaz heralde canım bir de kadın duysa da boşanır mı kabullenir mi bu da var. Ah keşke tanışmış olsaydım

Bu kimsenin alkışlayacağı bir şey olmamalı. Eşim açık açık yüzüne tükürmekten beter etmiş çünkü bebeğini de face ten filan gördüğü için kıyamadı yavruya

insan empati yapınca kadının gerçekleri bilmesi gerektiğini düşünüyor. sanırım ben sahte hesaplarla hemen söylerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…