eşimi asla aldatmam, bu güne de k de hiç aldatılmadım ama eşime bu konuda güvenim yok malesef, tabi bunun nedeni evlenmeden önceki hareketleriydi. bu yüzden de evlilik terapistlerinde gezdik uzun süre.
aslında benimde eşime güvenmeme sebebim bekarken yaptıgı bi kaç hata unutamıyorum bi başkası ile beraber olmadı ama yanlış hareketleri oldu evlendiğimizde hiç o tarz hareketleri olmadı ama güvenemiyorum malesef şaka ile karışıkta hep ignelerim napıyım agzını rıyom işte
Aldatildim diyecek cok kadin vardir burada ama kimse ben aldattim demez ki...
bir efsaneden bahsediyor gibisiniz... süprizzzzz
Ne demek istedigini anlayamadim fisfisfis
hangı kısmını anlayamadın zaten bır cumleydı, aldatan kadın gelıp buraya yazmaz demıssınız de.. alın yazdı işte yazanlar da olur daha eğer sıtede varsa yazar neden yazmasın.
neyin davası bu anlamadım ki aldatmaktan çekinmeyen anlatmaktan da çekinmez sadece hislerini paylaşçak eminimki kimse aldatmayı seçmez elbet bi sebebi vradır biz kimseyi yargılayamayız buna hakkımız yok sadece paylaşım içinde olmaya çalışıyoruz burda veya bu sitede kimseyi yargılamak bize düşmez herkez başını yastıga koydugunda kendi mahkemesini yapıyodeure zaten herkez yargılıyo olabilir ben kucak açarım
hımm ben aldatmıstım evet cok sevgılımı cok aldattım umurum degıldı
yanı umursamadıgım kısılerı - kı onların da benı umursamadıgın dusundugum erkeklerı sıkca aldattım tabı kımsenın duysa dahı umru olmayacagı seylerdı,
umursandıgım kısı tarafından da aaldatıldım tabı kı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?