- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 248
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Sessiz kalırdım.. onlar karikoca barışır belki affedilir. Arayi bozan siz olursunuz. Iliskilerin dinamiği farklıdır. Eşler birbirini affedebilir..Selam…
Bu konuyu pek detay vermeden anlatmam gerek çünkü çok mide bulandırıcı bir iş. Diyelim ki çok yakın bir kadın akrabanız (kardeş/kuzen) artık kimle çok yakınsanız öyle düşünün. Size senelerce evliliğinde korkunç mutsuz olduğunu anlatıyor. Eşi düzgün kendi halinde bir tip. Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor. Bir akşam size geliyor(eşi ve çocuğu sizde kaldığını biliyor) ve içki içiyor. Gecenin bir saatinde ise o güne kadar hiç adını duymadığınız bir adamın evine şimdi çıkıp gideceğini söylüyor. Siz ne kadar tutmaya çalışsanız hatta üstüne kapıyı kilitleseniz de sizi asla dinlemiyor ve gecenin o saati içkili çıkıp gidiyor. Dediğim gibi bu kişi belki kardeşiniz belki en yakın kuzeniniz yani arkadaş falan da değil. Yıllardır yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi insan.
Şimdi sorum şu, siz kendi ailenizin de çok üzüleceğini, bu kişinin boşanacağını bilerek bunu eşine söyler misiniz? Yoksa bu kişinin kardeşimdir kuzenimdir vs ailem üzülmesin yuvası dağılmasın diyerek bu yaptığı pisliğe alet olur sırrını saklar mısınız? Bu artık benim için kapanmış bir olay fakat doğru mu yaptım yanlış mı farklı birileri daha yorumlasın istedim.
Aldatan yakınımı korumadım korumam da ...Selam…
Bu konuyu pek detay vermeden anlatmam gerek çünkü çok mide bulandırıcı bir iş. Diyelim ki çok yakın bir kadın akrabanız (kardeş/kuzen) artık kimle çok yakınsanız öyle düşünün. Size senelerce evliliğinde korkunç mutsuz olduğunu anlatıyor. Eşi düzgün kendi halinde bir tip. Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor. Bir akşam size geliyor(eşi ve çocuğu sizde kaldığını biliyor) ve içki içiyor. Gecenin bir saatinde ise o güne kadar hiç adını duymadığınız bir adamın evine şimdi çıkıp gideceğini söylüyor. Siz ne kadar tutmaya çalışsanız hatta üstüne kapıyı kilitleseniz de sizi asla dinlemiyor ve gecenin o saati içkili çıkıp gidiyor. Dediğim gibi bu kişi belki kardeşiniz belki en yakın kuzeniniz yani arkadaş falan da değil. Yıllardır yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen bi insan.
Şimdi sorum şu, siz kendi ailenizin de çok üzüleceğini, bu kişinin boşanacağını bilerek bunu eşine söyler misiniz? Yoksa bu kişinin kardeşimdir kuzenimdir vs ailem üzülmesin yuvası dağılmasın diyerek bu yaptığı pisliğe alet olur sırrını saklar mısınız? Bu artık benim için kapanmış bir olay fakat doğru mu yaptım yanlış mı farklı birileri daha yorumlasın istedim.
not: maddi sebeplerden boşanamıyor.
Boşanmak istiyor boşanamıyor senelerce mutsuzluğunu dinliyosunuz. Siz ne kadar yapma etme deseniz de sizi ve kimseyi dinlemiyor.
Yasak vardı zaten, yanımda konuştu adamla adam bunu eve çağırdı.Siz niye peşinden gitmediniz belki de aldattığı biri yoktur eski yaşanmışlığın olan bir isimdir ve bence gerçeği bilmeden karışmayın
Çünkü evliliğiyle ilgili söyledikleri gerçek değildi sadece psikolojisi bozuk olduğundan kocasına sarmıştı. Boşanmakla ilgili de bi planı yoktu iş yok güç yok para yok neyle boşancaktı.Boşanması ile ilgili yapma etme neden dediğinizi anlamadım? Evliliğini bitirmek istiyormuş işte. Bitirip kimle istiyorsa görüşsün.
Ben olsam net kimseye bir şey söylemezdim. Ama eşiyle kendisinin konuşmasını tavsiye ederdim.
Gerçek ya da değil. Evli kalmak istemiyorsa engel olmanız mantıklı değil. Psikolojisi iyi değilse ve bu kadar yakınsanız profesyonel destek almasını sağlayabilirsiniz.Çünkü evliliğiyle ilgili söyledikleri gerçek değildi sadece psikolojisi bozuk olduğundan kocasına sarmıştı. Boşanmakla ilgili de bi planı yoktu iş yok güç yok para yok neyle boşancaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?