Aldatan konumda olmak :(

Arkadaşlar eski konularımı okuyanlar bilir, kısaca: 6-7 yıllık bir ilişkim vardı. Maddi-Kültürel-Mezhep farklılıkları yüzünden ailem istemiyordu.Biz buna rağmen devam etme kararı almıştık ailem bir şekilde kabul eder diye.

Şimdi sorunuma gelince; bir ay önce saçma nedenlerle kavga ediyorduk ve ertesi gün erkek arkadaşımın babası anjiyo olacaktı. Anjiyo günü de akşam arkadaşlarımın yazlığına gidilecekti, kızlı erkekli. Tartışırken, kendisi gelemeyecek diye bana gidebilirsin dedi. Bende şaşırdım (çünkü erkeklerin içinde çok kıskandığı bir çocuk var) sinirden mi diyorsun emin misin fln dedim, eminim dedi. Ama kavgamız sürüyordu. Neyse bu konuşmalar flnı geçtik, kavgamızı iyice ettik. Bende düzelene kadar beni arama dedim. Anjiyo günü beni aramadı da. Kaldığımızın ertesi sabahı beni aradı. "Nerdesin vs ?" dedi. Yazlıkta olduğumu söyledim. Ne şerefim kaldı, ne namusum. Etmediği lafı bırakmadı. Onu aldattığımı fln söyledi. Ki beni 6-7 yıldır tanıyor benim aldatılma konusunda ne kadar hassas olduğumu bilir. Çok sinirlendim tek laf etmedim ve kapattık telefonu. Olayları anlatan bir mesaj çektim birşey yapmadım ben ne saçmalıyorsun diye. Ben seni denemek için yaptım sen o çocukla nasıl gecelersin hem de benim babamın anjiyo olduğu gün dedi. Çıldırdı. Nefret ediyorum fln dedi.
Çok üzüldüm ama gururuma yediremedim sustum. Ne halin varsa gör dedim sadece.

Ve dün, çok kötü olmuştum çok özlemiştim ama bir baktım twitter'da bana saymadığını bırakmamış. Mesaj çektim ne yapmaya çalışıyorsun hala nasıl benim hakkımda böyle düşünüyorsun vs diye. Bana defol git mesaj çekme senden tiksiniyorum dedi. Aradım aradım en sonunda açtı. Hayatımda ilk kez, ilişkimiz boyunca ilk kez bana hiç umut bırakmadı. Hep o gelirdi. İlk kez ben geldim. Ağladım,yalvardım telefonda birşey yapmadım diye ama o beni dinlemedi. Bütün eski kavgaları çıkardı, bir daha onu aramamamı, sesimi duymaktan tiksindiğini, beni sevmediğini söyledi. İnanın aşıktık biz. Ondan kendimden daha fazla emindim. Ama gördüm kaybetmişim. Geç kaldın dedi. Biz artık asla olmayacağız dedi. İçim yandı. Yalvardım yakardım. Ben asla yapmadım ilişkimiz boyunca hiç alttan almamışımdır bunu kendisi bilir. Bu kadar alçalma dedi. Sen böyle değildin dedi. Çok garipsedim. Sanki konuştugum o değildi. Büyü mü yaptılar sana ne yaptılar bile dedim.

Telefon konuşmamızın sonunda bugün benimle 10 dakika görüşebileceğini söyledi. İş çıkışı buluşacağız. Ama ne yapacam bilmiyorum.

Hayatımda ilk kez gözlerine bakıp onu sevdiğimi söylemek istiyorum. Yeterli olmayacak bilmiyorum. Siz olsanız ne yapardınız.
Bana akıl verebilecek olan var mı ? Çok kötü durumdayım. İnanın kızlar ben kimseye başka gözle bakamam. Bakmak çok istedim, bizim geleceğimizin imkansızlığı yüzünden ama olmadı.
Ben bu kadar düşünürken şimdi gelinen durumlar :43: Ne demeliyim ne yapmalıyım bana akıl verecek olan var mı ? Çok uzun oldu kusura bakmayın.

iliskiniz benim nisanlimla 4-5 ci yillarda yasadiklarima cok benziyor.. benimde ailem bu iliskiden rahatsiz oluyordu ve bunda'da tozunu kacirmis sekilde asiri kizkanclik vardi.. ben ne istediyse yapdim.. gitme dediyse gitmedim.. giyme dediyse giymedim( belki gizlice bir iki kere giymisimdir) suan nisanliyim ailem basda istemiyordu simdi cok seviyorlar onu... cok mutluyuz ve evlenecegiz, sayili aylarimiz kaldi. Ben sahsen senin dedigin yazlik eve gitmis olsaydim kiz/ erkek karisik kezin buda ayni tepki verirdiki ben nisanlimi taniyorum hata 100% iliskimizin bitigini soylerdi. Ama bir kac ay sonra bana geri donerdi...eminim. Okadar uzun bir iliskiden sonra seninkide bence sana okadar baglanmisken gercekdende kolay kolay bitiremez. Ayrica bukadar tepinmezsi zaten cildirdigindan(kiskancligindan) yapiyor. Seni paylasamadigindan. Kim bilir aklinda ne tilkiler donmusdur, iste orda sana rahatca bakmislardir, dokunmusdur diye vs. Sen boyle kizkanc birisi ile bir seyler yasiyorsan, onunda kiskanc olabilecegini biliyorsan ozaman yani hatali oldugununda farkindasdin degilmi? insallah inadini cabuk kirarda biran bu huzursuzluk gider. Bence onu ikna etmek zor onu tekrar kazanmak istiyorsan caba gozter ve sabirla bekle...sirf sen izin verdigin icin gidigini sik sik soyle... izin vermeseydin asla gitmedigini fallan ve onu cok ozledigini soyle... uzatirsada birde diyer teknigi kulan, yani deliler gibi ozlesende hic yuz verme bakalim... ne yapacak... ve bekle 2-3 hafta.

Saatler yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyor kızlar. Şimdi beni düşmanı gibi görüyor. O ettiği hakaretler için onun da af dilemesi lazım ama önce benim ona kendimi açıklamam lazım.
Twitter'dan bütün yazdıklarını silmiş.
Bakalım neler olacak :18:

Saatler yaklaştıkça karnıma ağrılar giriyor kızlar. Şimdi beni düşmanı gibi görüyor. O ettiği hakaretler için onun da af dilemesi lazım ama önce benim ona kendimi açıklamam lazım.
Twitter'dan bütün yazdıklarını silmiş.
Bakalım neler olacak :18:

sen ama bizide cok merak etiriyorsun boyle... sen en iyisi eve gelir gelmez haber ver bize.. bu arada pilanladinmi kafanda ne diyeksin diye?

Canım demin bir arkadaş da aynı şeyi sordu. Ona da aşağıda bulunan cevabı verdim.

"asude_bahar kullanıcısından alıntı
6-7 yıllık aşka bak,
ilk kez gözlerine bakıp sevdiğini söyleyecek "

Canım açtığım konuların bazılarında bahsetmişimdir. Ben çok odunumdur utanırım da. Yapmadım işte. Ama yapmadıgım için o kadar pişmanım ki. Hiç gözüne bakıp diyemedim işte hep başım eğiktir. Kolay kolay söyleyemem ben. Ne aileme ne başkasına. Herkesi kendinizle bir tutmayın. O beni böyle kabul etti sonuçta.

ben kişisel bir özelliğin olduğunu bilmiyordum kusura bakma...bilerek göstermiyosun die düşünmüştüm...sevdiğini söylememek yada gösterememek kişisel bir özellik sonuçta... o konuda zaten kimse seni eleştiremez ama naçizane bir dost tavsiyesi olabilir sadece : seni seviyorum demek onu hele bir de yüreğinden koparak demek karşındakini mutlu etmek o kadar güzel bir şey ki;))

Günaydın kızlar görüştük,konuştuk. İlk bütün olanlar için birbirimize bağırıyor çağırıyorduk. Ne desem anlamadı. Sonra o da kötü oldu. Geç kaldın, ben 1 hafta içinde şehir dışına çalışmaya gidiyorum sırf bu şehirden,senden kurtulmak için. 1 aydır kafamda neler düşünüyorum neden bu kadar bekledin vs demeye başladı. Hakaret ettiği için gururumun kırıldığını bu yüzden dönmediğimi söyledim.
Biz bu ilişkiyi kurtarmak için çaba sarf etmeliyiz, bu kadar yanlış anlama üzerine bitemez, sevgi bitti dersen sadece bir şey diyemem dedim. "Benim için önemlisin. Çok kırıldım,erkeklik gururum kırıldı" vs dedi.
Sonra bana 2 soru sordu.
1- Bir daha böyle işlere kalkışacak mısın (babası ameliyattayken eğlenceye gitmemden bahsediyor) yok dedim.
2-Babana bizi kabul ettirecek misin ya da kabul etmezse benimle kaçacak mısın dedi :14:
Çok kötü oldum kızlar. Babam kesin kabul edecek diye sana söz veremem. Seninle kaçamam da dedim. Ailem,ailen dedim. Bende bırakıyorum bizimkileri gel şimdi ikimiz beraber gidelim dedi. Yapamam dedim.
O da" hayatımla oynuyorsun, ben seninle tekrar ayrılmayı göze alamam, herşeyi baştan yaşayamam" dedi.
O an sarılıp kalmak istedim, ikimizde savaşmaktan yorulmuştuk ama yapamadım :14:
Tamam dedim. Bütün acımı içime attım. Tamam olmayan bir gelecek için seni bekletemem dedim.
Ve gitti kızlar. Son bir şey dememi bekledi. Konuşsam ağlayacaktım diye sustum,yüzüne bile bakamadım.
Gitti bitti.. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum. :43:

Günaydın kızlar görüştük,konuştuk. İlk bütün olanlar için birbirimize bağırıyor çağırıyorduk. Ne desem anlamadı. Sonra o da kötü oldu. Geç kaldın, ben 1 hafta içinde şehir dışına çalışmaya gidiyorum sırf bu şehirden,senden kurtulmak için. 1 aydır kafamda neler düşünüyorum neden bu kadar bekledin vs demeye başladı. Hakaret ettiği için gururumun kırıldığını bu yüzden dönmediğimi söyledim.
Biz bu ilişkiyi kurtarmak için çaba sarf etmeliyiz, bu kadar yanlış anlama üzerine bitemez, sevgi bitti dersen sadece bir şey diyemem dedim. "Benim için önemlisin. Çok kırıldım,erkeklik gururum kırıldı" vs dedi.
Sonra bana 2 soru sordu.
1- Bir daha böyle işlere kalkışacak mısın (babası ameliyattayken eğlenceye gitmemden bahsediyor) yok dedim.
2-Babana bizi kabul ettirecek misin ya da kabul etmezse benimle kaçacak mısın dedi :14:
Çok kötü oldum kızlar. Babam kesin kabul edecek diye sana söz veremem. Seninle kaçamam da dedim. Ailem,ailen dedim. Bende bırakıyorum bizimkileri gel şimdi ikimiz beraber gidelim dedi. Yapamam dedim.
O da" hayatımla oynuyorsun, ben seninle tekrar ayrılmayı göze alamam, herşeyi baştan yaşayamam" dedi.
O an sarılıp kalmak istedim, ikimizde savaşmaktan yorulmuştuk ama yapamadım :14:
Tamam dedim. Bütün acımı içime attım. Tamam olmayan bir gelecek için seni bekletemem dedim.
Ve gitti kızlar. Son bir şey dememi bekledi. Konuşsam ağlayacaktım diye sustum,yüzüne bile bakamadım.

Bütün söylenenlere rağmen kalktın gittin yanına.
Gururu bir yana bıraktın ve adam sana bunları mı söyledi?
'Geç kaldığını'
'Böyle işlere bir daha kalkışıp kalkışmayacağını'
'Onunla kaçıp kaçmayacağını'
İnanamıyorum... :37:
Aşktan gözün kör olmuş resmen senin...
Gerçekleri görmen lazım bu adam çok bencil...
Seni parmağında oynatıyor.
Gitmesi senin için hayırlı olacak inanıyorum...

Bütün söylenenlere rağmen kalktın gittin yanına.
Gururu bir yana bıraktın ve adam sana bunları mı söyledi?
'Geç kaldığını'
'Böyle işlere bir daha kalkışıp kalkışmayacağını'
'Onunla kaçıp kaçmayacağını'
İnanamıyorum... :37:
Aşktan gözün kör olmuş resmen senin...
Gerçekleri görmen lazım bu adam çok bencil...
Seni parmağında oynatıyor.
Gitmesi senin için hayırlı olacak inanıyorum...

Benim mi gözüm görmüyor. Kendisi söyledikleri için özür dilledi. Benim ayrılmak için bahane yaptığımı düşünmüş. Ve babama kabul ettirmezsem kendisi de ailesini silip benimle olabileceğini söyledi.
Bencilik nerede ? İnanın kafam allak bullak hiç birşey anlamıyorum şuan :14:

Altını çizdiklerime dikkat et.
Gün gelecek aşktan gözünü açamadığın o gözler gerçekleri görecek.
Benim gibi tarafsız bakabildiğin gün sevgilinin bencilliğini farkedeceksin...
Ve de çocuksuluğunu...
Kurulu düzenin varken nasıl ve nereye gidebilirsin?
Hem de kaçarak...
23 yaşındasın ailen ve sorumlulukların var.
Bir kızdan böyle birşey istemesi bile sadece kendini düşündüğünü gösterir...
İnan ki bu insan senden daha çok seviyor kendini...

Teşekkür ederim canım dediğin gibi gözümün körlüğünden göremiyorum ya da görmek istemiyorum sanırım.

ya güzelim bi erkeğe öyle davranırsan o da şey lastiği gibi uzatır...
ayrılacağı fln yok merak etme..
ayrılacak adam görüşmek istemez...
sen yalvarmışsın oda havalara girmiş işte...
sağlam dur sen yine....
bi alıştımı böyle yalvarma yakarma durumlarına bi dahada ölse adım atmaz senin için..
herşeyi senden bekler...
fazla yüz verme..
hatta sen zeytinyağı gibi üste çık..
denemek istemişmişşşş....
pehhhhhhhh......

ya güzelim bi erkeğe öyle davranırsan o da şey lastiği gibi uzatır...
ayrılacağı fln yok merak etme..
ayrılacak adam görüşmek istemez...
sen yalvarmışsın oda havalara girmiş işte...
sağlam dur sen yine....
bi alıştımı böyle yalvarma yakarma durumlarına bi dahada ölse adım atmaz senin için..
herşeyi senden bekler...
fazla yüz verme..
hatta sen zeytinyağı gibi üste çık..
denemek istemişmişşşş....
pehhhhhhhh......

Canım telefonda görüştüğümüzde kalbim çok kırılmıştı dik duramamıştım ama dün akşam görüşmede hiç ezik kalmadım. Anlamasını sağladım. Anladı.

Önceki sayfada yazmıştım canım.

Sonra bana 2 soru sordu.
2-Babana bizi kabul ettirecek misin ya da kabul etmezse benimle kaçacak mısın dedi
O an sarılıp kalmak istedim, ikimizde savaşmaktan yorulmuştuk ama yapamadım
Gitti bitti.. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum

Teşekkür ederim canım dediğin gibi gözümün körlüğünden göremiyorum ya da görmek istemiyorum sanırım.

Eyer askdan gozun kor olmus olsaydi, o eylenceyede gitmezdin onun sartlarinida kabul ederdin.. kezinlikle burdaki arkadasa katilmiyorum.. ne demisler askda gurur olmaz.. eyer askda gurur varsa zaten o iliski noktalarla degil vurgullerle basini alir gider..vurgulu bir askdandan bir sey beklememelisin. Eyer burda bir suclu araniyorsa tek tarafli degil bence. Her iki kisininde bunlardan payi buyukdur. Zaten bir askda gurur yapilirsaki, eyvah o iliski biter gider.

bence olayi buyutmemelisiniz ve aileleri simdilik karisdirmayin, yok iste benim ailem istemiyor yada senin ailen istemiyor gibi onu biraz zamana burakin.. hic acele etmeyin biraz daha bekleyin.. hayatinizi bir duzene sokun, okul is hayatinizi, su, bu, zaten bir kac yil icinde ailenin istemedigi o erkekgi ailen kabul eder cunku sana kiyamazlar. Okadar uzun bir iliskiden sonra ailen ondan vazgecemecegini bal gibide bilir. Eyer bu oglan ayaklari uztunde duruyor ve ailene biraz guven veriyorsa tamamdir, hic korkma.. ister o oglanin ailesi bir ise yaramazsin.. oglan kendisi akili olsun o onlara tezeli olur. Bu arada senin ailen gercekden neden bu cocugu istemiyordu tatlim?

o zaten sana gururum incildi demedimi, babasinida bahane ediyor anju dedigin cok kolak bir ameliyat degilmi? herkez bu anju olayini okadar buyutuyorki sanki dunyanin sonu gelmis. Bence babasini bahane ediyor o sirf erkeklerin arasinda oldugun icin olayi buraya kadar getirmis olabilir. sirf bu yuzdense yada sunun yuzundense bos verin ya. bu cocugu seviyorsan eyer, bir birinizi dinleyin ve sorunu boylece coze bilirsiniz, tabi bir birinizi kaybetmek istemiyorsaniz gercekden. Bir birinizi iyi dinlemeniz, ve anlamaniz gerekiyor. Ama kacmak soz konusu olmazsin, kezinlikle ama kezinlikle durumu buraya getirme. Ailenle ayaklari uztunde, akli basli bir insanmis gibi konusursan anlarlar yada kabul etmekden baska careleri yok.
benim ailemde istemiyordu yemin ederim bak! 4-5 senesinde bile annem halla ikna etmeye calisiyordu ben anneme olsemde vazgecmem, bosuna kendini yorma derdim. Inan ben onlari hiiiiic ama hiiiic ikna etmeye calismadim onlar zadece beni ikna etmeye calisdilar. Ve ne oldu? okulumu bitirdim, ise basladim... oda zaten hem calisiyor hem okuyor.. bana evlenme teklifi etti...ben kabul ettim... aileme istemeye geleceklerini soyledim.. ve verdiler..hersey kendiliginden oldu..

bu sure icinde bizde sizin gibi kafgalarimiz oldu..(suan tatli bir hatira olarak kaldi) vermezler diye korkardik, vermezlerse kacariz derdi bende, kezinlikle kacmam derdim.. hayatim boyunca onlar kabul edene kadar bekleriz derdim:)

senin ailende bukadar inat ederse asil o beyenmedigi erkek arkadasindandan bir farklari yokmus diye dusunecegim... tabi belki cok ciddi bir nedenleri olabilir bilemeyecegimm..

opera1985 cevabın için çok teşekkür ederim.
Benim ailemin kabul etmemesi mezhep kültürel farklılıklar bir de maddi olarak bizden aşağı olmaları.
Bunları bu kadar sorun etmelerinin nedeni de benim kız kardeşim aile dostumuzun oğluyla evlendi. Ama onlar bize çok büyük yanlış yaptılar. Şimdi boşanıyor kardeşim. Babam da tanıdıgım,bize uyan aile bunu yaptı tanımadığım,bilmediğim aile ne yapar diyor. :50:

opera1985 cevabın için çok teşekkür ederim.
Benim ailemin kabul etmemesi mezhep kültürel farklılıklar bir de maddi olarak bizden aşağı olmaları.
Bunları bu kadar sorun etmelerinin nedeni de benim kız kardeşim aile dostumuzun oğluyla evlendi. Ama onlar bize çok büyük yanlış yaptılar. Şimdi boşanıyor kardeşim. Babam da tanıdıgım,bize uyan aile bunu yaptı tanımadığım,bilmediğim aile ne yapar diyor. :50:

Mezhep kulturelin tam olarak ne icerdigini pek anlayamadim ya tatlim... mezhep dinle ve bununda siniflara ayrilan yollar degilmi? ve sonucda ikinizde islam dininden gelmiyormusunuz? kultur diyincede aklima ailenin verdigi yetisdirme tarzi olarak algiliyorum yada her sehrin baska bir kulturu vardir. Bagzi aileler bunlara cok onem veriyor olsalarda artik bence sonucda hepimiz turk halkindayiz. Ben sahsen anadoluluyum nisanlim ise dogu tarafindan geliyor ve aldigimiz kultur veya adetlerimiz bir birine bazen cok sitlasmalar olsada biz her iki ailede ortasini bulmaya calisiyoruz ve sorunlari bu sekilde engelliyoruz. Ben aileme ne demisdim biliyormusun onlar kendi kulturlerinde birini isterken ve ya ailesini istemediklerinde, ben ailesi ile degil ......'ile (nisanlimla) evleniyorum diye. hani derler ya zadece onunla degil butun ailesi ile evleniyorsun diye.. oyle olmak sorunda degil.. simdi kac kisi gozteririm parmagimla oyle insanlari.Zaten ikinizde kendini yetisdirmis,bilmis, kulturlu oldugunuzda hic bir sey kafanizi karisdirmaz. Bendede tanidiklarimiz bile, ne dedi kodular ettiler (din-inanci yuzunden)simdi annem onlarin cenelerini bile kapatiyor. yani oyle olsada biz kendimizi gelisdirmissiz.. o suna inaniyor, ben buna inaniyorum cokmu onemli(P. Muhammede inandigini mesella soyluyor nisanlim, bagzilarida alevi diyor) sahsen gizliyor olsada bu benim pek umrumda degil. Onemli olan sonsuza dek birbirimizi korumamiz, bagli ve saygili olmamiz. senin gibide birde Maddi durumlari bizden asagidaydi. Bununda ne onemi varki? ailesimi size bakacak? siz ikinizde calisip kendi eviniz olacak, arabaniz olacak vs. vs.

sana bir sey diyeyimmi nedense herkez saniyorki eyer kizimi aile dostuna, akrabaya verirsem cocugumu korurlar mesut icinde yasar diye, asil oyle insanlardan korkmalari gerekiyor haberleri yok. Benim kac tane tanidigim akraba evliligi yapti, ya cok kotu eziyorlar, yada aldatmadir,metresdir, sudur butun pislikler onlardan. Bu birinci derece akrabalarda dahidir. uzak olamalari daha iyidir. Demek istedigim Ne alaka uzak olmalari ha yakinindaki ha uzagindaki... olacaksa yakinda olacagina uzakdan olsun daha iyi tovbe. Neyse vallah bence bilmiyorum artik, ben sana fikrimi soyledim, zaten bu is hayirliysa olur ama hayirli degilse Allah mutlaka seni uyarir, ve bir isik gozterir. Ozaman yapacagin tek sey bu askdan vazgecmekdir.

Canım ben zaten ailem gibi düşünmüyorum benim de düşüncelerim aynı doğrultuda. Ama bizimkiler anlamıyor, biz de akraba evliliği fln olmaz sadece babama göre bizim standartta biri olması uygun. Aşk biter ve aşk bittikten sonra ortak birşeyiniz yok diyor.

babanmi o oglanla evlenecek sankide kiminle evlenecegini o sana soyluyor.Erkek arkadasinin eyitim durumu nedir? valla boyle babalar yuzunden genclerimiz cok hatta yapmak sorunda kaliyor cok kiziyorum. belkide bilmiyorum, ailen haklidir simdi o genc hakindada pek bilgi vermemissin...ailenin seni uyarmalari en buyuk haklari ama dedigim gibi korkulari yeriz yereysede sanada o oglanada bosuna kiymamalari gerekiyor.Suan erkek arkadasini pek huyunu, suyunu, ne yaptiginida bilmedigim icin ve ailenin bu israri yuzunden benimde kafam karisdi... burda yanlis bilgilendiripde bizim yuzumuzdende ya kendine ya ailenede yanlis yapmani istemem tabiki..yani demek istedigim kaza getirmek istemeyiz seni..

tamamda sen ona gidiyim diye sordun oda tamam demis sonra ben seni denedim demesi cok cocukca ve yanlıs sen degil o hatalı sen ona durumu anlat onu aldatmadıgını soyle ama cokda yalvarıp yakarma sanki suclu modunda gorunursun acıklamanı yap ve kararı ona bırak

Back
X