aldatan kadın.

Simdi burda bi konu acilmisti sevgilisini aldatan bi adam...arkadasinin sevgilisi ogrenmis soylemis birde o soyleyen kizin sevgilisi birde dayak yemisti ustune...size o kadinin kocasi aynisi yaparsa hic sasmam.Kimseye gidip boyle bisey soylenmez .Siz milletin namus bekcisi misinizhayret bisey!Hic hayatta ugrasacak daha guzel ve onemli seyleriniz yok mu.Adam belki biliyor oda aldatiyor sesini cikarmiyor size ne?Cinsel iliski yasamis yasamamis aralara kadar arastirmak...pess!Herkesin gunahi boynuna.

Sanane tabiki soyleme. Kadin aldattiysa adam kesin hak etmistir. Hicbir kadin durduk yere aşkından vazgecmez. Adam onu o noktaya getirmistir.

bak mesela biz bi komşunun kocası öğretmendi ve elindeki universite kitaplarını bize vermişti bi baktıkki kitabın arasında tanıdığımız bi kadına ait resim mektup (aşk mektubu) tarzında bişey bulduk adam taşınmak istemiyodu nedeni o kadından uzaklaşmak istememesiymiş neyseki taşındılar hala görüşürlermi bilinmez ama eşini aldatıyodu sonuç olarak ama biz sölememiştik açıkcası vicdanımda rahat değil

dogru.

Coşmuş bu millet.

ay kocası da yakalasa keşke sizin gibi. aman başına dert alırsın, dicem ama kocaya da yazık. ya bu aldatan insanlar kadar aşağılık pislik insan yok şu hayatta.
benm dert ettigim kadar dert etse de bıraksa keşke bu hatayı

Unutun gitsin kimseyede birşey söylemeyin allah affetsin

Kimsenin ahlak bekciligini yapmanıza gerek yok.
Bu sizi ilgilendiren bir durum değil. Yerinizde olsam hiç bulaşmam tutar söylersiniz sonra karı koca durumu arasında bi şekilde halleder siz yuva yıkmaya çalışan dış etken olursunuz orda burda adınız geçer. Hiç oralı olmayın

aynen

haklısın

günah da almak istemiyorum

Yakin arkadaşım esini aldatıyordu ben de ayrilmasi cocuga iyilil yapmasi gerektigini savunuyordum. Sonra cocuk bu konusmalari okumus. Kiz bi sekilde kivirmis geçinemiyoruz diye oyle söylüyor şeklinde. Kötü olan ben oldum.

Söylemeyin bence size mi kaldı yani? Uyarın gerisini kendi bilir. Yalan söylerse elbet bir gün patlak verecek zaten. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar.

Yakin arkadaşım esini aldatıyordu ben de ayrilmasi cocuga iyilil yapmasi gerektigini savunuyordum. Sonra cocuk bu konusmalari okumus. Kiz bi sekilde kivirmis geçinemiyoruz diye oyle söylüyor şeklinde. Kötü olan ben oldum.
Tam da bunu anlatmak istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…