- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi papatyaa21
-
ben varım selam olsun.aldattı bi kerede aldatmadı. bi kereyle kalmıyor cunku! midenizin genişliğini merak ediyorum ciddenHanımlar, boşan boşan demeyin. Boşanmak kolay mı öyle. Hele biz de erkekler çapkın olur inanışı varken. Nasıl işlemişler içimize arkadaş vay anasını yaa. Biz öyle kocamız bizi aldattı diye boşanmayız. ironi yapmıyorum bakın çok ciddiyim. Başka sebepler de olmalı mutlaka. Var mı çevrenizde öyle kadın, bilmem ben pek görmedim de..
ondan gızli bakmak ıstıyorum. neler yapmıs sıfresını ogrenmeye calısıcam atm den bakılıyomus hesap ektresine
ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs.
Büyük konuşmayım ama hayatta ki en büyük hassasiyetim lütfen dahada kurcalamayın boşanamıyorsanız kalbinizi daha fazla yormayın oluru yoksa cesaretinizi toplayınkızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyobıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.
Bırak affetmeyi kadını dövüp ağzını burnunu kırarlarBir kere affettiniz. Eşiniz diyor ki; "nasıl olsa bir iki yalvarıyorum affediyor. Öyleyse devam"
Hep söylüyorum siz aynısını yapsanız eşiniz sizi affeder mi?
Cevap veriyorum, asla affetmez hatta ağzınızı açmanıza bile fırsat vermez.
Şimdi, siz affettiniz ve muhtemeldir ki, bugün, bugün olmazsa da yarın veya daha ileride aldatacaktır.
kızlar nasıl karar verebileceğimi bilmiyorum.Derdimi size anlatayım dedım. 1 hafta önce eşimin telefonunda mesajlarını yakaladım esım 28 kadın 42 yasında ahlaksız bi konusma olmus. ilk tanısma mesajını eşim atmıs muhabbette bosanıcam falanda yazmıs. mesajları okuduktan sonra tamam bosanıyoruz dedım. cok yalvardı söz verdi bı daha yapmıcam dıye. agladı hatta... uzun bı sure konusup dıl döktü salak gıbı affettım. dilim affetti ama yüregim affetmedi. güven kalmadı,sevgi azaldı...sürekli acaba tekrar yapar mı diye içim içimi yiyiyobıde benden gizli kredi kartı cıkartmıs dun gordum onuda(yeni cıkarmıs daha once hıc kullanmıyodu). simdi tekrar konusunu acıp konussam mı. nası hareket etsem hıc saglıklı dusenemıyorum. aklınıza takılan olursa cevaplarım.
Bilemiyorum sevginiz bitmiş miydi, yoksa hala çok aşık mıydınız? Helal olsun yine de size...ben varım selam olsun.aldattı bi kerede aldatmadı. bi kereyle kalmıyor cunku! midenizin genişliğini merak ediyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?