- 15 Ekim 2015
- 700
- 369
- 23
- Konu Sahibi sarisinprenses
-
Pişman olan senmisin canım anlamadım aldatma vs yok sanirimeski sevgilim şuan başkasıyla evli kız ne durumda bilmiyorum ama oğlan halen beni severken başkasıyla evlendi. çnkü zamanında yalvar yakar gelip yaptğı evlenme teklifini kabul etmedm
Nasıl basardin peki unutmayı canımIkiside suan baskalariyla evliler. Canlari yaktigi yerden yandimi bilmem ama ne mutluluklari, ne mutsuzluklari zerre kadar umrumda degil.
Barışmak değil isteğim kesinlikle.beni bu mutsuzluga hapsedip mutlu olmasina dayanamiyorum.Hic aklına geliyomuyumdur? Unuttuysa bile onunda canı yandiginda hatirlarmiCirkinlesiyorlar....
cirkin ordek oluyor aldatan insanlar
Sadece mutluluk rolu oynuyorlar aslında mutlu değiller hayatlarına aldıkları insanlarıda seviyorum ediyorum diyerek kandırıyorlar.Elbette gelirsin aklına ama erkekler bizim kadar duygusallıklarını belli etmedikleri için bizlere mutluymuş gibi gelirler.Hiç kimse yaşattığını yaşamadan canını vermez.Allah ın sopası yok canımızı yaktılar elbette onlarında canı yanıcak.Boşver ilk başlarda mutlu olurlar hayattan öyle bir tokat yerlerki neye uğradıklarını şaşırırlar.Barışmak değil isteğim kesinlikle.beni bu mutsuzluga hapsedip mutlu olmasina dayanamiyorum.Hic aklına geliyomuyumdur? Unuttuysa bile onunda canı yandiginda hatirlarmi
biz sevgiliyken başkasıyla konuşuyormuş cnm kızı kaçırdı sonra kız başkasından hamileymş bebeği buna yamamaya çalıştı. ayrıldılar sonra başkasıyla evlendi eski sevglm kız da ne halde blmyrmPişman olan senmisin canım anlamadım aldatma vs yok sanirim
Kimseyi gerçekten sevmediği için zaten belkide acı cekecegini sanmıyorum bu üzüyor beni fazlasiyla.daha duygusuzlar kesinlikle. Beni anlaması nefretimi uzuntumu yuzune kusmak icin bunu istememin sebebide.o da beni mutlu umrunda değil biliyor ama gerçek çok farklı.Sadece mutluluk rolu oynuyorlar aslında mutlu değiller hayatlarına aldıkları insanlarıda seviyorum ediyorum diyerek kandırıyorlar.Elbette gelirsin aklına ama erkekler bizim kadar duygusallıklarını belli etmedikleri için bizlere mutluymuş gibi gelirler.Hiç kimse yaşattığını yaşamadan canını vermez.Allah ın sopası yok canımızı yaktılar elbette onlarında canı yanıcak.Boşver ilk başlarda mutlu olurlar hayattan öyle bir tokat yerlerki neye uğradıklarını şaşırırlar.
Baktımda gerçekten öyle olmuş canım hiç farkında degildimbaşlıkta stv dizileri gibi
ben bu tarz dertlerden kurtulmak için bi yöntem buldum arkadaşlar yüzde yüz çalışıyor ,yöntemimin adı ne b.k yerse yesinOyle
Baktımda gerçekten öyle olmuş canım hiç farkında degildim
Benziyorlarmis canim o da öyle yaptı. Ondan ona geçtiği için belkide hiç aklına gelecegimi sanmıyorum buda üzüyor fazlasıylaİnşallah kalmıyordur yanlarına canım ben de merak ediyorum. Benim aldatma değil ama benden ayrıldıktan 3 ay sonra başkasıyla çıktı. Sonra bi başkasıyla. Bakıyorum mutluluk pozlarına baya baya mutlular. Ama inşallah yaptıklarını yaşamadan ölmez hiçbiri.
Seni hiç aradımi peki canım yada pismanligini duydunmubiz sevgiliyken başkasıyla konuşuyormuş cnm kızı kaçırdı sonra kız başkasından hamileymş bebeği buna yamamaya çalıştı. ayrıldılar sonra başkasıyla evlendi eski sevglm kız da ne halde blmyrm
Supermis gercektenben bu tarz dertlerden kurtulmak için bi yöntem buldum arkadaşlar yüzde yüz çalışıyor ,yöntemimin adı ne b.k yerse yesin
Ben geldim aklına utanmadan mesaj attı görüşmek istedi bide. Şaşırdım kaldımBenziyorlarmis canim o da öyle yaptı. Ondan ona geçtiği için belkide hiç aklına gelecegimi sanmıyorum buda üzüyor fazlasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?