hangisinin vebali daha büyük inan anlayamıyorum. göz göre göre birini kandırmak mı. yoksa digeri mi.Ben olsam bisey diyemezdim. Erkeklik gururu denilen sacma sapan sey yuzunden ne canlara kiyiliyor bu ulkede. Kadina bisey yaparsa vicdan azabin daha buyuk olur
bide o boyutu varsen karısmaa
sanane kı
sen kotu olursunn
haklısın galibakesinlikle karismayin valla kan cikar sebebide siz olursunuz. Bakin aldatmanin kadini erkegi olmaz tabi ama biliyorsunuzki erkek aldatin makbul olan esinin tovbesine inanipo affetmektir
ama kadin aldatirsa kan ve namus davasina doner. Kesinlikle karismayin o kadinlada samimiyetinizi azaltin madem vicdan azabi cekiyorsunuz. Boylece unutursunuz
ohaa. Yok artık diyorum. Eger böyle başıma bişey gelme ihtimali varsa en iyisi susmak.Biz söyledik, o zaman ki fikrim bu yalanla yaşanmazdı.
Şimdi gözümün önünde yapsalar hayırlı işler der geçerim çünkü olay bize patladı iftiracı olduk.
Bu arada kadın itiraf etti kocasına evet yaptım dedi, ayrıldılar.
Sonra bir duyduk ki barışmışlar çevreyede bizim iftiramız olduğunu söylemişler.
En iyisi 3 maymun arkadaşlar.
Allah ıslah etsin de geç.
çoğu bayan söyleme kabak sana patlar demiş. dogru demiş.söyleme zaten yapıyorsa elbet bir gün ortaya cıkacaktır sen söyleyince kim inanır yalancı duruma düşersin susmayı dene
inan bu olayı duymamak bilmemek için herşeyi yapardm. keşke bilmeseydim..Söylemeyin tabiki.
Allah duyurmak isterse duyurur.
Siz karismayin.
Kan dökülür facia olur bu mebali kaldırabilecek misiniz!?
Kimsenin ayibina gunahina karismayin.
kararımı verdim sanırım. dedigin gibi allahından bulsun.Yahu Türkiye'de yaşıyoruz farkında mısınız? Hani erkeklerin kadınları rahat rahat öldürebildiği sonra da takım elbise giyip iyi hal indirimi alabildiği bir ülkede?
Kadının ihbar edilmesiyle erkeğin ihbar edilmesi aynı şey değil. Kadınlar öldürmüyor ama erkek için kadın öldürmek adeta sıradanlaştı.
Bir de medeni değil diyorsunuz. Vicdanınız rahat değilmiş. O kadın öldürülse vicdanınız rahatlayacak mı?
Sakın söylemek gibi bir hata yapmayın. Bırakın Allah'ından bulsun.
allah iki tarafıda affetsin.niye söyleme gereği hissettiğinizi anlamadım ben.. karışmayın kesinlikle.. siz kendinize bakın kadını tasvip etmiyorsanız görüşmeyin ki mesafe koymuşsunuz zaten.. gerisi sizi ilgilendirmez..
her şekilde söyleyeceğiniz şey iftiraya girer.. aynı yatakta her iki tarafıda çıplak görseniz dahi o zina sayılmaz .. o işi yaparken görmeniz gerekir.. ve sizin gibi 3 kişinin daha görmesi gerekir..
içiniz dini açıdan rahat değilse diye yazdım bunu.. vicdani olarak rahatsızlık duyuyorsanız Allahın hükümleri budur vicdanınız da rahat olsun..
Eden kurtulur söyleyen kurtulmazmış, tecrübeyle sabitohaa. Yok artık diyorum. Eger böyle başıma bişey gelme ihtimali varsa en iyisi susmak.
galiba kendi söylemeli bencede.Adam cok yakin biriyse mesela kuzenin falansa soylerim ama tanidik biriyse karismam ne bileyim ya da kadinla konusurum kendin sogle diye
hehehe hoşuma gitti bu örnek :)Eden kurtulur söyleyen kurtulmazmış, tecrübeyle sabit
ay kadın sana içini dökmek amaçlı anlattıysa falan belki artık devam ettirmek istemiyodur yasak ilişkisini senden yardım falan mı istedi naptı?! ama bence karışma, bi an önce ordan uzaklaşkızlar size net bişey soracağım. ben yakınım bi kadının kocasını aldattığını ögrendim. hani derler ya gözünle görsen de duymadan inanma diye. ama benimki kesin net. itiraf edilmiş. ama kadın sadece konuştuk diyor başka bişey geçmedi aramızda diyor (cinsel açıdan) sebebini sorduğumda ise eşinden ilgi kesilmiş ve diger adamdan ilgi gelince bi anda gönlü kaymış. sonuç olarak adama karısının aldattığını söylemeli miyim? napayım kafam çok karışık. ayrıca böyle bişe nasıl söylenir bilemiyorum. zor durumdayım ;'(
yok kuzum bildigin yakaladık anlatma dertleşme vs yok.ay kadın sana içini dökmek amaçlı anlattıysa falan belki artık devam ettirmek istemiyodur yasak ilişkisini senden yardım falan mı istedi naptı?! ama bence karışma, bi an önce ordan uzaklaş
Ben de Nasıl yakalandılar onu merak ettim.. Fiziksel bir durum yok demiş bayan bir de???yok kuzum bildigin yakaladık anlatma dertleşme vs yok.
ay kocası da yakalasa keşke sizin gibi. aman başına dert alırsın, dicem ama kocaya da yazık. ya bu aldatan insanlar kadar aşağılık pislik insan yok şu hayatta.yok kuzum bildigin yakaladık anlatma dertleşme vs yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?