Aldatan kuzen kocası

Biz de eşine söylesin gerisini koyversin taraftarı değiliz elbette….. yani sadece haberdar olması ve gerekirse ön bir konuşma yaparak adamın tozunu alması için. Yoksa eşi elini direk kana sokacaksa hayırdan çok şer getirir bu olay. Ama ben olsam olay biraz çıkmaza girdiyse ki yani konu sahibinin anlatamadığı ayrıntılar olduğunu düşünüyorum. Konuyu tek başıma göğüsleyemeyeceksem babamla birlikte konuşurdum eşimle. Aynı ortamda adam cilalanmalı ve konu kapanmalı.

ben olacakları şimdiden kestirebiliyorum hiç hırsızın suçu olmayacak sende internete girmeseydin cevaap yazmasaydın denecek tabi bu arada adam inkar edecek facem açık kalmış biri yazmış bu arada aile eşrafınca suçlu gözüyle bakılacaksınız falan filan işiniz zor yani

ayy burada hatlar mı karışmış

arkadaşlar tarışmayın bir yol bulduk tamam eşime söleyecem dedimm artık sanki adama gel benim kollarıma demişim gibi yorumlar yapılmasını istemiyorum eşime söylemememi yanlış bulabilirsiniz ama onunda üslubu çok ağır olmamalı

neden konu sahibinin üzerine gidiliyoki :26:
siz kendinizi koyun bakalım konu sahibinin yerine hanginiz afallamazdınız hanginiz söylesem ne olur söylemesem ne olur die kafanızda atıp tutmazdınız hiç beklemediğiniz birşey ve bunu yapan malsef yabancı biri değil yabancı olsa birdaha karşılaşmam dersiniz ama bunu yapan akrep sokasıca bir akraba eşine söylese acaba eli beladamı kalır gider vururmu dövermi bunları düşünerek cevap verin elbetteki bu çirkinlikten kurtulmak için birşeyler yapmalı ama bu ömür boyu çekeceği bir hata olursa yani eşi kalkıp adamı öldürse bunun cezasını sadece eşi ve çocukları çekecek burdan git söyle demesi kolay başka br yolu olmalı tamamen görüşmeyi kesecek ne kuzeni felan silecek uzaklaşacak telefon nosunu eğiştirecek fecesini kapatacak yani olabilecek bütün engelleri koyacak haaa hala devam edebiliyosa ozaman işin içine polisi yda eşini karıştıracak
rabbim kendini bimez insanlarla karşılaştırmasın

Cevap yazmasaydın kesin denilecek. Ya da ilk mesajda neden söylemedin denilecek. Bu da onun hakkettikleri olsun. Zaman geçtikçe bu sözlerin derecesi ağırlaşacak. Amma velakin olaya bir nokta lazım.

Bilmiyorum ben mi soğuk nevaleyim Ama durum anlattığım şekilde, kimse ile öyle mesajlaşmalara girmem.. Hele ki ailemize sonradan dahil olmuş 'enişte' sıfatında biri ise.. Kuzenim var ondan önce.. Onla muhatap olurum..

Adam bana mesaj atarsa da zaten bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü derim Cevap vermem hiç bi şekilde.. Hatta kuzenime derim çaktırmadan , geçen eşin mesaj atmıştı da ben müsait değildim hayrola ? senin kontorün yokmuydu da ondan mesaj geldi vb. gibi..

Ondan sonra da yiyosa bi daha mesaj atsın Kendim çözerdim ilk teşebbüste.. Yok adam arsız diyelim devam ediyo, eşime derdim kesinlikle cevap vermezdim..

İşin zaten yatlara katlara , birlikteliğe gelmesi mümkün olmazdı

Hele de eşinin bu kadar sinirli olduğunu iddia eden bir kadın nasıl bu kadar alttan alır durur boş yere, ben anlayamıyorum doğrusu..

Cevap yazmasaydın kesin denilecek. Ya da ilk mesajda neden söylemedin denilecek. Bu da onun hakkettikleri olsun. Zaman geçtikçe bu sözlerin derecesi ağırlaşacak. Amma velakin olaya bir nokta lazım.

ilk başta kaynana başlayacak oğlumu belada koydun nolduydu bu kadar abartacak diyecek görümcelerini tahmin bile edemiyorum bu yüzden adamı bi şekilde tehtid et söyleyeceğini söyle ama söyle bizim buralarda az işten çok iş çıkar derler resmen buna benzer bişi uzatma önlemini al ha ilerde neden anlatmadın denirsede dersin fake hesap sandım ciddiye almadım dersin kendini rezil etme

Ben şahsım adına cevap vereyim; konu sahibi söylemek istemiyor aman söylesin diye bir yaptırım içinde olup da yadırgamıyorum. Olayın iki şekli var ya söyler ben söylemesi taraftarıyım ya da söylemez. Camiyi çalan kılıfını hazırlar. Benim eleştirdiğim adam farklı bir şehirde kuzenin haberi yok bu kadar muhabbet etmesi yanlış. Normal şartlarda bir adam köprü altında gece yarısı bekleyen bir kadını bile alacağı zaman önce zarf atar, ne bileyim önünde durur vs. ama bu karaktersiz seninle her şeyi yaşamak istiyorum, arkadaşımın villası var denize gireriz, tatil yaparız vs gibi bir sürü çirkin tekliflerde bulunmuş. Biliyorum bant geri sarılmıyor ama bu durumlarda atılan her adım hesap edilmeli. Kuzenin eşi görüşülmesi gereken bir şahıs mı?

Olay 3 kişilik zaten. Yayılmasın. Biz de rezalet çıkması taraftarı değiliz. Hassas bir konu sonuçta bizim toplumumuza göre. Hassasiyet yüksek önem gerektirir aynı zamanda. Tek olay eşine söyleyecek eşi telefonda okkalı bir konuşma yapacak ve normal hayat devam edecek. Tabi karısına güveniyorsa. Güvenmiyorsa da farklı bir konu çıkar ortaya.

hadi face fake di..

ya telefon mesajları ????

Hadi face olayını öyle inkar etti diyelim.. Ya telefondaki SMS ler ?

Aydınlatmak istensin yeter ki ..

tabikide değil bu mesajlaşmanın buralara gelmesi benimde kafamda soru işaretleri uyandırmıyo değil bunların hepsini ilk mesajda bir çırpıda söylemiş olamaz elbette :44:
yani kafam karıştı eğerki konu sahibini karşılık felan vermediyseki öyle umut ediyorum :26:eşine söylemeden önce elinden gelen herşeyi yapmalı eşler duyarsa normal şeyler olmayacağı kesin

ohooo işin içine bide yalan girersen vay haline . ondan sonra hiiç inanmaz aranızda bişey var der başkada bişey demez . yalana ne gerek var arkadas ya sanki bi sucu varmıs gibi kadın nie yalan soylesin ?

Bunun üstüne ban yemezsem iyi valla. Ama meramımı başka türlü anlatamazdım. Hakkınızı helal edin birkaç gün görüşemezsek.

neden yalan söyleyeyim canım ben hiçde bişey demem kağıtları veririm direk eline okusun zaten kimin ne dediği yazıyo eşim de sonuna kadar güvenir bende bir anneyimAllh'ımın izniyle yavrumun yüzünü yere eğecek bişey yapmamm

adamın öyle demesi garibinize gitmiyoda bir mesajdamı yazması garibinize gidiyorr

bundan eminsen hiç durma hemen anlat bu akşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…