ALDATAN SEVGİLİNİN SONU!!

Ooo hemde oyle muthis acili sonlari oluyor ki can yakan yanar neticede hic mutlu olani gormedim aldatip da oyle yada boyle

Acı çekip çekmemeleri umrunda olmadığı zaman iyileşeceksin. Şu durumda onların da aynılarını yaşaması sana hiçbir şey vermez. Kendi mutluluğuna odaklan. Mutluluğua başka yerlerde başka insanlarda başka insanlarının mutsuzluklarında arama.

Öyle yapıyorum zaten üstünden çok zaman geçti ilk zamanlar gibi değilim. ..kendime odaklandigim halde başkasına birsey hissedemiyorum mutlu olamıyorum. Yine birsey gördüğümde onu hatırlatıyor. Eskisi kadar nefret etmiyorum demekki iyilesiyorum. Herkes ilk ayrılığına başkası olmayacak gibi der ya 2 yıl geçtikten sonra hala bunu demek beni gerçekten korkutuyo

Amin c

Amin canım inşallah Allah büyüktür. ...hayatımda ilk defa yaşamak istemedim. uzunca bi sure hemde.o mutlu sandı hep orası ayrı. Onuda sindirememis laf sokmus
Canım bende istiyorum birinin canını yanmasını çünkü o benim canimi gercekten cok fazla yaktı... iyi niyetler genelde harcaniyor ve insanlar senin daha once onun icin ne kadar hassas davrandigini dahi takmadan yakiyor canini... inşallah Allah canimizi yakanlarin canini gozlerimiz onunde yakar ve biz de goruruz... herkes hakettigini ve yasattigini yasar insallah canım sen üzme kendini...

İlahi makamda, en ufak bir iyiliğin de, zerre kadar kötülüğün de karşılıksız olmadığını bilirseniz, rahat olursunuz. Aldatan elbette karşılığını bulur. Ama siz göremeyebilirsiniz. O yüzden yalnızca Allah'a havale edin. O neylerse güzel eyler

Buna inaniyorum zaten...sorun onu dusunmesemde hayatıma baskasini alamamam hayatı kacirdigimi hissetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…