ALLAH'IM ne ihtimaller var... evet malesef ki bu konuda erkekler kadınlardan çok daha katıKardeşim şimdi bu durum kadının başına gelse hepimiz söyle derdik belki. Ama aynı şey bir erkeğin başına gelince öyle olmuyor malesef. Belki adam çekip vuracak. O zaman bu veballe yaşayabilecek misin? İçindeki şeytanı sustur ve kimseye bişey söyleme.
Allah korusun benim başıma gelse çocuğu olsam söyleyen yüzünden annemi kaybettiğimi düşünürüm. Allahım evlerden ırakSöylemeyin.. Rahatsız oluyorsanız görüşmeyin.. Ama şunu unutmayın, bazen yapan değil söyleyen suçlu olur.. Ben bu tip durumları hep sınavımız diye görürüm.. Dilinizin ve gözünüzün sınavı gibi düşünün..
sen karısmaakızlar size net bişey soracağım. ben yakınım bi kadının kocasını aldattığını ögrendim. hani derler ya gözünle görsen de duymadan inanma diye. ama benimki kesin net. itiraf edilmiş. ama kadın sadece konuştuk diyor başka bişey geçmedi aramızda diyor (cinsel açıdan) sebebini sorduğumda ise eşinden ilgi kesilmiş ve diger adamdan ilgi gelince bi anda gönlü kaymış. sonuç olarak adama karısının aldattığını söylemeli miyim? napayım kafam çok karışık. ayrıca böyle bişe nasıl söylenir bilemiyorum. zor durumdayım ;'(
kızlar size net bişey soracağım. ben yakınım bi kadının kocasını aldattığını ögrendim. hani derler ya gözünle görsen de duymadan inanma diye. ama benimki kesin net. itiraf edilmiş. ama kadın sadece konuştuk diyor başka bişey geçmedi aramızda diyor (cinsel açıdan) sebebini sorduğumda ise eşinden ilgi kesilmiş ve diger adamdan ilgi gelince bi anda gönlü kaymış. sonuç olarak adama karısının aldattığını söylemeli miyim? napayım kafam çok karışık. ayrıca böyle bişe nasıl söylenir bilemiyorum. zor durumdayım ;'(
elim kolum bağlandı inanın napacagımı şaşırdımBelki üzerimize vazife değil ama o adam kendisi öğrenirse neler hissedecek onu da düşünmek lazım. Kadının yaptığını adamın anlamasını sağlasanız daha iyi olur sanki
aklım o kadar karışık ki canm iki farklı seçeneği de söyleyen var kim ne diyorsa o mantıklı geliyor banaSöylemeyin.. Rahatsız oluyorsanız görüşmeyin.. Ama şunu unutmayın, bazen yapan değil söyleyen suçlu olur.. Ben bu tip durumları hep sınavımız diye görürüm.. Dilinizin ve gözünüzün sınavı gibi düşünün..
adamın medeni oldugunu bilsem hiç düşünmeden söylerim ama aynı dedigin gibi düşünce canm. ya benimsin ya toprağın hesabı. facia çıkmasından korkarım.Ben söylemezdim şahsen ol adı bişey diye savunma yapıyosa pişman olmultur yaptığına. Tövbe edeni Allah bile affeder.
Ki bu aldatan kadın, karşısındaki medeni bir erkek değilse boşanmaktan ziyade ya benimsin ya kara toprağın fikrinden yürüyorlar.
galiba haklısın.Bunu birde bir kaç kişiye birden itiraf mi etti ?
Çok uzun zamandır görüşüyor ve aralarında bir şey yaşanmamış ...
Söylediği anda yanlış yaptığını yüzüne vurur , bir dahada selamını bile almak istemiyor der uzaklaşırdım..,
Söyleme konusuna gelince ...Hiç bir şey gizli kalmaz diyerek zamana bırakırdım...
pişmanm diyo ama ne kadar dogru bilmiyorum.kadin pismansa ben olsam soyleyemezdim
Sanırım en iyisi arkadaşların da dediği gibi zamana bırakmak. RABBİM isterse duyurur.elim kolum bağlandı inanın napacagımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?