Evet belki babasının rahatsız oldugu gün siz kendi arkadaslarınıza gitmiş olabilirsiniz ama iyi de bunu isteyen oydu?
Sonradan deneme mi oldu ?
Gerek var mı böyle şeylere 6 senellik bir ilişkide sizi mi tanıyamamış ?
Artı siz müneccim misiniz ki bilesiniz aslında erkek arkdasınızın gitmemenizi istediğini ? Onu bırak bir de üstüne ağıza alınmayacak laflar terbiyesizliğin daniskası..
Hepsini geçtim, bu kadar tonla hakaretden sonra, nasıl kendinizi sanki suçlu görürmüşcesinize özür dilemeler, alttan almalar, yalvarmalar yok sevdiğini söylemeye kalkmalar..
Anlıyorum çok seviyorsun kaybetmek istemiyorsun. Ama sen yanlış bir şey yapmadın ki, yapmışsın gibi üstüne düşüyorsun ?
Görüşme lütfen ya. Arama da sorma. O seni seviyorsa zaten, üstüne düşer merak etme. Ama şu konumda sen üstüne düşer, sen görüşmek ister, sen konuşmak istersen, sanki hata yapmışsında kabul edermiş gibi bir konumda olmaya hem devam ediceksin hemde senelerce inan ilk tartışmada başına kalkılcak..
ben de hem sizin hem de arkadaşınızın hatalı olduğunu düşünüyorum...babası anjiyo olacakken sizin yazlığa gitmeniz hoş olmamış hem de sevgiliizin hoşlanmadığı kıskandığı bir erkek ordayken...siz tel.de gideyim mi deyince o da kinayesine git demiştir ( sizin gitmeyeceğinizi düşünerek... yada sizi denemek için "babam bu durumdayken gidecek mi acaba" diye... bu konuda sevgiliniz haklı... ama o da size "tiksinmek" vs kelimeler kullanmamalıydı... tamam kırılabilir kızabilir anlarım ama böyle sözler 7 yıllık ilişkinin üzerine söylenmez... hala twitter dan mesajlar yazdığına göre o da sizi unutamamış ama öfkesine yenilip sizin o adamla aynı grubun içinde babası hastayken gece geçirmenizi affedemiyor içine sindiremiyor olabilir... bence üzerine daha fazla gitmeyip zamana bırakın...çünkü zaman öfkeyi soğutuyor ve özlediğinin farkına varıyorsun... belki o da sizi çok özlediğinin kopamayacağının farkına varır ve tekrar şans verir ilişkinize... ben bi de şeye takıldım... 7 yıl boyunca hiç gözüne bakarak onu çok sevdiğinizi söylemediz mi?
Ilk olarak, evlenince " aman düzelir, amann halledilir, amann bir yolu bulunur" denilen konular hicte umuldugu gibi iyilesmiyor.
Cogu zaman cok cok kötüye gidiyor.
Eger bahsettiginiz gibi farkliliklar var ve ailelerde istemiyorsa, belki böylesi daha hayirlidir diyecegim ama biliyorum ki bu sizi teskin etmeyecek.
Bahsettiginiz durumda, sunu söyleye bilirim ki;
Bazi akadaslarin dedigi gibi sizden ayrilmak icin bu olayi bahane ettigini düsünmüyorum.
Söyle düsünün sizin sevgilinizi cok kiskandiginiz bir kiz var, sizin babanizin anjio olacagi gün, sevginizle kavga ediyorsunuz ve sevgiliniz o kizla ayni ortamda kalmaya gidiyor.
Sanirim sizde cildirirdiniz.
Ne yapmam gerek sorusuna gelince.
Yalvarmayi, ask ilanini, aglamayi falan bir kenara birakin.
Acik ve net ifade edin kendinizi.
"Benim tek hatam var, senin hoslanmadigin biri ile ayni ortamda olmak, eger ki senin icin ailemi bile karsima almama ragmen sen bunun icin bu iliskiyi bitireceksen, benim elimden birsey gelmez, bugüne kadar zaten yapabilecegim herseyi yaptim"
Tarzi bir konusma yapin ve sakin sakinliginizi bozmayin.
Herkese yorumlar için teşekkür ederim.Çoğunluğun dediği gibi görüşmeye gitmemem ,yapmamam gerek biliyorum ama mutluluğum için bir kez gururumu ayaklar altına alacağım. Bunca yıl o yaptı ben bir kez denemek istiyorum. İlerde neden demedim diye pişman olmak istemiyorum. Benden nefret etmediğini ,bana inandığını duymaya ihtiyacım var. Aptal aşığım ya da kör bir alışkanlık benimkisi. Ama hislerim bu yönde.
Bana gittiğim zaman yapmam gerekenler için yardımcı olabilir misiniz ?
Canım haklısın ama o benim suçlu olduğumu görüyor hala. Sevgi değil sorun yani. Bu yüzden ben düzeltmeye çalışmazsam asla geri dönmez.
Herkese yorumlar için teşekkür ederim.Çoğunluğun dediği gibi görüşmeye gitmemem ,yapmamam gerek biliyorum ama mutluluğum için bir kez gururumu ayaklar altına alacağım. Bunca yıl o yaptı ben bir kez denemek istiyorum. İlerde neden demedim diye pişman olmak istemiyorum. Benden nefret etmediğini ,bana inandığını duymaya ihtiyacım var. Aptal aşığım ya da kör bir alışkanlık benimkisi. Ama hislerim bu yönde.
Bana gittiğim zaman yapmam gerekenler için yardımcı olabilir misiniz ?
Saat 7 gibi işten çıkıyorum. Buluşacağız bakalım yarın sabah anlatırım kızlar.
Benim için dua edin de aklı başına gelsin olmaz mı :18:
niye yalvarıyorsunuz ki?
ortada aldatma yok birşey yok sevgiliniz kurup kurup durmuş.
ben olsam buluşmaya da gitmem.
senden tiksiniyorum gibi bir kelime eden birinin yanına gitmek, yüzünü görmek pek benlik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?