aldatan kadın.

Ben olsam bisey diyemezdim. Erkeklik gururu denilen sacma sapan sey yuzunden ne canlara kiyiliyor bu ulkede. Kadina bisey yaparsa vicdan azabin daha buyuk olur
hangisinin vebali daha büyük inan anlayamıyorum. göz göre göre birini kandırmak mı. yoksa digeri mi.

niye söyleme gereği hissettiğinizi anlamadım ben.. karışmayın kesinlikle.. siz kendinize bakın kadını tasvip etmiyorsanız görüşmeyin ki mesafe koymuşsunuz zaten.. gerisi sizi ilgilendirmez..
her şekilde söyleyeceğiniz şey iftiraya girer.. aynı yatakta her iki tarafıda çıplak görseniz dahi o zina sayılmaz .. o işi yaparken görmeniz gerekir.. ve sizin gibi 3 kişinin daha görmesi gerekir..
içiniz dini açıdan rahat değilse diye yazdım bunu.. vicdani olarak rahatsızlık duyuyorsanız Allahın hükümleri budur vicdanınız da rahat olsun..

haklısın galiba

ohaa. Yok artık diyorum. Eger böyle başıma bişey gelme ihtimali varsa en iyisi susmak.

Söylemeyin tabiki.
Allah duyurmak isterse duyurur.
Siz karismayin.
Kan dökülür facia olur bu mebali kaldırabilecek misiniz!?
Kimsenin ayibina gunahina karismayin.
inan bu olayı duymamak bilmemek için herşeyi yapardm. keşke bilmeseydim..

kararımı verdim sanırım. dedigin gibi allahından bulsun.

allah iki tarafıda affetsin.

Adam cok yakin biriyse mesela kuzenin falansa soylerim ama tanidik biriyse karismam ne bileyim ya da kadinla konusurum kendin sogle diye

ay kadın sana içini dökmek amaçlı anlattıysa falan belki artık devam ettirmek istemiyodur yasak ilişkisini senden yardım falan mı istedi naptı?! ama bence karışma, bi an önce ordan uzaklaş

ay kadın sana içini dökmek amaçlı anlattıysa falan belki artık devam ettirmek istemiyodur yasak ilişkisini senden yardım falan mı istedi naptı?! ama bence karışma, bi an önce ordan uzaklaş
yok kuzum bildigin yakaladık anlatma dertleşme vs yok.

Bence söylemeyin. Yuvanın yikilmasinda sebep olmayın. Başkasından öğrensin.

Ben olsam hiç vicdan falan yapmazdım, neden çünkü bana ne. Seni çok ilgilendirmediği için vicdan yapmaman gerekir diye düşünüyorum. Çünkü insanların da ne yapacağı belli olmuyor, benim de bir yakınım benzer bir durumda kalmıştı, adam aldatıyordu ve tesadüfen öğrenmişti, adamın eşine söyledi falan ama adam ne yapıp edip ikna ettiği için kötü olan, iftiracı olan kişi benim yakınım oldu. Yani şimdi vicdan micdan dersin söylersin, iki gün sonra barışırlarsa bu defa kötü olan sen olursun. Bu kişi bir akraban falan değilse hiç karışma derim ben.

yok kuzum bildigin yakaladık anlatma dertleşme vs yok.
ay kocası da yakalasa keşke sizin gibi. aman başına dert alırsın, dicem ama kocaya da yazık. ya bu aldatan insanlar kadar aşağılık pislik insan yok şu hayatta.

sen söylesen kadın da yalanlasa kanıt olmadığı sürece sen fesat ve suçlu çıkarsın yada
söylesen adam kadını vursa vıcdan azabı çekersinn boşverin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…