Aldatan kuzenimle ilgili ne yapmam gerek?

Siteden çıkmadan bir şey daha yazıcam. Ya size böyle bi iftira atılsaydı :KK43: ki Allah korusun başımıza gelmeyeceği ne malum. Siz yardım edin ki size de bi yardım eden çıksın. Lütfen eski nişanlıya atın kaydı iyi geceler :KK43: (çok üzüldüm adamcağıza)

İkisini de okudum. Öyle evet. İnanın ben de çaresiz kaldım artık. Belki de Allah çıkardı onları karşıma bilmiyorum. Bayramı rezil olacak bir aile vardı karşı tarafta. Şimdi bizim rezil olacak ama en azından vicdanım rahatlayacak. Psikolojimi bozdu olanlar. Kuzenimle konuşup açıklamazsa nişanlısına atarım. Elimden geleni yaptım derim en azından

İkisini de okudum. Öyle evet. İnanın ben de çaresiz kaldım artık. Belki de Allah çıkardı onları karşıma bilmiyorum. Bayramı rezil olacak bir aile vardı karşı tarafta. Şimdi bizim rezil olacak ama en azından vicdanım rahatlayacak. Psikolojimi bozdu olanlar. Kuzenimle konuşup açıklamazsa nişanlısına atarım. Elimden geleni yaptım derim en azından
Son kez yazayım konuya sevgili Belinaytuğce, işin zor Allah yardımcın olsun. Ama yerinde olsam kuzeninle hiç konuşmadan direk iftira attığı kişiye olanı biteni anlatırım, elbette delilleriyle. Zira o kız tam bir şeytan ve açıklamak için dahi geçireceği zamanda senin başına bir çorap örebilir.

Bana sorarsan kuzeninden açıklama beklemeden nisanlisina at . Çünkü kuzenin hiç tekin biri değil. Sana da iftira atabilir. Nisanlisina anlat her şeyi. Kanıtları da ver. Gerisini o halleder.

Hayır sakın kuzenine söylemen büyük hata sana bile iftira atar hiç merak etme atar yani. Direkt atmalısın eski nişanlısına

Son kez yazayım konuya sevgili Belinaytuğce, işin zor Allah yardımcın olsun. Ama yerinde olsam kuzeninle hiç konuşmadan direk iftira attığı kişiye olanı biteni anlatırım, elbette delilleriyle. Zira o kız tam bir şeytan ve açıklamak için dahi geçireceği zamanda senin başına bir çorap örebilir.

Amin, sağ olun. Evet aslında açıklayacak olsa bu kadar çirkinleşmezdi. Haklısınız.

Bana sorarsan kuzeninden açıklama beklemeden nisanlisina at . Çünkü kuzenin hiç tekin biri değil. Sana da iftira atabilir. Nisanlisina anlat her şeyi. Kanıtları da ver. Gerisini o halleder.

Davranışları insanı ürkütüyor. Teşekkür ederim yardımınız için.

Hayır sakın kuzenine söylemen büyük hata sana bile iftira atar hiç merak etme atar yani. Direkt atmalısın eski nişanlısına

Ben de korkmaya başladım. İnşallah hepimiz için doğru olanı yapmaya çalışacağım. Çok sağ olun yardımınız için.

Eski nisanlinin verilmiş sadakası varmis.
Ah bilse nasil bir beladan kurtuldu.
Hic karismayin, kotu de olmayin.
Cocukcagizin hayati kurtulmus. Bilse sukreder boyle olduguna

Eger yedigi naneleri itiraf etmezse senin yerinde olsam soylerim,hemde anne ve babasini alir gozunun icine baka baka anlatirim ki arkamdan iftira atiyor bana diyemesin.Haksizlik karsisinda susan yapmis kadar sucludur sakin susma!yazik nisanlisini baya zor durumda birakmis...

bence ilk başta kuzeninizin ailesine anlatın. Ama annesine falan değil direk babasına anlatın. Anne olayı gizleyebilir malum. Baba gereğini yapıp mahcubiyetiyle damat tarafıyla olan durumu düzeltip damadı tekrar işe falan alırsa ne ala. ama oda gizlerse bu sefer söyleyenin siz olduğu belli olmayacak şekilde damat tarafına söyleyin gitsin. bariz bi aldatma söz konusu çünkü. öyle iftira falan atmalar sizin kuzen baya çirkef gibi bırakın ödesin yaptığının bedelini

Aklıma önce size de iftira atar böyle biri diye geldi ama elinizde madem ki kanıtınız da var, herkese anlatın. Böyleleri nefes almasa ne güzel olur... Yazık nişanlısına üzüldüm başına gelmeyen kalmamış. Neyse ki Allah’ın sevgili kuluymuş da yol yakınken bitmiş kuzeniniz gibi iprenç birinden kurtulmuş.

Insanı hasta eden sırtında taşıdığı yüklerdir. Sır da cok ağır bir yüktür. Bence bu hainlige sessiz kalmayın. Çocuğa cok üzüldüm.

Ne pis insanlar var ya, Allah ıslah etsin.
Başta turuncupijamanın yorumunu okuyunca mantıklı buldum ama böyle insan size iftira da atabilir gerçekten belli olmaz..
Umarım zararsız atlatırsınız durumu, yazık adama kurtulmalı bu insandan.

Haksızlıklar karşısında susmama taraftarıyım, o zaman bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasıncılık oluyor ki, hiç ahlaki bir davranış değil bence. Önce kuzeninizle konuşun. Siz gördüğünüze göre, bir gün bir başkası da görüp yetiştirebilir bu aldatma durumlarını. En azından yayılmadan kendi anlatsın nişanlısına, ailesine filan... Ailenin tepkisinden çok korkuyorsa, başka bir bahaneyle ayrılır, kendi bileceği iş. Anlatmaya yanaşmazsa, siz anlatacağınızı söyleyin.

burda en basitinden bir hak yeme durumu var. bu sırla nasıl yaşacaksınız nasıl mutlu olacaksınız ? insanlar ne kadar zor durumda kalmışlar. yazık değil mi karşı tarafa. ANLATIN

Öncelikle okuyanlara teşekkür ederim.

Kuzenim 25 yaşında ve nişanlıydı. Adamı bir süredir aldatıyormuş. Ben el ele görünce anlatmak zorunda kaldı. Karşı taraf da nişanlı olduğunu biliyor ama ailem zorladı filan diye anlatmış. Ağzım açık kaldı konuşurken. Alakasi bile yok eniştemler dünya tatlısı insanlar. Bırakın zorlamayı gidin görüşün birbirinizi tanıyın diye manevi yönden hep destek oldular. Kuzenim böyle söylemiş yalanla kandırmış. Yalvardı bana susmam için. Bir de iftira attı ayrılmak için nişanlı olduğu adama. Bana kötü davranıyor, sevmiyor, saygısızlık etti, anneme babama küfür etti diye aralarını açtı. Kayınbaba, oğlu ve kuzenimin babası beraber çalışıyor. Onlar devam ediyor ama nişanlısı işinden oldu. Aile mahçup oldu altın, inci, paraların üstüne bizimki bildiğiniz yattı. Suçsuz yere babası aldığı arabayı filan aldı oğlunun elinden. Öyle ki kuzenim ben rezil oldum adım çıktı diye kandırdı herkesi insanlar üzüldüler perişan oldular. Bunlari anlatmalı miyim ne yapmalıyım kuzenimle ilgili? Kötü duruma düşmek de istemiyorum. Anlatsam kuzenimin adı çıkacak ailecek daha kötü zarar görecekler diye de korkuyorum. Sıkıştım kaldım ne yapmalıyım?

burada sadece bir aldatma değil karşı tarafın günahını alma, hayatını karartma gibi mevzular da söz konusu ve ben olsam gider enişte adayına her şeyi anlatır, bir şekilde mevzuyu kanıtlardım. küsen küssün darılan darılsın. kuzeninin yaptığı affedersin de şerefsizliğin dik alasın..

Ben olsam anlatırım yazık değil mi suçlanan çocuğa
vicdanım rahat etmez geceleri uyuyamam
yukardaki arkadaşın dediği gibi 'haksızlığa susan dilsiz şeytan'
ayrıca bu kadar kolay iftira atıyorsa sizi tehlike olarak görüp sizede atar eminim
lütfen anlatın :kahve:

Öncelikle okuyanlara teşekkür ederim.

Kuzenim 25 yaşında ve nişanlıydı. Adamı bir süredir aldatıyormuş. Ben el ele görünce anlatmak zorunda kaldı. Karşı taraf da nişanlı olduğunu biliyor ama ailem zorladı filan diye anlatmış. Ağzım açık kaldı konuşurken. Alakasi bile yok eniştemler dünya tatlısı insanlar. Bırakın zorlamayı gidin görüşün birbirinizi tanıyın diye manevi yönden hep destek oldular. Kuzenim böyle söylemiş yalanla kandırmış. Yalvardı bana susmam için. Bir de iftira attı ayrılmak için nişanlı olduğu adama. Bana kötü davranıyor, sevmiyor, saygısızlık etti, anneme babama küfür etti diye aralarını açtı. Kayınbaba, oğlu ve kuzenimin babası beraber çalışıyor. Onlar devam ediyor ama nişanlısı işinden oldu. Aile mahçup oldu altın, inci, paraların üstüne bizimki bildiğiniz yattı. Suçsuz yere babası aldığı arabayı filan aldı oğlunun elinden. Öyle ki kuzenim ben rezil oldum adım çıktı diye kandırdı herkesi insanlar üzüldüler perişan oldular. Bunlari anlatmalı miyim ne yapmalıyım kuzenimle ilgili? Kötü duruma düşmek de istemiyorum. Anlatsam kuzenimin adı çıkacak ailecek daha kötü zarar görecekler diye de korkuyorum. Sıkıştım kaldım ne yapmalıyım?
Ben olsam anlatırdım, kuzen değil ama çok yakın arkadaşımla ilgili bir problem yaşadım. Kız çocupun yüzüne başka biri gibi davranıyordu ama arkasından atıp tutuyordu ve çocuğu sevmiyordu kullanıyordu. Yüzüne melek aslında şeytanmış bende o arkadaşımla sevgili olduktan sonra anladım. Gittim anlattım herşeyi, mesajları okuttum. Kızla aynı işyerindeydik, tüm işyerine benimle ilgili yalan yanlış şeyler anlatmış, bana tavır alanlar oldu. Ama olsun . Kızla arkadaşlığım bitti tabi , zor günlerde yaşadım ama zerre pişman değilim. İyi niyetli insanların kandırılmasına sonuç ne olursa olsun göz yumamam..

Back
X