Aldatan yakınınızı korur musunuz?

burcubahar0635

what u get is what u give
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
6.549
15.774
248
Selam…
Bu konuyu pek detay vermeden anlatmam gerek çünkü çok mide bulandırıcı bir iş. Diyelim ki çok yakın bir kadın akrabanız (kardeş/kuzen) artık kimle çok yakınsanız öyle düşünün. Size senelerce evliliğinde korkunç mutsuz olduğunu anlatıyor. Eşi düzgün kendi halinde bir tip. Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor. Bir akşam size geliyor(eşi ve çocuğu sizde kaldığını biliyor) ve içki içiyor. Gecenin bir saatinde ise o güne kadar hiç adını duymadığınız bir adamın evine şimdi çıkıp gideceğini söylüyor. Siz ne kadar tutmaya çalışsanız hatta üstüne kapıyı kilitleseniz de sizi asla dinlemiyor ve gecenin o saati içkili çıkıp gidiyor. Dediğim gibi bu kişi belki kardeşiniz belki en yakın kuzeniniz yani arkadaş falan da değil. Yıllardır yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi insan.
Şimdi sorum şu, siz kendi ailenizin de çok üzüleceğini, bu kişinin boşanacağını bilerek bunu eşine söyler misiniz? Yoksa bu kişinin kardeşimdir kuzenimdir vs ailem üzülmesin yuvası dağılmasın diyerek bu yaptığı pisliğe alet olur sırrını saklar mısınız? Bu artık benim için kapanmış bir olay fakat doğru mu yaptım yanlış mı farklı birileri daha yorumlasın istedim.

not: maddi sebeplerden boşanamıyor.

Son düzenleme:
Valla Burcu hanım, teoride herkes, hatta ben dahil adamın bilmeye hakkı var deriz. Ama pratikte gördüğüm olaylar neticesinde, kabak hep ihbar edenin başına patlıyor.
Bir kere ortada yuva yok, yuva dağılmasın gibi bir bahanenin ardına saklanmazdım ben olsam. Ama ihaneti ortaya çıkarması gereken kişinin de ben olduğumu düşünmezdim.
Yaptırım olarak, ancak o kişiyle görüşmemeyi uygulayabilirdim sanırım. Çünkü hem daha fazla kirli çamaşırını duymamak hem de muhatap olmamak adına bu kararı verirdim. Tüm dürüstlüğümle yapacağım şeyi söyledim.

Boşanmayip mutsuzluktan ağlayanların ağır sorunlu tipler olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma bu tiplerle muhatap olmuyorum. eşine söyleseniz eşi de farklı değildir affeder kötü yine siz olursunuz. En basiti kk.da açılan konulara bakın. Konu sahibi eşini yerden yere vuruyor ama sonra ne oluyorsa birdenbire yorum yapanlara beddua etmeye başlıyorlar. Böyleleri ile vakit kaybetmeye değmez.

Sessiz kalırdım.. onlar karikoca barışır belki affedilir. Arayi bozan siz olursunuz. Iliskilerin dinamiği farklıdır. Eşler birbirini affedebilir..

Aldatan yakınımı korumadım korumam da ...

Siz niye peşinden gitmediniz belki de aldattığı biri yoktur eski yaşanmışlığın olan bir isimdir ve bence gerçeği bilmeden karışmayın

Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor.

Boşanması ile ilgili yapma etme neden dediğinizi anlamadım? Evliliğini bitirmek istiyormuş işte. Bitirip kimle istiyorsa görüşsün.

Ben olsam net kimseye bir şey söylemezdim. Ama eşiyle kendisinin konuşmasını tavsiye ederdim.

Eşine anlatmazdım açıkcası. Çünki kendi doğurduğu evladını gece vakti bırakıp elin adamının yanına giden size hiç acımaz. Gerekirse Burcu tanıştırdı bizi o yaptı aramızı der. Ben olsam bağımı keserdim öz kardeşim dahi olsa.Boşanıp keyfini bozmayıp gizliden bu işleri yapıyorsa eğer kim olursa olsun evimde yeri olmazdı birdaha

Çünkü evliliğiyle ilgili söyledikleri gerçek değildi sadece psikolojisi bozuk olduğundan kocasına sarmıştı. Boşanmakla ilgili de bi planı yoktu iş yok güç yok para yok neyle boşancaktı.

Çok yakınımda değil ama yakınımda şahit oldum
Amcam yengemi aldattı defalarca aldatmış alışkanlık haline gelmiş herseferinde başka başka kadınlarla bu işi yapan kadınlarla vs
Kimse birşey söylemedi herkes gizledi yengemden. Zaten boşanacak da değilmiş öyle diyorlar. Ben de çok görüşmüyorum hic birşey demedim alakayi tumden kestim

Çünkü evliliğiyle ilgili söyledikleri gerçek değildi sadece psikolojisi bozuk olduğundan kocasına sarmıştı. Boşanmakla ilgili de bi planı yoktu iş yok güç yok para yok neyle boşancaktı.
Gerçek ya da değil. Evli kalmak istemiyorsa engel olmanız mantıklı değil. Psikolojisi iyi değilse ve bu kadar yakınsanız profesyonel destek almasını sağlayabilirsiniz.
Eşi nafaka veremeyecek durumda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…