Aldatan yakınınızı korur musunuz?

Bu kişi kesin kız kardeşiniz..Allah hayırlısını versin siz karışmayın derim, eden bulmaz diyen bulur derler yine de siz bilirsiniz tabi..

Ben söylemem yakın olsam da olmasam da aldatan kadın olsa da erkek olsa da fikrim değişmez. Bu onayladığım anlamına gelmez ,hiçbir gerekçe ile aldatmayı meşru görmüyorum sadece bunu söylemek bana düşmez diye düşünüyorum. Hiç kimsenin başkasıyla olan ilişkisi beni ilgilendirmez. Ama bu konuyu bir daha benimle paylaşmamasını ne yaptığının beni ilgilendirmediğini ve bu konuda muhabbet etmek istemediğimi de söylerim.

Çok yakınımda benzer şeyleri yaşadım. Bir kez değil hem de birden fazla farklı kişilerle. Hep de bana denk geldi desem yeridir ve söylesem mi söylemesem mi diye düşündüğüm kişi de askerdeydi çok muallakta kalmıştım.

Kadınla çözmeye çalıştım olmadı şimdi olsa mahvederim onu o zamanlar daha çömezmisim. Sonra kadın başka bir konuda suç bastırmak için bana iftira atmaya çalıştığında sinirle söyledim. Suçlu ben oldum bir de neyse siz zaten konuyu kapatmışsiniz ama inşallah sizi suçlu çıkarmamislardir. Böyle durumlarda gördüğünü söyleyen suçlu oluyor onlar barışıp yollarına devam ediyorlar çünkü ama yine de çok yakınınızsa söylemeniz gerektiğini düşünüyorum merak ettiğiniz şey buysa.

Eğer söyleyecekseniz sms görüntü gibi şeyler toplayın önce çünkü işin sonunda bide siz suçlu çıkarsınız.
Ben şahsen söylerdim ve söyledimde birkaç kişide sonrada insanlardan soğudum

Olayı eşine de anlatması için ısrar ederdim. Her ne olursa olsun o eş doğruları duymayı hakeder. Bu insanlık namınadır. Anlatmazsa da tehdit ederdim sanırım o geceki yaşananlarla.

Ben de karismam ama bir daha eve de almam diyenlerdenim.
Tutalim ki basina bir is geldi, gorustugu adam yuzunden
E kimin evinden cikti, benim, hic o topa girmezdim.

Yine farz edelim ki esi suphelendi mesaj gordu bilmem ne, bizim evden cikisini takip etti/ettirdi yine kabak hoop benim basima patladi.

Ben bu konularda evhamli bir insanim.
Bu tarz insanlarin sonu da cok iyi olmuyor.
O yuzden bu pisligi aileme ve kendime yaklastirmazdim isterse oz annem olsun.

Karışmayın. Yuva yıkan siz olursunuz.

Ben asla karismazdim, tavsiyem siz de karışmayın. Sadece konuşurdum bunu yapmaya devam edersen çok üzüleceksin, yapma derdim. Gerisine karışmam. Ayrıca çok kötü istenmeyen olaylar yaşanabilir, bir de vicdan azabı çekmek var sonunda. Başınıza iş almayın derim.

Sizin evinizden başka birinin yanına gitmiş yani sizde olayın içindesiniz o yüzden saklamayin bence.

Bunu eşine söyleyen ben olmak istemem ama o yakinimla ilişkimi de bicak gibi keserim. Kesemiyorsam da ne eşi ne evliliği ne de aldattığı kişi ile ilgili hicbirsey dinlemek ve bilmek istemediğimi söylerim.
O gece herkese sizde kalacağını söylemesi sizi zor duruma sokacaktir ilerde. Bu nedenle suç ortagi olmamak için anne teyze vs bir aile büyüğüne anlatilabilinir bir durum.

Söyleseniz bir dert söylemeseniz ayrı bir dert. Her türlü ucu size dokunacak gibi görünüyor. En iyisi o şahısla ilişkinizi kesmek bence.

Bence çiftlerden biri diğerini aldattığında karşısındaki kişi mutlaka anlar(normal zeka seviyesinde) anlamamak imkansızdır.ama işine gelen ya da gelmeyen şeylerden dolayı evliliğini böyle sefil şekilde sürdürenlerde var.
karışmamak en iyisi.yarın onlar barışır,siz kötü kişi olursunuz.
üstelik akrabalıkda sözkonusu ise ömür boyu yüzyüzede bakılacak. çok hassas bir konu .mesafe koyun aranıza .uzaktan izleyin derim.

Siz naptiniz peki
Susmak adaletsizlik olurdu ben susamazdim

Ben saklardım ama görüşmelerimi aza indirirdim uyarırdım sadece .. ayıp örtmekte gece gibi ol..

Büyük ihtimalle karışmazdim çünkü gördüklerim genelde karışanlar suçlu ilan ediliyor yuvamda gözün var/eşimde gözün var gibi ama amasi var işte eşine ve çocuklarına ben bu gece bulcaya gidiyorum onun yanında kalacağım diye benim yanıma gelip oradan bir başkasının yanına çıkıp gidiyorsa o zaman karisirdim.

Eşini arar durumu izah ederdim eşin benim yanında yok nereye gittiğini bilmiyorum diye bir adamın yanına gitti demezdim.

Dışarıda başına bir iş gelse olse,kacirilirsa,düşüp yaralansa en son nerede bulcanin yanında halbuki benim yanımda değil ama ailesi öyle bilmiyor.

Yada eşi kendisini aldattığını bir şekilde ogrense ve senin evinden çıkıp oraya gitmiş demek ki aralarını sen yaptın diye iftirada atarlar.

O yüzden ben bir daha görüşmezdim çünkü bu yaptığı davranışı alışkanlık haline getirebilir eşine ben bulcanin yanına gidiyorum deyip sevgilisinin yanına gidebilir.

Yani en azindan düsündüklerimi söylerdim. Bosanmaya afedersiniz totosu yok, ama aldatmaya var öyle mi. Yani sahsen esine söylemesem bile silerdim kim olursa olsun. Böyle benzer bir durum yüzünden bir akrabagimi sildim. Sonra vefat etti. Arkasindan üzüldüm desem yalan olur, cünkü esine az cektirmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…