neyin davası bu anlamadım ki aldatmaktan çekinmeyen anlatmaktan da çekinmez sadece hislerini paylaşçak eminimki kimse aldatmayı seçmez elbet bi sebebi vradır biz kimseyi yargılayamayız buna hakkımız yok sadece paylaşım içinde olmaya çalışıyoruz burda veya bu sitede kimseyi yargılamak bize düşmez herkez başını yastıga koydugunda kendi mahkemesini yapıyodeure zaten herkez yargılıyo olabilir ben kucak açarım
önce şunu belirteyim. kucak açmakla ,yargılamamak çok farklıdır. ikisini ayıralım önce.... koca aldatıyor ve kadın buna kızıyor ve misilleme yapıyor. koca dövüyor kadın buna kızıp misilleme yapıyor aldatıyor ,koca ilgisiz,kadın buna kızıp misilleme yapıyor,aldatıyor.....vb vbkucak açmak derken yargılamayanlardanım ben nasılki herkez burda bişeyleri paylaşıyosa bizde onu yapçaz die düşünüyorum nasıl ki aldatılanlar varsa aldatan da var yani bunuda paylaşmak gerek die düşünerek açtım bu formmu insaanlar bitti olmuyo demiyo neden işte bazı şeylerin nedenleri vardır ben kimsenin aldatmayı seçtiğini sanmıyorum bilmiyorum yanlış düşünüyosam biri çıksın benim kocam çok iyi ama ben yetinemiyorum desin bende yanıldıgımı göriyim açıkçası ben aldtılsam önce kendimde suç ararım
burda hiç aldatılan yok mu ya yada aldatan oysaki o kadar çok kişi varki insanlar korkuyo demekki paylaşmaktan
valla canım az önce 3,5 aylık evli olan bi bayanın aldatıldıgını okudum ya yardım etmek paylaşmak istedim v eburayada öle bi konu oluşturmak istedim ama yanlış anlaşıldı galiba
daha ne yapsaydım soru sorulmus saklasa mıydım yani hem
cevap ıstıyorsunuz hem begenmıyorsunuz iki yüzlülük buna denır
begenmıyorsan sorma baslıga da bakma bu bu kadar basıt ben mı ogretıcem bunu da
sosyal olmayı ogrenmelısın bıraz ınsan içine çık gamyoncuiremsu
yersen guzelım, ben soyledım aldatılmıstım da ama aldattım da genıs genıs walla
aldattıgım adamların da haberı vardı gık demıyorlardı o kadar aşıklardı ancak 3ayda bır görüşüp dışarı cıkıyordum o halde bıle sırılsıklam aşıkken ınsanların gözü bır sey görmuyor belkı kendınızden bılıyorsunuzdur. :1closedeyes:
korkuyor dedıgın gıbı korkuyor cekınıyor aldatıldım ezıldım deemeye korkuyorlar
hani üzülünce sıkılınca bır derdım varda goruyoruz bolca ama boyle bır baslıkta ;
ne kımse aldatmıs
ne de kımse aldatılmıs :mymeka:
hani üzülünce sıkılınca bır derdım varda goruyoruz bolca ama boyle bır baslıkta ;
ne kımse aldatmıs
daha ne yapsaydım soru sorulmus saklasa mıydım yani hem
cevap ıstıyorsunuz hem begenmıyorsunuz iki yüzlülük buna denır
begenmıyorsan sorma baslıga da bakma bu bu kadar basıt ben mı ogretıcem bunu da
sosyal olmayı ogrenmelısın bıraz ınsan içine çık gamyoncuiremsu
yersen guzelım, ben soyledım aldatılmıstım da ama aldattım da genıs genıs walla
aldattıgım adamların da haberı vardı gık demıyorlardı o kadar aşıklardı ancak 3ayda bır görüşüp dışarı cıkıyordum o halde bıle sırılsıklam aşıkken ınsanların gözü bır sey görmuyor belkı kendınızden bılıyorsunuzdur. :1closedeyes:
ne kımse aldatmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?