Öncelikle okuyanlara teşekkür ederim.
Kuzenim 25 yaşında ve nişanlıydı. Adamı bir süredir aldatıyormuş. Ben el ele görünce anlatmak zorunda kaldı. Karşı taraf da nişanlı olduğunu biliyor ama ailem zorladı filan diye anlatmış. Ağzım açık kaldı konuşurken. Alakasi bile yok eniştemler dünya tatlısı insanlar. Bırakın zorlamayı gidin görüşün birbirinizi tanıyın diye manevi yönden hep destek oldular. Kuzenim böyle söylemiş yalanla kandırmış. Yalvardı bana susmam için. Bir de iftira attı ayrılmak için nişanlı olduğu adama. Bana kötü davranıyor, sevmiyor, saygısızlık etti, anneme babama küfür etti diye aralarını açtı. Kayınbaba, oğlu ve kuzenimin babası beraber çalışıyor. Onlar devam ediyor ama nişanlısı işinden oldu. Aile mahçup oldu altın, inci, paraların üstüne bizimki bildiğiniz yattı. Suçsuz yere babası aldığı arabayı filan aldı oğlunun elinden. Öyle ki kuzenim ben rezil oldum adım çıktı diye kandırdı herkesi insanlar üzüldüler perişan oldular. Bunlari anlatmalı miyim ne yapmalıyım kuzenimle ilgili? Kötü duruma düşmek de istemiyorum. Anlatsam kuzenimin adı çıkacak ailecek daha kötü zarar görecekler diye de korkuyorum. Sıkıştım kaldım ne yapmalıyım?