Aldatan eski nişanlim intikam vakti ama eşine uzuluyorum

Bence kayıtları karısına yolla. Zamparalık yapmaya çalışmak niye yanına kalsın onu anlamadım
İşte karisindan gorecegim tepkiyi bilemiyorum kii ya beni suçlarsa ya da o karaktersiz başima bela olursa diye korktum

Oyle inanki . Ama bak hayatinda biri var mi bilmiyorum ama numara degistirmen en sagliklisi oyle bi duruma gelirki porblem olur karsindaki kisiye

Suan yok ama numarami yeni degistirdim sonra onunla tanistim vs. Uzun bir iliski degildi bizimkisi ama aldatildigima %90 eminim ondan onceki iliskimdede aldatilmistim zaten. Nasip artik

Bence bizden ziyade eşinle konuş bi bu konuyu. Yarın öbürgün işler sarpa sarar da eşinin kuşağına gelirse açıklamak zor olmasın.

ayy oyle geciyo insanin icinden ama işte bende o yuzden buraya yazdim bazen sonunu duşunmek lazim yoksa inan cook rahatlardim yapsam

"affettiğim şeyleri ben yapsam affetmezlerdi." kime bana davrandığı gibi davrandıysam benimle küstü gitti, hayatım güzelleşti.
hayat felsefem artık bu.

Yani bana yapilsa inan tesekkur edrrdim hatta beni aldattigi kiza kendim aradim sordum numarasi cikinca hat dökumunde once yok fln dedi sonra ben kizla umursamadan konusunca zoruna gitti sanirim sallamamam kabul etti
eğer aradikdan ses kaydını dinlettikten sonra Vicdanın rahat olacaksa yap ama sende dusuneceksin acaba aramasamiydim diye o yüzden iyi karar ver

Mutluluğunu istememenizden öte bir durum var karşınızda. Ayrıca yuva yıkmaktan da öte. Sizin başınıza gelse? Sizin eşiniz böyle olsa? Yazık gerçekten evdeki kadına. Ben sizin yerinizde olsam gider kadını bulurum. Buluşma ayarlarım düzgünce anlatırım. Sonra da kadınla birlik olur o adamı rezil ederim. İğrenç herifler ya...

Yok yok en iyisi bulaşmamak kalbimden gecen gondermem ama başima iâ acarim bide kiz bana ahh ederse fena yani
Gonderip gondermemek sizin karariniz ama kadin neden size ah etsin ki o sefrzligi yapan kocasi siz karsilik mi vermissiniz hayir .. hatta gonderip onun gercek yuzunu gormesine vesile olursaniz akli basinda biri ise dua bile eder :) ama bu gun sizi arayan yarin baskasini da arar merak etmeyin elbet bir yerde acik verir ve karisi ogrenir. Ama sizin gondermenizin bir artisi şöyle olur belki cidden kaldirmaz bosanirlar ortada cocugun olmamasi acisindan iyi olur ha affedip cocuk yapar hamilelikte aldatilir her türlü adam rahat durmaz zaten.. nisanlisini aldatmis karisini aldatmaya meyil etmis yok yok bu adam rahat durmaz

Olaya dışarıdan bakın lütfen. Adam yeni evli ve mutsuz; mutsuz olduğu için eskiye özlem duyuyor, eskiyi arıyor. Daha nasıl bir ilahi adalet olabilir ki, nişanlısını aldatmış biri için. Tabi siz evli olmadığınız için evlilikte mutsuzluğu bilemezsiniz, aman hiç bilmeyin de zaten. Şahısla evlenmiş olsaydınız zaten bu sefer de siz aldatılacaktınız hem de evliyken. Zarardan dönmüşsünüz gidin birine hayır filan yapın ne intikamı

Kusura bakmayın ama sırf kendi egonuzu tatmin etmek için başka bir kadının canını yakmak tam bir ahlak yoksunluğu çok çiğ bir haraket. Adam sizi unutamamış olabilir size ulaşsa bile tüm kapıları kapatırsınız. Daha sonra onların hayatlarında olabilecek (aldatma vs.) sizi değil onları ilgilendirir.

ayrilmissiniz her sey bitmis ne gerek var hayatinizi boyle bir seye suruklemeye
bunu yapinca bu durumdan sadece nisanliniz ve esi degil sizde etkileneceksiniz

Tehdit etmişsiniz bu eski nişanlınızı korkutmaya yetmistir. Bidaha aramaya cesaret edemez. Ama eşinin bir suçu yok bence aynı travmayı hiç tanımadığınız bir kadına yaşatmayın derim. (Bu ara da kadını tanımadığınızı varsaydim ama evlendiği kadınla mı aldattı sizi?)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…