Aldatan konumda olmak :(

Arkadaşlar kafam çok karıştı. Yani sizce bu görüşmenin bir anlamı yok. Egosunu tatmin etmek için mi benimle görüşecek ?
Eğer böyle bir durumla karşılaşırsam ne yapmam gerekiyor.
İçim inanılmaz sıkılıyor. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum şirkette.

Son düzenleme:
Arkadaşlar eski konularımı okuyanlar bilir, kısaca: 6-7 yıllık bir ilişkim vardı. Maddi-Kültürel-Mezhep farklılıkları yüzünden ailem istemiyordu.Biz buna rağmen devam etme kararı almıştık ailem bir şekilde kabul eder diye.

Şimdi sorunuma gelince; bir ay önce saçma nedenlerle kavga ediyorduk ve ertesi gün erkek arkadaşımın babası anjiyo olacaktı. Anjiyo günü de akşam arkadaşlarımın yazlığına gidilecekti, kızlı erkekli. Tartışırken, kendisi gelemeyecek diye bana gidebilirsin dedi. Bende şaşırdım (çünkü erkeklerin içinde çok kıskandığı bir çocuk var) sinirden mi diyorsun emin misin fln dedim, eminim dedi. Ama kavgamız sürüyordu. Neyse bu konuşmalar flnı geçtik, kavgamızı iyice ettik. Bende düzelene kadar beni arama dedim. Anjiyo günü beni aramadı da. Kaldığımızın ertesi sabahı beni aradı. "Nerdesin vs ?" dedi. Yazlıkta olduğumu söyledim. Ne şerefim kaldı, ne namusum. Etmediği lafı bırakmadı. Onu aldattığımı fln söyledi. Ki beni 6-7 yıldır tanıyor benim aldatılma konusunda ne kadar hassas olduğumu bilir. Çok sinirlendim tek laf etmedim ve kapattık telefonu. Olayları anlatan bir mesaj çektim birşey yapmadım ben ne saçmalıyorsun diye. Ben seni denemek için yaptım sen o çocukla nasıl gecelersin hem de benim babamın anjiyo olduğu gün dedi. Çıldırdı. Nefret ediyorum fln dedi.
Çok üzüldüm ama gururuma yediremedim sustum. Ne halin varsa gör dedim sadece.

Ve dün, çok kötü olmuştum çok özlemiştim ama bir baktım twitter'da bana saymadığını bırakmamış. Mesaj çektim ne yapmaya çalışıyorsun hala nasıl benim hakkımda böyle düşünüyorsun vs diye. Bana defol git mesaj çekme senden tiksiniyorum dedi. Aradım aradım en sonunda açtı. Hayatımda ilk kez, ilişkimiz boyunca ilk kez bana hiç umut bırakmadı. Hep o gelirdi. İlk kez ben geldim. Ağladım,yalvardım telefonda birşey yapmadım diye ama o beni dinlemedi. Bütün eski kavgaları çıkardı, bir daha onu aramamamı, sesimi duymaktan tiksindiğini, beni sevmediğini söyledi. İnanın aşıktık biz. Ondan kendimden daha fazla emindim. Ama gördüm kaybetmişim. Geç kaldın dedi. Biz artık asla olmayacağız dedi. İçim yandı. Yalvardım yakardım. Ben asla yapmadım ilişkimiz boyunca hiç alttan almamışımdır bunu kendisi bilir. Bu kadar alçalma dedi. Sen böyle değildin dedi. Çok garipsedim. Sanki konuştugum o değildi. Büyü mü yaptılar sana ne yaptılar bile dedim.

Telefon konuşmamızın sonunda bugün benimle 10 dakika görüşebileceğini söyledi. İş çıkışı buluşacağız. Ama ne yapacam bilmiyorum.

Hayatımda ilk kez gözlerine bakıp onu sevdiğimi söylemek istiyorum. Yeterli olmayacak bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız.
Bana akıl verebilecek olan var mı ? Çok kötü durumdayım. İnanın kızlar ben kimseye başka gözle bakamam. Bakmak çok istedim, bizim geleceğimizin imkansızlığı yüzünden ama olmadı.
Ben bu kadar düşünürken şimdi gelinen durumlar :43: Ne demeliyim ne yapmalıyım bana akıl verecek olan var mı ? Çok uzun oldu kusura bakmayın.

6-7 yıllık aşka bak,
ilk kez gözlerine bakıp sevdiğini söyleyecek :53:

sana çok kızdığı için seni en hassas noktandan vuruyor işte; aldatmak! o da biliyor böyle bir şey yapmadığını.. ama seni yaralamak istiyor bence.. çünkü o git dese de ,aslında o yokken senin gitmeni istememiş ve senin "sen yokken gitmek istemiyorum, kalıp baban için sana destek olucam" demeni beklemiş.. gitme deseydi kavga çıkacaktı, git deyip topu sana attı..
sen de beklediği gibi davranmadığın için şimdi sana acı çektiriyor..

6-7 yıllık aşka bak,
ilk kez gözlerine bakıp sevdiğini söyleyecek :53:

Canım açtığım konuların bazılarında bahsetmişimdir. Ben çok odunumdur utanırım da. Yapmadım işte. Ama yapmadıgım için o kadar pişmanım ki. Hiç gözüne bakıp diyemedim işte hep başım eğiktir. Kolay kolay söyleyemem ben. Ne aileme ne başkasına. Herkesi kendinizle bir tutmayın. O beni böyle kabul etti sonuçta.

sana bunca yıl sonra guvenmeyıp denemeye kalkısan ,olmadı bırde namusuna dıl uzatan adamdan, daha ne beklıyorsun kı aglamak, yalvarmakta ne demek bu kadar gurursuz olma; sana sevgı, saygı duymayanla zaten evlılık olmaz ,bu ılıskıden umudunu kes canım

erkek arkadaşın çok ağır konuşmuş hazmedilemez ve emin sanki aldattığından kendince birşeyler mi kurdu kafasında acaba yapmadım dedikce hakaret etmiş her şekilde bağırıp hakaret ederek olmayan birşeyle üste çıkmaya çalışıyor... ve bir diğeride neden ordaki diğerleriyle bir problem yokda sadece o çocuğu söyledi geçmişte bir şeyler falanmı vardı yada çocuğun sana karşı olan bir hoşlantısı sadece o kişiye tepki göstermesi normal değil bana göre

6-7 yıldır seni tanıyamamış ve sana en kötü hakaretleri eden,aldatmak gibi bir iftira atan adımın gözlerinin icine bakıp onu sevdiğini mi söylemek istiyorsun yoksa ben mi yanlış anladım? bence geç olmadan onu tanıdığın için şükretmeli ve olabildiğince uzak durmalısın..ben diğer türlüsünü kendime yakıştıramazdım.

Arkadaşlar başta bende dediğiniz gibi kabullenemedim yaptığını ve 1 ay aramadım-sormadım. Fakat işte mutsuzum,eksiğim,resmen gururumu ayaklar altına aldım dün. Ve bana ayrılmak için bahane yapmış olsa neden 1 ay geçmiş hala hakaret ediyor twitterda. Ayrıldı kurtuldum der giderdi.

Bugün belki büyük bir kalp kırıklıgı yaşayacağım bilmiyorumç :43:

Arkadaşlar başta bende dediğiniz gibi kabullenemedim yaptığını ve 1 ay aramadım-sormadım. Fakat işte mutsuzum,eksiğim,resmen gururumu ayaklar altına aldım dün. Ve bana ayrılmak için bahane yapmış olsa neden 1 ay geçmiş hala hakaret ediyor twitterda. Ayrıldı kurtuldum der giderdi.

Bugün belki büyük bir kalp kırıklıgı yaşayacağım bilmiyorumç :43:

6-7 yıllık bir ilişkide olsa bu ilişkiden daha hayır gelmez.....

ben pek de yumuşak olamayacağım bu konuda sanırım babası anjiyo olurken siz neden yazlıktasınız. hem de orda kıskındığı bir çocuk var demişsiniz o ortamda sizin ilişkinize selamlaşsanız zarar verecek kapasitede biri varken yazlığa gitmekte neden tereddüt etmediniz. he etmezsiniz ben giderim arkadaş kimsede karışamaz dersiniz ama sonuçlarına da katlanırsınız bazen erkeklerin yap dediği şey aslında yapmadır kadınlarında öyle ben öyleyim bezan sinirle gitmemesi yapmaması gereken birşey varken mesela babam hastaneye yatacak ama bana yazlık lafı edilebiliyor git derim, içimden gidebilir mi acaba bu durumda beni bırakabilir mi dişe düşünürüm anlatabilmişimdir umarım inşallah herşey istediğiniz gibi gelişir bol şans size görüşmenizde

Canım 1 aydır öfkesi geçmemiş ve sana halen hakaret yazan adam...
gözlerine bakıp "seni seviyorum" deyince mi idrak edecek ?
Bırak Allahaşkına ya...

Hadi ilk sinirle demediğini bırakmadı diyelim.
Sonraki 1 ayda hiç mi kafasında ölçüp tartmadı ?
Senin sevgini,sadakatini hiç mi gözönüne almadı ?
Hem sen yutabilecek misin bütün o sözleri ?

Ben sizin yerinizde olsam, yazdiklarini okumam, bulusmam, telefon numarami degistiririm.
Babasi anjiyo olabilir, ama saygisizligin lüzumu yok.
Evlilik saygi ve sevgi üszerine kurulur, bu ikisi üzerine insaa edilir.
Gördügüm kadariyla erkek arkadasinizin size karsi saygisi yok,
onu aldatmadiginiz halde size iftira atiyor, hakaret ediyor.
Onurunuza toz kondurmayin, biran önce ayrilin kendisinden.
Cevap vermeyin, konusmayin, hic bir sekilde muhatap olmayin.

Canım ben ilk önce seni haksız buldum. Ne olursa olsun babası anjiyo oluyor. İster basit olsun ister zor olsun. Sonuçta böyle bir günde 7 yıldır beraberim dediğin insanın yanında olmalıydın. Açıkçası benim kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde hiç gelmesin. Ayrıca o gün yanında olmadığın gibi bir de yazlığa eğlenmeye gitmişsin ki bence bu büyük bir düşüncesizlik. Bunu bir erkek yapsa demediğimizi bırakmayız. Bunun yanında gerçekten sevgilinin hoşlanmadığı birinin de içinde bulunduğu bir ortama girmende hata olmuş. Bu güven meselesiyle ilgili değil. Bende sevgilime güvenirim ancak ısrarla hoşlanmadığım biriyle aynı ortamda bulunursa bunun da acısını çıkarırım. Sonuçta ilişkin için gerekirse fedakarlıktada bulunacaksın. 3. kişiler için huzurumu bozmam.

Bunlar senin hataların canım ve gerçekten bu tip şeyler bir ilişkiyi ayrılığa kadar götürebilir bence. Aynı şeyleri ben yaşasaydım ilişkimi tekrar gözden geçirirdim.

Sevgiline gelince kesinlikle verdiği tepkilerde çok hatalı. Seni aldatmakla suçlaması saçmalık. Neye dayanarak böyle bir iftira atıyor. Bu saygısızlığı da affedilecek gibi değil. Verdiği tepkiler sevgilini haklıyken haksız duruma düşürmüş.

Bu kadar uzun bir ilişkiyi bitirmek tabiki kolay değil. Hakkınızda hayırlısı olsun canım. Zamana bırak bence. Çünkü seninde haklı olduğun şeyler var sevgilinin de. İkinizde hatalarınızı kabul ederseniz ilişkinizi kurtarabileceğinizi düşünüyorumç

sana iftira atmış ya aldattın diye....daha önce güvenini sarsacak bir şeymi yaptın acaba ...durup dururken denemez bir insan diye düşünüyorum

demekki 6 yılda hiç tanımamışsınız sevgilinizi.
böyle bir olaya nasıl bir tepki vereceğini az çok bilmeliydiniz.

yada ters tepki vereceğini bile bile,onu umursamadan gittiniz.

Ben bu farklılıklar yüzünden kaç kez ayrılmak istedim. Kabul etmedi. Başlarda sizin dediğiniz gibi düşünmedim ama sonradan düşündüm. Dün akşam da böyle birşey mi var diye yemin ettirdim yok diyor yaptığın şeyin üzerine beni mi kendi içinde suçlayacaksın diyor. Anlamıyorum :/

Bunca yılın hiç hatırı yokmu? Size hiç mi güvenmemiş ? Yazık çokk üzüldüm şimdi başka bir sebep yok yani sırf arkadaş grubunda sana farklı gözle bakan biri var diye ve sende buna rağmen eğlendin diye??? Ben buna hiç inanmak istemesemde pessss diycem... İyi düşün taşın fazla üzerine gitme kalkıp illa bu işi oldurmaya çalışma derim.. Evliliğe gelince sadece iki kişi arasında olmuyor bunu bil.. Ailelerin anlaşması ve seni sevmeleri de gerçekten çok çok önemli...ömür boyu bu farklılıklar senin karşında olur sürekli üzülür kahrolursun... Eminn oll ana babanı üzmeye değmez.

Bunca yılın hiç hatırı yokmu? Size hiç mi güvenmemiş ? Yazık çokk üzüldüm şimdi başka bir sebep yok yani sırf arkadaş grubunda sana farklı gözle bakan biri var diye ve sende buna rağmen eğlendin diye??? Ben buna hiç inanmak istemesemde pessss diycem... İyi düşün taşın fazla üzerine gitme kalkıp illa bu işi oldurmaya çalışma derim.. Evliliğe gelince sadece iki kişi arasında olmuyor bunu bil.. Ailelerin anlaşması ve seni sevmeleri de gerçekten çok çok önemli...ömür boyu bu farklılıklar senin karşında olur sürekli üzülür kahrolursun... Eminn oll ana babanı üzmeye değmez.

Haklısın canım ama gönül bu dinlemiyor. O benim tek mutlu olduğum insandı. Ailemi üzmemek için bekliyorduk onlarda doğrusunu görür kabullenir diye. Akşam ne yapacam ne demeliyim hala çözemedim. Kısa ve öz tekrar sakin kafayla anlatmayı düşünüyorum. Ama telefonda söylediklerini yüzüme söylerse. Kalbim hiç düzelmeyecek şekilde parçalanır. :14:

Back
X