aldatan kadın.

ALLAH'IM ne ihtimaller var... evet malesef ki bu konuda erkekler kadınlardan çok daha katı

Ben söylemezdim şahsen ol adı bişey diye savunma yapıyosa pişman olmultur yaptığına. Tövbe edeni Allah bile affeder.
Ki bu aldatan kadın, karşısındaki medeni bir erkek değilse boşanmaktan ziyade ya benimsin ya kara toprağın fikrinden yürüyorlar.

Dikkat ederseniz, erkekler başka kadınlarla karılarını aldatırken, arkadaşı olan tasvip etmesede kalkıp ne kendi karısına nede aldatanın karısına söylemez kolay kolay.. Ancak o adama kini vardır yada karısında gözü vardır bazı ş..sizlerin, ondan istifade için söylerler (bu dediğim tipler bazen çıkar.. )

Bunu birde bir kaç kişiye birden itiraf mi etti ?
Çok uzun zamandır görüşüyor ve aralarında bir şey yaşanmamış ...
Söylediği anda yanlış yaptığını yüzüne vurur , bir dahada selamını bile almak istemiyor der uzaklaşırdım..,
Söyleme konusuna gelince ...Hiç bir şey gizli kalmaz diyerek zamana bırakırdım...

kadin pismansa ben olsam soyleyemezdim

Allah korusun benim başıma gelse çocuğu olsam söyleyen yüzünden annemi kaybettiğimi düşünürüm. Allahım evlerden ırak

sen karısmaa
sanane kı
sen kotu olursunn

kesinlikle karismayin valla kan cikar sebebide siz olursunuz. Bakin aldatmanin kadini erkegi olmaz tabi ama biliyorsunuzki erkek aldatin makbul olan esinin tovbesine inanipo affetmektir
ama kadin aldatirsa kan ve namus davasina doner. Kesinlikle karismayin o kadinlada samimiyetinizi azaltin madem vicdan azabi cekiyorsunuz. Boylece unutursunuz

Biz söyledik, o zaman ki fikrim bu yalanla yaşanmazdı.
Şimdi gözümün önünde yapsalar hayırlı işler der geçerim çünkü olay bize patladı iftiracı olduk.
Bu arada kadın itiraf etti kocasına evet yaptım dedi, ayrıldılar.
Sonra bir duyduk ki barışmışlar çevreyede bizim iftiramız olduğunu söylemişler.
En iyisi 3 maymun arkadaşlar.
Allah ıslah etsin de geç.

söyleme zaten yapıyorsa elbet bir gün ortaya cıkacaktır sen söyleyince kim inanır yalancı duruma düşersin susmayı dene

Söylemeyin tabiki.
Allah duyurmak isterse duyurur.
Siz karismayin.
Kan dökülür facia olur bu mebali kaldırabilecek misiniz!?
Kimsenin ayibina gunahina karismayin.

Belki üzerimize vazife değil ama o adam kendisi öğrenirse neler hissedecek onu da düşünmek lazım. Kadının yaptığını adamın anlamasını sağlasanız daha iyi olur sanki
elim kolum bağlandı inanın napacagımı şaşırdım

aklım o kadar karışık ki canm iki farklı seçeneği de söyleyen var kim ne diyorsa o mantıklı geliyor bana

adamın medeni oldugunu bilsem hiç düşünmeden söylerim ama aynı dedigin gibi düşünce canm. ya benimsin ya toprağın hesabı. facia çıkmasından korkarım.

galiba haklısın.

Yahu Türkiye'de yaşıyoruz farkında mısınız? Hani erkeklerin kadınları rahat rahat öldürebildiği sonra da takım elbise giyip iyi hal indirimi alabildiği bir ülkede?

Kadının ihbar edilmesiyle erkeğin ihbar edilmesi aynı şey değil. Kadınlar öldürmüyor ama erkek için kadın öldürmek adeta sıradanlaştı.

Bir de medeni değil diyorsunuz. Vicdanınız rahat değilmiş. O kadın öldürülse vicdanınız rahatlayacak mı?

Sakın söylemek gibi bir hata yapmayın. Bırakın Allah'ından bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…