arkadaşım eşine söyleme boşver..adamın facesini numarasını ne varsa hepsini sil..hatta git hattını değiştir..eşinide doldur o adamla hiçbir şekilde görüşmesin..hatta kuzeninizlede görüşmeyin..silin atın hayatınızdan...adamıda tehtit edin ama birdaha yakınınızdan dahi geçemesin..
doğrucu davut olmaya gerek yok..eşine söylersinde erkeklerin sağı solu belli olmaz..gider vurur bile mazallah...sadece onların yuvası değil senin de yuvan yıkılır..neler neler oluyor görüyoruz işte haberlerde filan..boşver..söyleme..ama tekrarı olmaması için tedbirini al.
arkadaşım neden her konuda sataşıyorsun ?senin sorunun ne allahaşkına ya .tanımadığın bilmediğin bir insana laf sokma çabası .sürekli beni katıyorsun yorumlarına .hayır cevap vermeyeyim diyorum vermiyorum yine yapıyorsun .lütfen senden rica ediyorum cevap yazma beni ağzına alma .sanaldaki insanlara bu kadar takılıp gözünde büyütme .
ben olacakları şimdiden kestirebiliyorum hiç hırsızın suçu olmayacak sende internete girmeseydin cevaap yazmasaydın denecek tabi bu arada adam inkar edecek facem açık kalmış biri yazmış bu arada aile eşrafınca suçlu gözüyle bakılacaksınız falan filan işiniz zor yani
Hakikatten anlaşılır gibi değil o halde. Ayrı şehirlerdeyse bu kadar samimiyet nasıl kurulabilir ki? Adam tatil bile teklif etmiş yatlarda katlarda. Muhabbet pat diye nasıl geldi ki buralara kadar? Ben de aynı şekilde kuzenimin eşiyle birebir görüşmem aile olarak çok samimi değilsek ve aynı şehirde değilsek bilhassa. Zaten o samimiyet kurulmaz taraflarca bilinçli olarak.
Cevap yazmasaydın kesin denilecek. Ya da ilk mesajda neden söylemedin denilecek. Bu da onun hakkettikleri olsun. Zaman geçtikçe bu sözlerin derecesi ağırlaşacak. Amma velakin olaya bir nokta lazım.
neden konu sahibinin üzerine gidiliyoki :26:
siz kendinizi koyun bakalım konu sahibinin yerine hanginiz afallamazdınız hanginiz söylesem ne olur söylemesem ne olur die kafanızda atıp tutmazdınız hiç beklemediğiniz birşey ve bunu yapan malsef yabancı biri değil yabancı olsa birdaha karşılaşmam dersiniz ama bunu yapan akrep sokasıca bir akraba eşine söylese acaba eli beladamı kalır gider vururmu dövermi bunları düşünerek cevap verin elbetteki bu çirkinlikten kurtulmak için birşeyler yapmalı ama bu ömür boyu çekeceği bir hata olursa yani eşi kalkıp adamı öldürse bunun cezasını sadece eşi ve çocukları çekecek burdan git söyle demesi kolay başka br yolu olmalı tamamen görüşmeyi kesecek ne kuzeni felan silecek uzaklaşacak telefon nosunu eğiştirecek fecesini kapatacak yani olabilecek bütün engelleri koyacak haaa hala devam edebiliyosa ozaman işin içine polisi yda eşini karıştıracak
rabbim kendini bimez insanlarla karşılaştırmasın
ilk başta kaynana başlayacak oğlumu belada koydun nolduydu bu kadar abartacak diyecek görümcelerini tahmin bile edemiyorum bu yüzden adamı bi şekilde tehtid et söyleyeceğini söyle ama söyle bizim buralarda az işten çok iş çıkar derler resmen buna benzer bişi uzatma önlemini al ha ilerde neden anlatmadın denirsede dersin fake hesap sandım ciddiye almadım dersin kendini rezil etme
ilk başta kaynana başlayacak oğlumu belada koydun nolduydu bu kadar abartacak diyecek görümcelerini tahmin bile edemiyorum bu yüzden adamı bi şekilde tehtid et söyleyeceğini söyle ama söyle bizim buralarda az işten çok iş çıkar derler resmen buna benzer bişi uzatma önlemini al ha ilerde neden anlatmadın denirsede dersin fake hesap sandım ciddiye almadım dersin kendini rezil etme
ben olacakları şimdiden kestirebiliyorum hiç hırsızın suçu olmayacak sende internete girmeseydin cevaap yazmasaydın denecek tabi bu arada adam inkar edecek facem açık kalmış biri yazmış bu arada aile eşrafınca suçlu gözüyle bakılacaksınız falan filan işiniz zor yani
Ben şahsım adına cevap vereyim; konu sahibi söylemek istemiyor aman söylesin diye bir yaptırım içinde olup da yadırgamıyorum. Olayın iki şekli var ya söyler ben söylemesi taraftarıyım ya da söylemez. Camiyi çalan kılıfını hazırlar. Benim eleştirdiğim adam farklı bir şehirde kuzenin haberi yok bu kadar muhabbet etmesi yanlış. Normal şartlarda bir adam köprü altında gece yarısı bekleyen bir kadını bile alacağı zaman önce zarf atar, ne bileyim önünde durur vs. ama bu karaktersiz seninle her şeyi yaşamak istiyorum, arkadaşımın villası var denize gireriz, tatil yaparız vs gibi bir sürü çirkin tekliflerde bulunmuş. Biliyorum bant geri sarılmıyor ama bu durumlarda atılan her adım hesap edilmeli. Kuzenin eşi görüşülmesi gereken bir şahıs mı?
tabikide değil bu mesajlaşmanın buralara gelmesi benimde kafamda soru işaretleri uyandırmıyo değil bunların hepsini ilk mesajda bir çırpıda söylemiş olamaz elbette :44:
yani kafam karıştı eğerki konu sahibini karşılık felan vermediyseki öyle umut ediyorum :26:eşine söylemeden önce elinden gelen herşeyi yapmalı eşler duyarsa normal şeyler olmayacağı kesin
neden yalan söyleyeyim canım ben hiçde bişey demem kağıtları veririm direk eline okusun zaten kimin ne dediği yazıyo eşim de sonuna kadar güvenir bende bir anneyimAllh'ımın izniyle yavrumun yüzünü yere eğecek bişey yapmamm
adamın öyle demesi garibinize gitmiyoda bir mesajdamı yazması garibinize gidiyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?