- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Ayran gönüllüler nolacak. O arada baskalarina yazdığını kız anlamassa cepte tutar nolacak. Seni aldattimi onla sonradanmi bulmuş canim?Bu kız içinde çok seviyorum abi yaaa demiş. Arkadaşlardan halla halla zamanında o kız (benim içinde) ayni şeyi söylüyordun demişler. Benden hevesini aldı. Ama jiz mezun olup gitti yürür mu ki ilişkileri? Aralarında 16 -17 saat var otobusle
Ayran gönüllüler nolacak. O arada baskalarina yazdığını kız anlamassa cepte tutar nolacak. Seni aldattimi onla sonradanmi bulmuş canim?
Ayran gönüllüler nolacak. O arada baskalarina yazdığını kız anlamassa cepte tutar nolacak. Seni aldattimi onla sonradanmi bulmuş canim?
aynısını yaşıyorum 2 ay önce ağlayarak beni sevdiğini söyledi 1 ay sonra da başkasına teklif etti. Şimdi birlikteler. Hiç pişman oldu muİnşallah kalmıyordur yanlarına canım ben de merak ediyorum. Benim aldatma değil ama benden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla çıktı. Sonra bi başkasıyla. Bakıyorum mutluluk pozlarına baya baya mutlular. Ama inşallah yaptıklarını yaşamadan ölmez hiçbiri.
O s.r.f.z in de suan evlendigi karisi namazinda niyazinda basortulu.Allah bilir ustune titriyordur bu serserinin.Dort ayagi ustune dustu kendini cekecek birine dustu yine.ama benim düşüncem bu kızı görünce beni terk etti. kız çok hanım hanımmış namazında niyazında hiç erkek arkadaşı olmamış. benimde olmamıştı böyle bir kızdım. ama kendisi öyle biri değil. bana ... ol git dedi hemde defalarcaa..
üzülmeyin Allah büyük herşeyin bir zamanı var. Ben hazmedemedim bu olanları. çünkü adamdan ben ayrıldım beni üzüyor diye. bukız için ne demiş biliyor musun bak daha 15 20 gündür birlikte yada değiller bu kız hiç onun gibi ağzımı yoklamıyor ne desem tamam diyor. Benim için ağzımı yokluyordu demiş..O s.r.f.z in de suan evlendigi karisi namazinda niyazinda basortulu.Allah bilir ustune titriyordur bu serserinin.Dort ayagi ustune dustu kendini cekecek birine dustu yine.
Bense yalniz artik..Daha da kimse olmaz.
rabbim artık unuttursun ne diyeyim kız uzakta olmasa görürdü gerçek yüzünü de. Rabbimin vardır bi bildiği.. Ne diyelim biz göremiyoruz bilemiyoruzBu kiz da ne dese tmm diyormus.Hirsimdan catliyorum afedersin.Gecen ruyamda gordum onla evleniyordum.Gelinlik giymisim.O gunden beri yine dusunur oldum olmaz olasicayi.
Bizimki yakindi goremedi.Yakindski daha sansli bence.Seninki biter gibi hissettim suan nedense..rabbim artık unuttursun ne diyeyim kız uzakta olmasa görürdü gerçek yüzünü de. Rabbimin vardır bi bildiği.. Ne diyelim biz göremiyoruz bilemiyoruz
ilişkileri mi biter? Bugün psikologa gittim manik depresif başlangıcı dedi tüm belirtileri taşıyorum. Allah'im bir yol göstersin artık bana psikoloji diye birşey kalmadı bende. Sürekli kurup duruyorum kafamda. Yorgun düştüm. Dua edin arkadaşlar..Bizimki yakindi goremedi.Yakindski daha sansli bence.Seninki biter gibi hissettim suan nedense..
Ben çoktan yok ettim ama acısı gecmiyor işte kalıyo orda biyerde
Ne zaman hatirlasam yine gözlerim dolar hemen. Bide baskasini bekliyorlar ya onu gerçekten sevişmismi yani diyorum benim sevilcek biseyim yok milletmi kiymetli
mahvetti beni kızlar. Yüreğim yanıyor. Allah tez zamanda onada nasib etsin benim yaşadıklari miYahu hakikaten bizim sevilecek bişey imiz mi yok ya...demekki ben komple bir mahlukatım kizlar ..sorun ne biliyor musunuz. ..değer verdiğimizi gösteriyoruz. ..cepte diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?