- 18 Haziran 2015
- 154
- 48
- 98
- 30
- Konu Sahibi papatyaa21
-
kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyobıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.
daha once sordu cıkartalım mı dıye gerek yok demıstım.bi kadınla uygunsuz konuşmalar, gizlice çıkarılmış bir kart...
siz karı koca karar mı almıştınız kredi kartı kullanmıcaz diye, neden böyle bişey yaptın deyince ne dedi
1 bucuk sene oldu evleneline kadarlık evlisin ? o sizin evliliğinize ihanet etmiş ve bence tekrarını da getirir buyuk ıhtımal yapılması gereken sey bellı ama insan yıne de düzeleceğini umut etmek ıstıyor
abımın yanında sordum nıye cıkarttın dedım o maas kartı falan dıye gecıstırdı. sonrada zaman olmadı yuzune vurmak. ısteyım suan eve gıdıyım sorucambi kadınla uygunsuz konuşmalar, gizlice çıkarılmış bir kart...
siz karı koca karar mı almıştınız kredi kartı kullanmıcaz diye, neden böyle bişey yaptın deyince ne dedi
daha once sordu cıkartalım mı dıye gerek yok demıstım.
Aklıma takılan neden boşanmıyorsun?
Evlilikte hiç bir sorunu olmayıp keyfi bir şekilde onla bunla konuşan, yarın ilk sorunda başkasının kollarına atlar.[/QUOTEcesaret edemedımya duzelirsek dıye
ondan gızli bakmak ıstıyorum. neler yapmıs sıfresını ogrenmeye calısıcam atm den bakılıyomus hesap ektresineyani kart çıkarması kötü maksatlı olmayabilir ama yine de senden gizli olması bi sorun, yani hareketlere beraber bakın derim
ondan gızli bakmak ıstıyorum. neler yapmıs sıfresını ogrenmeye calısıcam atm den bakılıyomus hesap ektresine
Hep söylüyorum siz aynısını yapsanız eşiniz sizi affeder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?