Simdi burda bi konu acilmisti sevgilisini aldatan bi adam...arkadasinin sevgilisi ogrenmis soylemis birde o soyleyen kizin sevgilisi birde dayak yemisti ustune...size o kadinin kocasi aynisi yaparsa hic sasmam.Kimseye gidip boyle bisey soylenmez .Siz milletin namus bekcisi misiniztv deki dini sohbetlerdede aynısını söylüyorlar. Bi kere uyar pişmansa söyleme diyorlar ama hala devam ederse o veballe nasıl yaşarım bilemiyorum. Benim başıma gelse ben kesinlikle söylesinler isterdim. ne olursa olsun.
kadın aldattıysa adam hak etmiştir adam aldattıysa şerefsizdir !! garip bi zihniyetSanane tabiki soyleme. Kadin aldattiysa adam kesin hak etmistir. Hicbir kadin durduk yere aşkından vazgecmez. Adam onu o noktaya getirmistir.
kadın aldattıysa adam hak etmiştir adam aldattıysa şerefsizdir !! garip bi zihniyet
telefon da konuşma mesajlaşma resim falan buldukBen de Nasıl yakalandılar onu merak ettim.. Fiziksel bir durum yok demiş bayan bir de???
valla orasını bilemicem kanı bozuk olan herkes aldatır karşıdakı ne kadar iyi olursa olsunGarip ama gerçek
dogru.Ben olsam hiç vicdan falan yapmazdım, neden çünkü bana ne. Seni çok ilgilendirmediği için vicdan yapmaman gerekir diye düşünüyorum. Çünkü insanların da ne yapacağı belli olmuyor, benim de bir yakınım benzer bir durumda kalmıştı, adam aldatıyordu ve tesadüfen öğrenmişti, adamın eşine söyledi falan ama adam ne yapıp edip ikna ettiği için kötü olan, iftiracı olan kişi benim yakınım oldu. Yani şimdi vicdan micdan dersin söylersin, iki gün sonra barışırlarsa bu defa kötü olan sen olursun. Bu kişi bir akraban falan değilse hiç karışma derim ben.
benm dert ettigim kadar dert etse de bıraksa keşke bu hatayıay kocası da yakalasa keşke sizin gibi. aman başına dert alırsın, dicem ama kocaya da yazık. ya bu aldatan insanlar kadar aşağılık pislik insan yok şu hayatta.
Yanlış anlaşılmak istemem ancak bunları Nasıl buldunuz?telefon da konuşma mesajlaşma resim falan bulduk
Unutun gitsin kimseyede birşey söylemeyin allah affetsinkızlar size net bişey soracağım. ben yakınım bi kadının kocasını aldattığını ögrendim. hani derler ya gözünle görsen de duymadan inanma diye. ama benimki kesin net. itiraf edilmiş. ama kadın sadece konuştuk diyor başka bişey geçmedi aramızda diyor (cinsel açıdan) sebebini sorduğumda ise eşinden ilgi kesilmiş ve diger adamdan ilgi gelince bi anda gönlü kaymış. sonuç olarak adama karısının aldattığını söylemeli miyim? napayım kafam çok karışık. ayrıca böyle bişe nasıl söylenir bilemiyorum. zor durumdayım ;'(
aynenSimdi burda bi konu acilmisti sevgilisini aldatan bi adam...arkadasinin sevgilisi ogrenmis soylemis birde o soyleyen kizin sevgilisi birde dayak yemisti ustune...size o kadinin kocasi aynisi yaparsa hic sasmam.Kimseye gidip boyle bisey soylenmez .Siz milletin namus bekcisi misinizhayret bisey!Hic hayatta ugrasacak daha guzel ve onemli seyleriniz yok mu.Adam belki biliyor oda aldatiyor sesini cikarmiyor size ne?Cinsel iliski yasamis yasamamis aralara kadar arastirmak...pess! Herkesin gunahi boynuna.
günah da almak istemiyorumSanane tabiki soyleme. Kadin aldattiysa adam kesin hak etmistir. Hicbir kadin durduk yere aşkından vazgecmez. Adam onu o noktaya getirmistir.
haklısınKimsenin ahlak bekciligini yapmanıza gerek yok.
Bu sizi ilgilendiren bir durum değil. Yerinizde olsam hiç bulaşmam tutar söylersiniz sonra karı koca durumu arasında bi şekilde halleder siz yuva yıkmaya çalışan dış etken olursunuz orda burda adınız geçer. Hiç oralı olmayın
günah da almak istemiyorum
Tam da bunu anlatmak istiyordumYakin arkadaşım esini aldatıyordu ben de ayrilmasi cocuga iyilil yapmasi gerektigini savunuyordum. Sonra cocuk bu konusmalari okumus. Kiz bi sekilde kivirmis geçinemiyoruz diye oyle söylüyor şeklinde. Kötü olan ben oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?