- 28 Kasım 2009
- 1.133
- 321
- 323
- Konu Sahibi dingindeniz
-
Eşim duyduğu andan itibaren ağzına geleni sayıp muhabbetini kesti o karaktersizleGözünüz ile gormediyseniz hiçbirşey yapamazsınız. Dediğiniz gibi sadece dua.Ama ben olsam eşinin o kisi ile muhabbetini acil kesmesini isterdim.Allah bu durumda kalmak zorunda olan bütün hemcinslerimin yardımcısı olsun İnsallah
Aynen öyle artık düzenli bi ilişkiye dönüşmüş diyebilirimAllah cezalarınu versin ya valla banlanmasam neler yazardım. Edepsiz , ahlaksızlarr. Sevişmişler mi miğdesizler yemin ederim aklım mantığım almıyor bi insanın eşinden sevdiğinden başkasıyla sevişmesini ya hayvanlık bu
olaya karışmayın sonra burda da şahit olduğumuz gibi bizlere kocalarımız sevgililerimiz daha tatlı geliyo sonra millet kötü oluyo ya haniEşinizin arkadaşının karısını aldattığını öğrenseniz ne yapardınız? Kadınla tanışmıyoruz. Sadece dua ediyorum inşallah en kısa zamanda karısı öğrenir diye. Duyduğum gün çok ağladım minicik bebekleri var. Bu erkekler nasıl pislikler. ALLAH kimseyi şeytana uydurmasın tabi karşısındaki kadın da çocukluymuş o da aynı derecede pislik. Allah korusun herkesin yuvasını, akıl fikir versin
Onu hiç düşünmedim de karısı öğrenirse bence şüphelenip öğrenir ya da belki telefonundan filan. Yaa adamın diğer kadınla ilişkisi galiba biraz da paraya dayalı parayla birlikte oluyor . Adamdaki para suyunu çekince inşallah kadın bunu rezil eder de karısı öğrenirIsin kötü yani kadin olayi ögrendigi an adam hemen sizin söylediginizi düsünücek...Sonra aldinmi basina belayi..
Şimdilik hiç karışmamak en iyisi galiba. İş ayyuka çıkınca kadınla irtibata geçip destek olmak en iyisiolaya karışmayın sonra burda da şahit olduğumuz gibi bizlere kocalarımız sevgililerimiz daha tatlı geliyo sonra millet kötü oluyo ya hani
evet destek amaclı olun ama hic bir zaman kocasını kötülemeyin bence...Şimdilik hiç karışmamak en iyisi galiba. İş ayyuka çıkınca kadınla irtibata geçip destek olmak en iyisi
Çok doğruevet destek amaclı olun ama hic bir zaman kocasını kötülemeyin bence...
Tanışsanda bir şey diyemiyorsun emin ol. Dediğin gibi kadın kabullenir sen kalırsin ortada. En güzeli dediğim gibi bizzat delil göstermek. Biri bana bunu yaparsa memnun olurum. Gerisini karı koca halleder. Demi ama ya?Vardiyalı işçi heralde. O kadarı da hafiyelik yapmaya giriyor kimse o kadarını yapmaz heralde canım bir de kadın duysa da boşanır mı kabullenir mi bu da var. Ah keşke tanışmış olsaydım
Bi de işin o tarafı var. Çalışan birisi değil hani belki sırf o yüzden bile boşanmaz duysa da
facede ekle baska hesaptan sonrada yaz kadına ve hesabını ardından sılAynen yaa içim acıdı.. Facebook ta mutluluk pozlarını görünce hele ki, ne kadar safız dedim. Benim başıma gelmeyeceğinin garantisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?