- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
Canim gercekten soylemesi gerektigini mi dusunuyorsun? Tum yorumlari okudun mu? Konu sahibi zaten kendisini destekleyecek birilerini bulsa hemen gidip yumurtlayacak. Bence cesaretlendirme durduk yere.kendini ortaya çıkarmadan söylemelisin yoksa üstüne kalıyor
maalesef bdv de üstüne kalma olayının çok örneğini gördük..
okumadım 13 sayfaCanim gercekten soylemesi gerektigini mi dusunuyorsun? Tum yorumlari okudun mu? Konu sahibi zaten kendisini destekleyecek birilerini bulsa hemen gidip yumurtlayacak. Bence cesaretlendirme durduk yere.
eğer öyle biriyse kesinlikle söylemeadamın medeni oldugunu bilsem hiç düşünmeden söylerim ama aynı dedigin gibi düşünce canm. ya benimsin ya toprağın hesabı. facia çıkmasından korkarım.
ne diyecek ben senın telefonunu karıştırdım kocanı aldattığını düşündüm mü diyecek?eğer öyle biriyse kesinlikle söyleme
ama kadınla konuşmalısın bence uyarmalısın..
bi de telefon mu karıştırmışne diyecek ben senın telefonunu karıştırdım kocanı aldattığını düşündüm mü diyecek?
o yöntemle öğrenmiş meraklıbi de telefon mu karıştırmış
konudan kaçıyorum yahu...
Eside saglam papuc gibi durmuyo .. ama karisinin yaptiklarindan bir haber bu evlilik devam ediyo.. zaten karisinada benden uzaklas dedim acik ve net soyledim, cunku mesela bazi erkeklerle tanisiyordu, sonra olaylarin icine beni katmaya calisiyordu, guya basina birsey gelirse benden bilinecek.. nasil bir migdeyse artik anlamadim ..kimseye degil adama üzülüyorum
Şakasınız değil mi?Sanane arkadasim, sende pismanlik olcer cihazi mi takili? Seni ne ilgilendiriyor pisman olup olmamasi? Ancak esini ilgilendirir seni hic ilgilendirmez!
Emin ol, senin bu yaptiginin ayibi, gunahi daha buyuk.
Iyi halt ettin. Birde marifet gibi soyluyorsun burda. Sen kimsin ki, ne hakla kadinin telefonunu karistiriyorsun? Kendini cok akilli saniyorsun dimi? Birde kadini koseye sikistirmissinizdir. Hersey beklenir sizin gibi fitnecilerden.Zaten en basindan beri bir gariplik vardi sende. Dalga gecer gibi, herkese haklisin diyorsun. Soyl diyene de, soyleme diyene haklisin diyorsun. Sen neyin kafasini yasiyorsun?
Sizin gibiler yuzunden kadin cinayetleri isleniyor iste. Hayretler icerisindeyim su an.
He canim he. Adam karisini oldursun, sende rahatla. Ne kadar da dert etmissin. Korkuyorum sizin gibi kadinlardan.
Erkek yapsaydi da soyleyecek miydiniz. Kan cikarsa vicdaninjz rahatlayacak mi.inanılmaz vicdan azabı çekiyorum. desem bi dert demesem bi dert. desem kan çıkar demesem vicdanım rahat degil.
Her doğru her yerde söylenmez. Çocuk musunuz!! Kadının hayatını telini kurcalamaan suç. Doğruluk başka şey fitne ve ispiyonculuk başkaŞakasınız değil mi?
Kadın cinayetleri bizim gibiler yüzünden işleniyor?
Sizin o koruyup kolladığınız bitaraflarını kaldırdığınız erkekler işliyor bu cinayetleri.Kimse kimseye atmasın bunun suçunu.Aldatıldığı için eşini öldürmemesi gerektiğini bilsin, doğruyu söylemekle ne alaka
Şaka olan sizsiniz. Kadina soylemesi gerektigini soyleyen sizsiniz. O adam kadini oldurse ne olacak? Konu sahibi zaten ok karistirmaya baya merakli biri. Sizde soylemesi icin akil veriyorsunuz. Iste şaka gibi olan sizlersiniz.Şakasınız değil mi?
Kadın cinayetleri bizim gibiler yüzünden işleniyor?
Sizin o koruyup kolladığınız bitaraflarını kaldırdığınız erkekler işliyor bu cinayetleri.Kimse kimseye atmasın bunun suçunu.Aldatıldığı için eşini öldürmemesi gerektiğini bilsin, doğruyu söylemekle ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?