Aldatan kuzen kocası

Dünya çok enteresan hem de çok küçük.. olaylar bazen kontrol çıktığında yön vermek mümkün olmayabilir. Senin de eşinden saklaman kendince olay çıkarmama yönünde olabilir ama ileride olacak olaylara karşı tüm kalkanlarını da yok sayıyorsun. Olacak bir şey karşısında “benim neden haberim yoktu?” gibi cümle çok acı verebilir sana. Henüz başındayken her şeyin bence eşine söyle.. şimdi bunu saklamak için susarsın, sonra bir şeyi saklamak için yalan söylemek zorunda kalırsın, yalanı temizlemek için yine yalan söylersin diye uzar gider. Sonu yok bunun. Kendine güveniyorsan zaman kaybetmeden söyle.

bı sanıye ya cok cıddı bı olay bu ama bugun baska konuda yazınızı gordum yanı suanda yana yakıla telaslanmıyorsunuz bu konuyla dımıyamlıs anlamıyorum bu olay yenı degıl mınımum bı kac haftalık olay degılmıb ?

bu yazıya bir açıklama bekliyoruz.

bu yazıya bir açıklama bekliyoruz.

bu çok ta yeni bir olay olmadığı için arkadaş telaşlanmıyor. önceki sayfalara da bakarsanız,daha önce de olmuş bu tarz. ama arkadaş buraya yazıp bizlerden de fikir almak istemiş.

aynen oyleeeeee

bu çok ta yeni bir olay olmadığı için arkadaş telaşlanmıyor. önceki sayfalara da bakarsanız,daha önce de olmuş bu tarz. ama arkadaş buraya yazıp bizlerden de fikir almak istemiş.

Çok kötü ya… adına korku mu dersin, çekinme mi dersin ne dersen de hiçbir sıfatla tamamlanmıyor bence. Kadın tacize uğruyor susuyor adım çıkar diye, tecavüze uğruyor susuyor herkes mimler diye… konu sahibi bir ev sahibi, tek kişilik değil bu olay.. bence eşinin hakkını yiyor bu durumda. Kaldı ki kuzen bir bayan olsaydı ve eşi aynı konumda olsaydı bilmek istemez miydi?

diğer bayanalrında yazdığı gibi direk eşime söylerdim.

adamın gecenin körü beni arayıp mesaj çekmişti, direk eşime havale ettim... adam bir daha arayamadı...

sürekli rahatsız ediyorsa
kuzeninle konuşmalısın

msjlarını falan göster
hem belki kuzeninde eşinin ne mal olduğunu biliyordur.

denemek ne demek yaa? ne haddine denemek?
kim oluyor ki, seni deniyor?

kuzenıne bır şekilde anlatmaya çalış.

defalarca engelledim demek, defalarca engeli kaldırdım demektir.

diğer bayanalrında yazdığı gibi direk eşime söylerdim.

adamın gecenin körü beni arayıp mesaj çekmişti, direk eşime havale ettim... adam bir daha arayamadı...

Ben de bekarken bir kere başıma gelmişti aynısı. Gittiğim kurslardan birinin sahibi yaşı benden baya büyük mesaj atmıştı gece bana.. gündüzünde de derse girerken konu olmuştu hangi bölümdesiniz demişti bana. Ben de “oooo okulu bitireli çok oluyor “ demiştim o zaman. Bu salak da gece bana “ kusura bakmayın sizin olgun mezun bir bayan olduğunuzu anlayamadım” salak ya sabahı zor ettim hemen babama gösterdim mesajı..babam bizzat kendisini ziyaret edip gereğini yaptı.

telaş derseniz telaşım yok neden telaşlanayımm sadece büyük bir şaşkınlığım var okadar

Aynı olay benimde başıma geldi tabi 2mizde evli değiliz, oturup kuzenimle konuştum.
Ama o çocuk bukadar abaza değildi lafa bak doğrudan ilişkiye girmek istemiş.
Kocana bence söyleme katil olur. Kuzeninle konuş.

defalarca engellemedim bir kere engelledim oda iş yerinde aşırı yoğundum ve durmadan yazıyordu ama ozman böle bişeyi anlamamıştımm

1 hafta olmadı bu olaydaa nereye en yazmışım anlamadım arkadaşımm

1 hafta içerisinde facede bunu yazıyor. siz siliyorsunuz mesajı sonra engelliyorsunuz.

sonra telefondan mesaj atıyor.

bu derce rahat durusunuz cidden bir acayip anlayamadım ya .. bayramda göz göze gelmişsiniz aşık oldum sana yazmıs. sonra seni denedim yazmıs.

sonra yanlış anlama eşin seni haketmiyor demiş .. demiş de demiş.. ilk konu acma yorumunuzda
tabiki azarladım demişsiniz. yani burdaki bayanların tepkisiz mi kaldın sorusuna basından önlem almıs gibi yazmıssın onu.

elimde kanıt var diyorsun. bu kadar sey bir hafta içerisinde olduysa nasıl bu kadar tepkisiz durup baska konularda yorumlar yapıyorsunuz anlayamıyorum

Aynı olay benimde başıma geldi tabi 2mizde evli değiliz, oturup kuzenimle konuştum.
Ama o çocuk bukadar abaza değildi lafa bak doğrudan ilişkiye girmek istemiş.
Kocana bence söyleme katil olur. Kuzeninle konuş.

İki kişi de bekarsa tatlı bir yaklaşım olabilir konuya.. ama birincisi adam bütün sülaleyi arkasına almış. Kadın mı kalmamış koca ülkede. Kendisine saygısının olmadığı kesin ya kadının kocası ya da avatardaki minik çocuk… çok çok üzücü.

facebook adresi hacklenmiş ya da bi yerde hesabını açık unutmuş, densizin biri de gelip size bunları yazmış da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…