Aldatan ya da aldatılan kadın var mı aramızda?

kulaklik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
1.044
373
323
35
merak ettiğm aranızda eşini aldatan varmı ? varsa neden .
bi erkek yada bi kadın aldatılırmı
bunun bir nedeni varmı ? ki vardır ama bu neden yeterlimi

ben eşimin yapmıycagını biliyorum ama işte içimi kemiriyo nalet hep kendimede güveniyorum ama işte genede içimde ufakta olsa tereddüt var ben aldatan ve aldatılanların duygularını ögrenmek ve paylaşmak istiyorum

şunu unutma arkadaşım ne olursa olsun güvenme bu kadar çok güvenirsen yıkılırsın ama içinde az da olsa ihtimal bırakki insallah olmaz oldugu vakit dayanma gücün daha çok olur ama hiç olmayacak gibi hazırlama kendini inan altından kalkması çok güç oluyo

benim nisanlim yapti, kendisine soracak olursan hayir yapmadim etmedim falan diyor ama baska konusma olursa kadini kiza düskünüm bunu kabul ediyorum derdi.... nerden anladin aldattigini diyeceksiniz, bir kere onun evinde yalnizdim kendisi isteydi odasini toparken dolabin üstünd eprezervatif buldum, ilk basta eskidir falan diye düsündüm ama belliydi yeni alinmisti ve benim yanimda bile baska kizlara yiyecekmis gibi bakan heriften ne hayir gelirki, düsündükce sinirlerim tepem biniyor

eşimi asla aldatmam, bu güne de k de hiç aldatılmadım ama eşime bu konuda güvenim yok malesef, tabi bunun nedeni evlenmeden önceki hareketleriydi. bu yüzden de evlilik terapistlerinde gezdik uzun süre.

eşimi asla aldatmam, bu güne de k de hiç aldatılmadım ama eşime bu konuda güvenim yok malesef, tabi bunun nedeni evlenmeden önceki hareketleriydi. bu yüzden de evlilik terapistlerinde gezdik uzun süre.

aslında benimde eşime güvenmeme sebebim bekarken yaptıgı bi kaç hata unutamıyorum bi başkası ile beraber olmadı ama yanlış hareketleri oldu evlendiğimizde hiç o tarz hareketleri olmadı ama güvenemiyorum malesef şaka ile karışıkta hep ignelerim napıyım agzını rıyom işte

benim güvensizliklerim de evlenmeden önceki olaylardan, benimleyken başkasıyla olmasa da benim için çok önemli hatalar yaptı ne yazıkki, aynı durumdayız demek arkadaşım, keşke hiç olmasaydı o olaylar.

ah canım ya hala içimi kemiriyo unutamıyorum bende ne yapsam bilmem ki bide evlendim hayret ediyom ama seviyorumda

evlenmeden önce bu tarz şüpheleriniz vardı nasıl evlenmeye cesaret ettiniz?şüpheyle ömür mü geçer?
benim hiçbir erkeğe güvenim yok.. malesef toplum aldatan erkeği kabul ediyor ama aldatan kadını affetmiyor.affedileceğini bilen erkek neden yapmasın ki!!

aldatan bayan arıyorsan canım ''bu kadında içimizden biri'' başlıklı topiğe bak.eşini aldatmak isteyen bir bayan vardı adını anımsamıyorum..
kişi kendini aldatır.kendine yapar ne yaparsa...

bende aldatıldım ama nişanlımla ayrıydık o dönem ayrı olduğumuz zaman ama ben yinede içime sindiremedim kabullenemedim ok pişman olduğunu boşlukten böyle yaptığını filan söledi ama yinede aramız limoni ben ona eskisi gibi değilim allah kimseye yaşatmasın benim ilk defa başıma geld ve hala aklıma geldikçe yine lk günki gibi oluyorum

Aldatildim diyecek cok kadin vardir burada ama kimse ben aldattim demez ki...

Son düzenleme:
hımm ben aldatmıstım evet cok sevgılımı cok aldattım umurum degıldı
yanı umursamadıgım kısılerı - kı onların da benı umursamadıgın dusundugum erkeklerı sıkca aldattım tabı kımsenın duysa dahı umru olmayacagı seylerdı,
umursandıgım kısı tarafından da aaldatıldım tabı kı..

aslında aldatılmadım sadece işte kızlarla konuşmuşlugu işte bi kızla buluşmaya söz verip yapamadı denemek istemiş kendin falan
ama genede herşeye hazırlıklı olmak gerek

hangı kısmını anlayamadın zaten bır cumleydı, aldatan kadın gelıp buraya yazmaz demıssınız de.. alın yazdı işte yazanlar da olur daha eğer sıtede varsa yazar neden yazmasın.

Nasil anlatsam bilmiyorum ama cogu insan aldatan insanlar hakkinda kötü düsünüyor bence ve bu yüzden "Ben aldattim" diyecek cok kisi olmadigini düsünüyorum...

neyin davası bu anlamadım ki aldatmaktan çekinmeyen anlatmaktan da çekinmez sadece hislerini paylaşçak eminimki kimse aldatmayı seçmez elbet bi sebebi vradır biz kimseyi yargılayamayız buna hakkımız yok sadece paylaşım içinde olmaya çalışıyoruz burda veya bu sitede kimseyi yargılamak bize düşmez herkez başını yastıga koydugunda kendi mahkemesini yapıyodeure zaten herkez yargılıyo olabilir ben kucak açarım

Bende kimseyi yargliamiyorum cünkü herkes kendisinden sorumlu. " kimse aldatmayı seçmez elbet bi sebebi vradır" bu cünlenize katilmiyorum. Kimse kimseyi esini/sevgilisini aldat diye zorlamiyor. Demek ki aldatan kisi aldatmayi kendisi seciyor kötükedihüso

Masallah masallah..

Cok iyi birseymis gibi birde ballandira ballandira anlatmalari yok mu...

aldatmanın belli bir bahanesi yok...
kişinin, içinde ruhunda var olan birşey bence...
kişinin kendince,yani kendi iç dünyasında çok nedenleri olduğu kesin!
ama aldattığı kişide sorun aramak doğru diil...
sorunu olan alır karşına ilişkiye yada evliliğe nokta koymak istediğini belirtir ve nedenlerini sıralar..ama aldatmanın nedenleri kişinin benliğinde yatan sıradan ,dürtü,istek ,haz,heyecan,irade kaybı,çılgınlık belki de vs....bu tür duygu ve isteklerini bastıramayankişiliklerdi... aslında kişilerin kendi kendilerine yenik düştükleri bir duygu - durum bozukluğudur...
bir insanı aldatmayı istemek ve bu cesareti gösterebilmek te kişişel bir sorundur bana göre!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…