- 25 Kasım 2015
- 26
- 9
- 1
- 36
Sen once bir laflarina dikkat et. Uslubun da davranislarin gibi cok cirkin. Basmayan senin kafan. Ya da baska seylere calistigi icin, insanliga calismayan kafa senin kafan. Kim olursan ol, baskasinin telefonunu karistiramazsin. Neyisin kadinin kocasi misin? Yeri gelir, kocaxinin bile telefonunu karistirmaya hakki olmaz. Sen kim olarak karistiriyorsun baskasinin telefonunu. Izinsiz birinin evine bile giremezken, sen gidip telefonunu kurcaliyorsun. Birde hala marifetmis gibi, sanane yaparim demiyor musun? Iste senin ortalik karistirmaya ne kadar merakli oldugun burdan belli oluyor. Ne yaran var merak ediyorum dogrusu, insanlarin hayatlariyla boyle rahat rahat oynuyorsun. Ha bu arada, senin gibi, ortalik karistirmaya merakli, herseye burnunu sokan, birde aslan kesilen tiplerin gunahi cok olur. Ben senin gunahini tasiyamam canim. Sen aliskinsin belli, sen tasi kendi gunahini. Ayrica yaptigin yanlisi savunduguna gore, ben senin gunahini falan almis olmuyorum, BASKALARININ AYIBINI ARASTIRMAKLA SEN GUNAH ALMIS OLDUN!arkadaşım istemezsen yorum yapma. yapılan yorumların her iki tarafıda dogru konuştugu için her iki tarafa da haklısın diyorum. çünkü haklılar. ayrıca sana düşmedi benim ne olduğum. ne fitneciyim ne başka bişey. sana hakkımı helal etmiyorum haberin olsun günahımı aldın. ben burda fikir almaya çalışıyorum hangisi en mantıklı en dogru olur diye. anladın mı. basıyor mu kafan. Bence basıyordur. burda da senin gibiler çok valla. insanlar derdini paylaşıyor sizin gibilerde yok niye yaptın yok bilmem ne. sanane arkadaş yakınım degil mi karıştırırım karıştırmam sanane kendim de o hakkı görüyorum ki karıştırdım. demek ki o kadar yakınım. belki iyi bişeye vesile oldum. açtım baktım yakaladım bizim yakaladıgımızı anlayınca adamla görüşmekten vazgeçecek. herşeye çok güzel muhalefet oluyorsunuz ama hiç yardımcı olmuyorsunuz. lütfen artık yorum yapmayın. iyi günler.
Canim bu konuda aldatan kadin. Konu sahibi de, kadinin telefonunu gizlice karistirip, kadini koseye sikistiriyor. Kadin da yalnizca telefinda gorustugunu, baska da birsey olmadigini itiraf ediyor. Konu sahibi de simdi, kocasina soyleyeyim mi diye soruyor burda. Simdi sizde burda olumlu yanit vermeyin bence. Adam karisini oldurse, herkes vebal altinda kalir.Benim arkadaşım olsa ve kocamın yediği naneyi bildiği halde bana söylemez ise, olay duyulduktan sonra o arkadaşımın da bu olayı bildiğini ve bana söylemediğini öğrensem bir daha o arkadaşımın yüzüne bakmam. Millet tarafından acınır halde iken ve bunu sizden başka herkes biliyor ise bu kocan tarafından aldatılmaktan daha gurur kırıcı birşeydir. Söylemek çok zor ama bir yerden işittirilmesi lazım.
Allah sana bol bol akıl versin tatlım. he he senin dedginden öptüm çok.Sen once bir laflarina dikkat et. Uslubun da davranislarin gibi cok cirkin. Basmayan senin kafan. Ya da baska seylere calistigi icin, insanliga calismayan kafa senin kafan. Kim olursan ol, baskasinin telefonunu karistiramazsin. Neyisin kadinin kocasi misin? Yeri gelir, kocaxinin bile telefonunu karistirmaya hakki olmaz. Sen kim olarak karistiriyorsun baskasinin telefonunu. Izinsiz birinin evine bile giremezken, sen gidip telefonunu kurcaliyorsun. Birde hala marifetmis gibi, sanane yaparim demiyor musun? Iste senin ortalik karistirmaya ne kadar merakli oldugun burdan belli oluyor. Ne yaran var merak ediyorum dogrusu, insanlarin hayatlariyla boyle rahat rahat oynuyorsun. Ha bu arada, senin gibi, ortalik karistirmaya merakli, herseye burnunu sokan, birde aslan kesilen tiplerin gunahi cok olur. Ben senin gunahini tasiyamam canim. Sen aliskinsin belli, sen tasi kendi gunahini. Ayrica yaptigin yanlisi savunduguna gore, ben senin gunahini falan almis olmuyorum, BASKALARININ AYIBINI ARASTIRMAKLA SEN GUNAH ALMIS OLDUN!
Bak sana hadislerden ornek vereyim.
Peygamberimiz buyuruyor:
"Ey diliyle müslüman olup kalbiyle işlememiş olanlar gürûhu! Müslümanları üzmeyin onları ayıplamayın ve onların kusurlarını araştırmayın Şu bir gerçektir ki; her kim müslüman kardeşinin ayıbını araştırısa Allah da onun ayıbını meydana çıkarır ve Allah her kimin ayıbını meydana koyarsa evinin içinde bile olsa onu kepaze eder" (Tirmizi)
Siz kapalı kafesinizde yaşamaya devam edin mazallah ölürsünüz falan.Şaka olan sizsiniz. Kadina soylemesi gerektigini soyleyen sizsiniz. O adam kadini oldurse ne olacak? Konu sahibi zaten ok karistirmaya baya merakli biri. Sizde soylemesi icin akil veriyorsunuz. Iste şaka gibi olan sizlersiniz.
içimde anlatamadığım duyguların tercümesi oldu bu yorum valla.Ben bazen çok mu geri kafalıyım diyorum kendime ya bir erkeğin aldatmasını bile normal karşılayamıyorum geçtim kadınlar diyence nasıl olur ya demekten kendimi alamıyorum nasıl bir bayan bunu önce kendine yakıştırır mutsuzsan boşan arkadaş çık eşinin karşısına seni sevmiyorum boşanalım de bu bayan yada erkek değil insan olarak yap ... O bayana bunu söyleyin çocukları var mı bilmiyorum ama eşini geçtim onların yüzüne nasıl bakabiliyor.
herkesin huyu farklıdır canm ben böyle bişe görsem bakarım niye bakmayım merak anladın mı merak sen meraklı degilsen bakmazsın.
Kadin cok sabirli anlasilan...Benim yakinim demissin ama cok yakin olsaniz size anlatirdi.Telefon kurcalamakta cook ayip etmissiniz.Birde gordum ne yapayim bende merakli degildim yazmistiniz bi msjda ... vicdan azabi cekmek istemiyorum diyorsunuz ama vicdan degil bu sizinki.Alan memnun veren memnun belki size ne?Milletin derdi sizi mi gerdiaynen öyle söyledim. telefonunda gördüm dedim.
Kadin cok sabirli anlasilan...Benim yakinim demissin ama cok yakin olsaniz size anlatirdi.Telefon kurcalamakta cook ayip etmissiniz.Birde gordum ne yapayim bende merakli degildim yazmistiniz bi msjda ... vicdan azabi cekmek istemiyorum diyorsunuz ama vicdan degil bu sizinki.Alan memnun veren memnun belki size ne?Milletin derdi sizi mi gerdiDikkat cekmek istiyosaniz baska yol deneyin.Bazi insanlari gercekten anlamak cok cok zor.Kardesim hic mi isin gucun derdin yok da elalemin bi tarafina bekcilik yapiyorsun herkes kendi donuna sahip ciksin...bu ne yaa Allah'in yardimcisi misin
yav allah aşkına biraz empati kurun. siz olsanız aynı şeyi yapmazmısnzBu merak değil özel hayata müdahale...
İşgüzarlık
Vazifesi olmamak
Ayıp aramak
Koğuculuk
Kadın özel hayatımı ihlal ettiler deyip şikayet bile eder sizi
Bide bakarım tabi diyorsun hangi hakla?
Ben hiç sevmiyorum şu formda tartışmayı.
Ama siz cidden kendi sınırlarını bilmeyen birisiniz.
yav allah aşkına biraz empati kurun. siz olsanız aynı şeyi yapmazmısnz
Ben de oyle düşünüyorum. Günahsız kusursuz insan yok tabi. Ama o kadın ilişkisinin günahını cekeceek. Tövbe ederse onu da çekmeyecek. Ama ortalık karıştırma fitne ve başkalarının ayıbını araştırmanın affı yok. Kul hakkı bu. Laf taşıyacağına taş taşıOrtaligi karistirmaya bayiliyor konu sahibi. Birde vicdan yapiyormus. Bak bak bak. Telefon kurcalayip, onu bunu koseye sikistirirken vicdani sizlamiyor. Allah biliyor ya bu kadin, tehdit de ediyordur o kadini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?