Mesajı sildim ama kopyalayıp çıkarttım kağıdaa eşime sölemek istemiyorum bi delilik yapar diye ben adama baya saydım ama dediğiniz gibi sen umut verdin oldu adı oysa ben kaç kere engelledim bu seferde telime mesaj atıp durdu ben de ne istiyon ya bende ayıp ddim ikimizin konuşması yakışı kalmaz dedim yazma bana bir daha dedim oda düşüncesini söyledi ramazanda gelmişerdi bizde yanlarına gittik gözgöze gelmişiz bir kere aşık olmuş hemen ama sonra inkar etti tabii ben seni denedim falan diyerekk
bı sanıye ya cok cıddı bı olay bu ama bugun baska konuda yazınızı gordum yanı suanda yana yakıla telaslanmıyorsunuz bu konuyla dımıyamlıs anlamıyorum bu olay yenı degıl mınımum bı kac haftalık olay degılmıb ?
bı sanıye ya cok cıddı bı olay bu ama bugun baska konuda yazınızı gordum yanı suanda yana yakıla telaslanmıyorsunuz bu konuyla dımıyamlıs anlamıyorum bu olay yenı degıl mınımum bı kac haftalık olay degılmıb ?
bu yazıya bir açıklama bekliyoruz.
Polemiğe neden olmak değil niyetim ama. Profilinize baktığımda şu anda orgazm olamama nedenlerini okuyorsunuz.
Başınıza gelen feci birşey. Kendimi sizin yerinize koydum da böyle birşey yaşasam çılgına dönerdim. Dturup da orgazm olamama nedenlerini okumazdım.
Biz sizden daha çok etkilendik sanırım bu olaydan.
bu çok ta yeni bir olay olmadığı için arkadaş telaşlanmıyor.önceki sayfalara da bakarsanız,daha önce de olmuş bu tarz. ama arkadaş buraya yazıp bizlerden de fikir almak istemiş.
Mesajı sildim ama kopyalayıp çıkarttım kağıdaa eşime sölemek istemiyorum bi delilik yapar diye ben adama baya saydım ama dediğiniz gibi sen umut verdin oldu adı oysa ben kaç kere engelledim bu seferde telime mesaj atıp durdu ben de ne istiyon ya bende ayıp ddim ikimizin konuşması yakışı kalmaz dedim yazma bana bir daha dedim oda düşüncesini söyledi ramazanda gelmişerdi bizde yanlarına gittik gözgöze gelmişiz bir kere aşık olmuş hemen ama sonra inkar etti tabii ben seni denedim falan diyerekk
diğer bayanalrında yazdığı gibi direk eşime söylerdim.
adamın gecenin körü beni arayıp mesaj çekmişti, direk eşime havale ettim... adam bir daha arayamadı...
defalarca engelledim demek, defalarca engeli kaldırdım demektir.
1 hafta olmadı bu olaydaa nereye en yazmışım anlamadım arkadaşımm
Aynı olay benimde başıma geldi tabi 2mizde evli değiliz, oturup kuzenimle konuştum.
Ama o çocuk bukadar abaza değildi lafa bak doğrudan ilişkiye girmek istemiş.
Kocana bence söyleme katil olur. Kuzeninle konuş.
telaş derseniz telaşım yok neden telaşlanayımm sadece büyük bir şaşkınlığım var okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?