Ortaligi karistirmaya bayiliyor konu sahibi. Birde vicdan yapiyormus. Bak bak bak. Telefon kurcalayip, onu bunu koseye sikistirirken vicdani sizlamiyor. Allah biliyor ya bu kadin, tehdit de ediyordur o kadini.Kadının telini krcaliyorsunuz. Söylemek için bu kadar israrcisiniz. Allah in bile bir ismi Settar dir. Günahları örter. Siz kul olarak haddinize min dusmus. Bu ısrar niye. !!!
Karı koca arasına şeytan bile girmez derler. Bence siz bu işe karışmayın. Adam da karısına sahip çıksın. Tamam kadının yapmaya çalıştığı iğrenç birşey ama altında yatan etmenlere de bakmak lazım. Bence kesinlikle uzak durun; onlar barışır siz kötü olursunuz.kızlar size net bişey soracağım. ben yakınım bi kadının kocasını aldattığını ögrendim. hani derler ya gözünle görsen de duymadan inanma diye. ama benimki kesin net. itiraf edilmiş. ama kadın sadece konuştuk diyor başka bişey geçmedi aramızda diyor (cinsel açıdan) sebebini sorduğumda ise eşinden ilgi kesilmiş ve diger adamdan ilgi gelince bi anda gönlü kaymış. sonuç olarak adama karısının aldattığını söylemeli miyim? napayım kafam çok karışık. ayrıca böyle bişe nasıl söylenir bilemiyorum. zor durumdayım ;'(
Adam yakın. olay bana dönmez gibi geliyor çünkü tek bilen ben degilim. kafam da milyon soru. aynen senin kafanı yaşıyorum bende canm :)Bence soylemeyin. Bu tarz seyler bilinmeli ama hani derler ya Allah karsisina cikarsin diye, iste oyle bilinmeli. Ben olsam soyleyemem. Birincisi nasil soylenir, ikincisi insanoglu belli olmaz bir bakmissin evli cift barisir olan sana olur. Ben karismam kari koca mevzulari derin tabi ki ogrenilmesinden yanayim ama dusunuyorum da ben soylemezdim sanirim. Cok cetrefilli vallahi. Yani bilemiyorum cok da yakinimsa goz yumamazdim. Gerci ben deliyimdir ne yapcagim belli olmaz belki basima gelse cat diye soyleyedebilirim. Bu biraz sanirim karsidaki kisiyle alakali, yakinligimla. Adam sizin yakininiz mi? Ya da olayin size donmeyeceginden emin misiniz?
Yorumda celisiyorum ama vallahi dusuncem boyle celiskili bu konuda
Bu yükün altına girmemelisin.Kocası bu kadar kör olmasın bence.Ya kadın çok zeki ya da adam çok aptal.Ya da ikisinde de sorun var:) İleride pişman olabilirsin su akar yolunu bulur en kısa sürede uzaklaşmalısın bence o kadından.Yoksa böyle kafana taka taka psikolojini bozulur.kızlar size net bişey soracağım. ben yakınım bi kadının kocasını aldattığını ögrendim. hani derler ya gözünle görsen de duymadan inanma diye. ama benimki kesin net. itiraf edilmiş. ama kadın sadece konuştuk diyor başka bişey geçmedi aramızda diyor (cinsel açıdan) sebebini sorduğumda ise eşinden ilgi kesilmiş ve diger adamdan ilgi gelince bi anda gönlü kaymış. sonuç olarak adama karısının aldattığını söylemeli miyim? napayım kafam çok karışık. ayrıca böyle bişe nasıl söylenir bilemiyorum. zor durumdayım ;'(
bir sürü böyle yapan bayanlar var malesef nıyemı erkekler eve gelınce eslerını görmüyor cünkıkızlar size net bişey soracağım. ben yakınım bi kadının kocasını aldattığını ögrendim. hani derler ya gözünle görsen de duymadan inanma diye. ama benimki kesin net. itiraf edilmiş. ama kadın sadece konuştuk diyor başka bişey geçmedi aramızda diyor (cinsel açıdan) sebebini sorduğumda ise eşinden ilgi kesilmiş ve diger adamdan ilgi gelince bi anda gönlü kaymış. sonuç olarak adama karısının aldattığını söylemeli miyim? napayım kafam çok karışık. ayrıca böyle bişe nasıl söylenir bilemiyorum. zor durumdayım ;'(
herkesin huyu farklıdır canm ben böyle bişe görsem bakarım niye bakmayım merak anladın mı merak sen meraklı degilsen bakmazsın.: D konu sahibi kendi pimini cekti merakla bekliyorum yorumlari
arkadaşım istemezsen yorum yapma. yapılan yorumların her iki tarafıda dogru konuştugu için her iki tarafa da haklısın diyorum. çünkü haklılar. ayrıca sana düşmedi benim ne olduğum. ne fitneciyim ne başka bişey. sana hakkımı helal etmiyorum haberin olsun günahımı aldın. ben burda fikir almaya çalışıyorum hangisi en mantıklı en dogru olur diye. anladın mı. basıyor mu kafan. Bence basıyordur. burda da senin gibiler çok valla. insanlar derdini paylaşıyor sizin gibilerde yok niye yaptın yok bilmem ne. sanane arkadaş yakınım degil mi karıştırırım karıştırmam sanane kendim de o hakkı görüyorum ki karıştırdım. demek ki o kadar yakınım. belki iyi bişeye vesile oldum. açtım baktım yakaladım bizim yakaladıgımızı anlayınca adamla görüşmekten vazgeçecek. herşeye çok güzel muhalefet oluyorsunuz ama hiç yardımcı olmuyorsunuz. lütfen artık yorum yapmayın. iyi günler.Sanane arkadasim, sende pismanlik olcer cihazi mi takili? Seni ne ilgilendiriyor pisman olup olmamasi? Ancak esini ilgilendirir seni hic ilgilendirmez!
Emin ol, senin bu yaptiginin ayibi, gunahi daha buyuk.
Iyi halt ettin. Birde marifet gibi soyluyorsun burda. Sen kimsin ki, ne hakla kadinin telefonunu karistiriyorsun? Kendini cok akilli saniyorsun dimi? Birde kadini koseye sikistirmissinizdir. Hersey beklenir sizin gibi fitnecilerden.Zaten en basindan beri bir gariplik vardi sende. Dalga gecer gibi, herkese haklisin diyorsun. Soyl diyene de, soyleme diyene haklisin diyorsun. Sen neyin kafasini yasiyorsun?
Sizin gibiler yuzunden kadin cinayetleri isleniyor iste. Hayretler icerisindeyim su an.
He canim he. Adam karisini oldursun, sende rahatla. Ne kadar da dert etmissin. Korkuyorum sizin gibi kadinlardan.
ne alaka. ben fikir alıyorum burda tüm yorumları da okuyorum. en mantıklısı hangisiyse onu SÖYLEYECEGİM. yumurtlamayacagım.Canim gercekten soylemesi gerektigini mi dusunuyorsun? Tum yorumlari okudun mu? Konu sahibi zaten kendisini destekleyecek birilerini bulsa hemen gidip yumurtlayacak. Bence cesaretlendirme durduk yere.
aynen öyle söyledim. telefonunda gördüm dedim.ne diyecek ben senın telefonunu karıştırdım kocanı aldattığını düşündüm mü diyecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?