aldatan kadın.

en yakın dostum bile olsa hatta eşim bile kimse benim telefonumu karıştırma hakkına sahip olamaz bu bi marifet değil ayrıca,kadının günahı kendini ilgilendirir ortada böyle bi durum varsa zaten er geç ortaya çıkar bunu söylemekle elinize ne geçecekki,herkes kendi sorununu kendisi çözmeli sizin karışmaya hakkınız yok bence

Siz karışmayın bırakın adam kendisi er yada aldatıldığını öğrensin
Farzedelim söylediniz ya inkar ederse yalan iftira derse
Sizi de olaya katarsa
Eğer söylerseniz siz zararlı çıkarsınız gibi geliyor

kendini ortaya çıkarmadan söylemelisin yoksa üstüne kalıyor
maalesef bdv de üstüne kalma olayının çok örneğini gördük..

kendini ortaya çıkarmadan söylemelisin yoksa üstüne kalıyor
maalesef bdv de üstüne kalma olayının çok örneğini gördük..
Canim gercekten soylemesi gerektigini mi dusunuyorsun? Tum yorumlari okudun mu? Konu sahibi zaten kendisini destekleyecek birilerini bulsa hemen gidip yumurtlayacak. Bence cesaretlendirme durduk yere.

adamın medeni oldugunu bilsem hiç düşünmeden söylerim ama aynı dedigin gibi düşünce canm. ya benimsin ya toprağın hesabı. facia çıkmasından korkarım.
eğer öyle biriyse kesinlikle söyleme
ama kadınla konuşmalısın bence uyarmalısın..

kimseye degil adama üzülüyorum
Eside saglam papuc gibi durmuyo .. ama karisinin yaptiklarindan bir haber bu evlilik devam ediyo.. zaten karisinada benden uzaklas dedim acik ve net soyledim, cunku mesela bazi erkeklerle tanisiyordu, sonra olaylarin icine beni katmaya calisiyordu, guya basina birsey gelirse benden bilinecek.. nasil bir migdeyse artik anlamadim ..

Hiç buluşmamak en güzeli. suç üstünüze kalır bir de kadın kocasını ikna eder iftira falan atar size. snra ikisi de sorunlu tiplerse sizinle uğraşırlar dert alırsınız başınıza. malesef artık devir vicdan devri değil bu konularda. adam karısını tutup vursa ucu yine size dokunur. artı eksilerini düşünüp hareket etmek lazım.

Bence hiç karışmayın. Bir tanıdık da eşini aldatırken yakalanmış, kendini savunmak için sadece ben mi yapıyorum diyip samimi olduğu 2 kişinin adını vermiş. İsmini verdiği kadınların ikisi de boşandı. Bir tanesi hiç suçu yokken eşi güvenemediğinden ayrılmak zorunda kaldı. Eşini aldatan kadın eşiyle birlikte hala.

Şakasınız değil mi?
Kadın cinayetleri bizim gibiler yüzünden işleniyor?
Sizin o koruyup kolladığınız bitaraflarını kaldırdığınız erkekler işliyor bu cinayetleri.Kimse kimseye atmasın bunun suçunu.Aldatıldığı için eşini öldürmemesi gerektiğini bilsin, doğruyu söylemekle ne alaka

Her doğru her yerde söylenmez. Çocuk musunuz!! Kadının hayatını telini kurcalamaan suç. Doğruluk başka şey fitne ve ispiyonculuk başka

kadın zaten pişman olmuş söylemek kahraman olmaya çalışmak nedir ?
söylemeyin kimsenin yuvasını yıkmayın

Tabi cinsellik yok uzun süredir sohbet ediyorlar buluşup :) bulaşma sakın o insandan da uzak dur yakınında kim varsa onlara iftira atar kendi çıkar işin içinden

Kadının telini krcaliyorsunuz. Söylemek için bu kadar israrcisiniz. Allah in bile bir ismi Settar dir. Günahları örter. Siz kul olarak haddinize min dusmus. Bu ısrar niye. !!!

Son düzenleme:
Şaka olan sizsiniz. Kadina soylemesi gerektigini soyleyen sizsiniz. O adam kadini oldurse ne olacak? Konu sahibi zaten ok karistirmaya baya merakli biri. Sizde soylemesi icin akil veriyorsunuz. Iste şaka gibi olan sizlersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…