aldatan kadın.

Benim arkadaşım olsa ve kocamın yediği naneyi bildiği halde bana söylemez ise, olay duyulduktan sonra o arkadaşımın da bu olayı bildiğini ve bana söylemediğini öğrensem bir daha o arkadaşımın yüzüne bakmam. Millet tarafından acınır halde iken ve bunu sizden başka herkes biliyor ise bu kocan tarafından aldatılmaktan daha gurur kırıcı birşeydir. Söylemek çok zor ama bir yerden işittirilmesi lazım.

kesinlikle bilmemeli, dinimiz de eğer bir günah işleenmişse, o günahı itiraf etmek zorunda değilsin, eğer pişmansan, tövbe etmişsen tekrarlamamaya azm edeceksin, seni günaha sevk eden en yakınınsa bile uzak duracaksın,
birinin kötü birşeey yaptığını mı gördün, ya da sana mı söyledi susacaksın, sen onun ayıbını örteceksin ki o ayıp yüzünden daha da kirlenmesin, pişmansa zaten bu yapan birdaha yapmaz, eğer birdaha tekrar edecek olursa öyle ya da böyle ayağına dolanır zaten.
Allah yardım etsin, size de ona da (hepimize)

Sen once bir laflarina dikkat et. Uslubun da davranislarin gibi cok cirkin. Basmayan senin kafan. Ya da baska seylere calistigi icin, insanliga calismayan kafa senin kafan. Kim olursan ol, baskasinin telefonunu karistiramazsin. Neyisin kadinin kocasi misin? Yeri gelir, kocaxinin bile telefonunu karistirmaya hakki olmaz. Sen kim olarak karistiriyorsun baskasinin telefonunu. Izinsiz birinin evine bile giremezken, sen gidip telefonunu kurcaliyorsun. Birde hala marifetmis gibi, sanane yaparim demiyor musun? Iste senin ortalik karistirmaya ne kadar merakli oldugun burdan belli oluyor. Ne yaran var merak ediyorum dogrusu, insanlarin hayatlariyla boyle rahat rahat oynuyorsun. Ha bu arada, senin gibi, ortalik karistirmaya merakli, herseye burnunu sokan, birde aslan kesilen tiplerin gunahi cok olur. Ben senin gunahini tasiyamam canim. Sen aliskinsin belli, sen tasi kendi gunahini. Ayrica yaptigin yanlisi savunduguna gore, ben senin gunahini falan almis olmuyorum, BASKALARININ AYIBINI ARASTIRMAKLA SEN GUNAH ALMIS OLDUN!
Bak sana hadislerden ornek vereyim.
Peygamberimiz buyuruyor:

"Ey diliyle müslüman olup kalbiyle işlememiş olanlar gürûhu! Müslümanları üzmeyin onları ayıplamayın ve onların kusurlarını araştırmayın Şu bir gerçektir ki; her kim müslüman kardeşinin ayıbını araştırısa Allah da onun ayıbını meydana çıkarır ve Allah her kimin ayıbını meydana koyarsa evinin içinde bile olsa onu kepaze eder" (Tirmizi)

Canim bu konuda aldatan kadin. Konu sahibi de, kadinin telefonunu gizlice karistirip, kadini koseye sikistiriyor. Kadin da yalnizca telefinda gorustugunu, baska da birsey olmadigini itiraf ediyor. Konu sahibi de simdi, kocasina soyleyeyim mi diye soruyor burda. Simdi sizde burda olumlu yanit vermeyin bence. Adam karisini oldurse, herkes vebal altinda kalir.

Allah sana bol bol akıl versin tatlım. he he senin dedginden öptüm çok.

Bu konular çok hassas konular ben karışmayın derim.
Bu aileyle yakınlık dereceniz nedir onu merak ettim yani kocasına gidip karısının aldattığını söyleyebilecek yakınlıkta mısınız?
Bunun sonuçlarına katlanabilir misiniz ya da?
Benim abim filan olmadan söylemeye cesaret edemezdim herhalde başka bir erkeğe.
Bir de insanların evlerinde ne yaşadıklarını bilmiyoruz. Belki adam bir şekilde öğrense sessizce, belki karısını affeder ve hayatlarına devam ederler. Fakat başkalarının bildiğini bilince affedesi varsa da sırf laf sözden affetmez.
Yada kadın gerçekten toparlamak ister evliliğini. Ne bileyim.
Ya da siz açığa vurduğunuz için onlar birbirlerine bağlanırda siz fitneci dedikoducu olursunuz. Bizim toplulumumuzda böyle şeyler oluyor.
Sessiz kal bence :)

Şaka olan sizsiniz. Kadina soylemesi gerektigini soyleyen sizsiniz. O adam kadini oldurse ne olacak? Konu sahibi zaten ok karistirmaya baya merakli biri. Sizde soylemesi icin akil veriyorsunuz. Iste şaka gibi olan sizlersiniz.
Siz kapalı kafesinizde yaşamaya devam edin mazallah ölürsünüz falan.
Anonim olarak söylesin o zaman.Ama insanları kandırmasın.Ne kadar çirkin bir şey, siz aldatılıyorsunuz etrafınızda herkes biliyor size acıyor ama kimse söylemiyor.Bir de burdan bakın.
Ya ölürsem ya başıma şu gelirse diye susa susa bu hale geldik asıl.

Ben bazen çok mu geri kafalıyım diyorum kendime ya bir erkeğin aldatmasını bile normal karşılayamıyorum geçtim kadınlar diyence nasıl olur ya demekten kendimi alamıyorum nasıl bir bayan bunu önce kendine yakıştırır mutsuzsan boşan arkadaş çık eşinin karşısına seni sevmiyorum boşanalım de bu bayan yada erkek değil insan olarak yap ... O bayana bunu söyleyin çocukları var mı bilmiyorum ama eşini geçtim onların yüzüne nasıl bakabiliyor.

içimde anlatamadığım duyguların tercümesi oldu bu yorum valla.

Bence söylemelisin nasıl erkekler yapınca biz öğrenmek istiyorsak salak aptal yerine konulmak istemiyorsak o adamada yazık boşansınlar ondan sonra napıosa yapsın . Kendini adam yerine koy derim ben .

herkesin huyu farklıdır canm ben böyle bişe görsem bakarım niye bakmayım merak anladın mı merak sen meraklı degilsen bakmazsın.

Bu merak değil özel hayata müdahale...
İşgüzarlık
Vazifesi olmamak
Ayıp aramak
Koğuculuk
Kadın özel hayatımı ihlal ettiler deyip şikayet bile eder sizi
Bide bakarım tabi diyorsun hangi hakla?
Ben hiç sevmiyorum şu formda tartışmayı.
Ama siz cidden kendi sınırlarını bilmeyen birisiniz.

aynen öyle söyledim. telefonunda gördüm dedim.
Kadin cok sabirli anlasilan...Benim yakinim demissin ama cok yakin olsaniz size anlatirdi.Telefon kurcalamakta cook ayip etmissiniz.Birde gordum ne yapayim bende merakli degildim yazmistiniz bi msjda ... vicdan azabi cekmek istemiyorum diyorsunuz ama vicdan degil bu sizinki.Alan memnun veren memnun belki size ne?Milletin derdi sizi mi gerdiDikkat cekmek istiyosaniz baska yol deneyin.Bazi insanlari gercekten anlamak cok cok zor.Kardesim hic mi isin gucun derdin yok da elalemin bi tarafina bekcilik yapiyorsunherkes kendi donuna sahip ciksin...bu ne yaaAllah'in yardimcisi misin

Siz kadının kocasını aldattığını,
kadının telefonunu karıştırarak mı öğrendiniz.

Kadını bi şekilde oyalayıpbkurcalamak için çaba sarfetmedilerse bende birşey bilmiyorum
Şu cevaplar onu gosteriyor

yav allah aşkına biraz empati kurun. siz olsanız aynı şeyi yapmazmısnz

yav allah aşkına biraz empati kurun. siz olsanız aynı şeyi yapmazmısnz

Yapmayız tabiiiii. Başkasının telefonunu kurcalamışsınız ve bunu utanmadan söylüyorsunuz? Ne kadar terbiyesizce bir hareket. Nasıl böyle bir şey yapabilirsin ki? Namaz kılıyorsun bir de, inanamıyorum senin gibi basit zavallı bir insanın varlığına...Hala da yaptığının doğru olduğuna inanıyorsun, ne kadar basit bir şeysin sen yaaaaa. Banlanırsam da banlanayım nedir bu terbiyesizlik. SANA NE başkasının özel hayatından? Belki kocası da biliyor, o da aldatıyor, belki swinger grupları var, sana neeeeeeeeeeeeeeee? Kocası iktidarsız belki, beni boşama yeter ki sevgilin olabilir ama evli kalalım dedi belki de... Bir de terbiyesizce köşeye sıkıştırdık telefonunu kurcaladık da gördük filan...Ne kadar basit zavallı bir insansın sen yahu? Boşa namaz filan da kılma bu saçma hareketinle hepsi boşa zaten, senin için ruhun fesat, kötüsün sen.

Sayın site yöneticileri daha fazla dayanamadım bu yaratığa, ban'layın beni isterseniz. İçimden geçenleri yazdım ya rahatladım oh beeee...

Ortaligi karistirmaya bayiliyor konu sahibi. Birde vicdan yapiyormus. Bak bak bak. Telefon kurcalayip, onu bunu koseye sikistirirken vicdani sizlamiyor. Allah biliyor ya bu kadin, tehdit de ediyordur o kadini.
Ben de oyle düşünüyorum. Günahsız kusursuz insan yok tabi. Ama o kadın ilişkisinin günahını cekeceek. Tövbe ederse onu da çekmeyecek. Ama ortalık karıştırma fitne ve başkalarının ayıbını araştırmanın affı yok. Kul hakkı bu. Laf taşıyacağına taş taşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…