aldatan kadın.

Kadının telini krcaliyorsunuz. Söylemek için bu kadar israrcisiniz. Allah in bile bir ismi Settar dir. Günahları örter. Siz kul olarak haddinize min dusmus. Bu ısrar niye. !!!
Ortaligi karistirmaya bayiliyor konu sahibi. Birde vicdan yapiyormus. Bak bak bak. Telefon kurcalayip, onu bunu koseye sikistirirken vicdani sizlamiyor. Allah biliyor ya bu kadin, tehdit de ediyordur o kadini.

sizi ilgilendirmez bu durum tüm mesajları okumadım ama böyle söyleyen vardır zaten size...

Karı koca arasına şeytan bile girmez derler. Bence siz bu işe karışmayın. Adam da karısına sahip çıksın. Tamam kadının yapmaya çalıştığı iğrenç birşey ama altında yatan etmenlere de bakmak lazım. Bence kesinlikle uzak durun; onlar barışır siz kötü olursunuz.

sen hiç karışma ihale sana kalmasın.
kocasına soyledikten sonra yaa kadın sen benim kocamdan mı hoşlanıyorsun aramızı bozmaya ugraşıyorsun derse ne yapacaksın . zaten gonlü kaymışsa bu evlilik biter , bitiren sen olma

Yakınlık derecesi ne bu insanların size. Akraba kardes arkadaş. Adamı iyi tanıyor musunuz. Yani ben hep aldatilan kişinin doğruyu bilmesi taraftarıyım. Ama aldatılan erkek olunca bir facia olmasi ihtimali çok yüksek oluyor. Birde elin adamı çok yakının değilse bu muhabbet nasıl açılır onu da bilemedim

sana ne? size ne?
hangi hakla kadının telefonunu karıştırırsınız?
yok kadın itiraf etmişte pişmanmışta. mahallenin kadısı mısınız. kimbilir bilenler arasında ne dedikodular döndü.
vebalden bahsedenlere bakın, telefon karıştırırken vebal hiçbirinizin aklına geldi mi?
pişmanım demiş daha neyi kurcalıyorsunuz. yargıç mısınız hakim misiniz? neyin cezasını kesmeye uğraşıyorsunuz?
Allah bile kulunu tövbe ettiğinde affederken yargılamak sizin haddinize mi?
kadın aldattı diyorsunuz da, tövbe etmediğini nereden biliyorsunuz?
niye sizin karşınıza çıktı biliyor musunuz? bakalım siz bu sınavda nasıl davranacaksınız.

Son düzenleme:
milletin işine karışmayın bekçilik etmeyin işinize bakın. ilahi adalet diye birşey var sonuçta.

Adam yakın. olay bana dönmez gibi geliyor çünkü tek bilen ben degilim. kafam da milyon soru. aynen senin kafanı yaşıyorum bende canm :)

Bence karışma.. Çünkü istemediğin şeyler olursa pişman da olabilirsin söylediğine

Yakında kokusu çıkar diye düşünüyorum,
Hiçbirşey gizli kalmaz,
Karışın veya karışmayın bilemem, fakat yarın bir gün iftirada edebilir size arkadaşınız söylediğiniz takdirde !

Bu yükün altına girmemelisin.Kocası bu kadar kör olmasın bence.Ya kadın çok zeki ya da adam çok aptal.Ya da ikisinde de sorun var:) İleride pişman olabilirsin su akar yolunu bulur en kısa sürede uzaklaşmalısın bence o kadından.Yoksa böyle kafana taka taka psikolojini bozulur.

bir sürü böyle yapan bayanlar var malesef nıyemı erkekler eve gelınce eslerını görmüyor cünkı

: D konu sahibi kendi pimini cekti merakla bekliyorum yorumlari
herkesin huyu farklıdır canm ben böyle bişe görsem bakarım niye bakmayım merak anladın mı merak sen meraklı degilsen bakmazsın.

bence boyle bısey yapayım deme
adam kadını öldürse artık sizde intihar edersiniz vicdan azabından
baskasının yukunu bu kdar sırtlandıgınıza gore

arkadaşım istemezsen yorum yapma. yapılan yorumların her iki tarafıda dogru konuştugu için her iki tarafa da haklısın diyorum. çünkü haklılar. ayrıca sana düşmedi benim ne olduğum. ne fitneciyim ne başka bişey. sana hakkımı helal etmiyorum haberin olsun günahımı aldın. ben burda fikir almaya çalışıyorum hangisi en mantıklı en dogru olur diye. anladın mı. basıyor mu kafan. Bence basıyordur. burda da senin gibiler çok valla. insanlar derdini paylaşıyor sizin gibilerde yok niye yaptın yok bilmem ne. sanane arkadaş yakınım degil mi karıştırırım karıştırmam sanane kendim de o hakkı görüyorum ki karıştırdım. demek ki o kadar yakınım. belki iyi bişeye vesile oldum. açtım baktım yakaladım bizim yakaladıgımızı anlayınca adamla görüşmekten vazgeçecek. herşeye çok güzel muhalefet oluyorsunuz ama hiç yardımcı olmuyorsunuz. lütfen artık yorum yapmayın. iyi günler.

Canim gercekten soylemesi gerektigini mi dusunuyorsun? Tum yorumlari okudun mu? Konu sahibi zaten kendisini destekleyecek birilerini bulsa hemen gidip yumurtlayacak. Bence cesaretlendirme durduk yere.
ne alaka. ben fikir alıyorum burda tüm yorumları da okuyorum. en mantıklısı hangisiyse onu SÖYLEYECEGİM. yumurtlamayacagım.

herkes ne hali varsa görsün seni ilgilendirmez.. vebal alırsın şerri bulaşır boşver..

haddiniz olmayan işlere kalkışmışsınız. ne kadar yakın olursanız olun bu arkadaşınızın telefonunu karıştırma rahatlığını vermez size. saygısızsınız! çok net.
telefonuna bakacak kadar yakınız demişsiniz ama size göre öyle o bayanda sizi o derece yakın görseydi siz onu köşeye sıkıştırmadan anlatırdı zaten.
yapmış olduğu şeyin açıklanabilir tarafı yok. ama bunu birilerine anlatmakta sizin haddinize değil.
zaten haddinizi yeterince aşmışsınız bence yerinizi bilin çenenizi kapatıp oturun. sizden korkusuna yaptığı şeyden vazgeçecek değil. sadece daha dikkatli davranacak okadar.
yada gidin söyleyin ve insanların hayatına müdahale ettiğiniz için cezanızı çekin.
ve son olarak benim sizin iddia ettiğiniz yakınlıkta bir arkadaşım bunu yapsa iyide de kötüde de yanında olur ve onu kötü yoldan çevirmeye çalışırdım. böyle alçakca gidip kocasına ispiklesemmi diye düşünmezdim. baktım ki düzelmiyor yapmış olduğun şeyler bana göre değil ya kendini topla yada sen yoluna ben yoluma derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…