Aldatan yakınınızı korur musunuz?

Üzerinize vazife değil, böyle şeyler eşe anlatılmaz. Siz görüşmeyi kesin mesuliyetiniz kalmaz.

Öyle bir iğrençliği kesinlikle kabul etmezdim.Hayatta anlık hatalar olur şeytana uyar insan ama o kişinin ki arsızlık olmuş artık. Hem gidip başkası ile keyif yapsın hemde maddi imkandan dolayı boşanmasın zavallı adamın parasını yesin. Böyle birşeyi bilsem pişman ederdim o kişiyi eşinden ziyade kendim.

Kim oldugu gram farketmez hic hoslanmam. Korumayi saklamayi birak kapidan ciktigi an esini arar kendisi sarhos tutamiyorum şu ismi soyledi ona gidecekmis lutfen gel bak derim. Aldatmayi biliyorsa bosansin pislik. Maddi sebepten bosanamiyormuş o zaman aldatmicak midesiz. Kuzen degil kardesim olsa ayni tepkiyi gorur.

Ben susardim sanırım ama o kişiyi bı daha evime de almazdım

Kocasını arar eşinin evimden gittiğini söyler geçerim, karısı evr gelince yalanınıj hesabını kendi versin . Bırak kuzeni isterse kardeşim olsun bir daha o insanla da görüşmezdim. Aldatması kendi ahlaksızlığı ancak bu işe benide bulaştırıp, benim üstümden yalan söyleyerek beni zorda bırakan insanı hayatımda tutmam. Kocasının parasından vazgeçmemek için ondan boşanmayıp , onunla bununla düşüp kalkan insan zaten insana zarar vermekten başka bir işe yaramaz.

Hiç bulaşmam herkes kendi pisliğinde boğulsun . Adama söylesen belki cinayet işleyecek vicdan azabı sana kalacak ya da sana inanmayacak karıma iftira atıyorsun diyecek arada kalan ve kötü olan sen olacaksın .olan bir şeyi sen düzeltemezsin.ama o kişiyi yavaş yavaş hayatından çıkar . Yoksa senin de başını belaya sokar

Çünkü evliliğiyle ilgili söyledikleri gerçek değildi sadece psikolojisi bozuk olduğundan kocasına sarmıştı. Boşanmakla ilgili de bi planı yoktu iş yok güç yok para yok neyle boşancaktı.
Söyleyip söylememe konusuna bir yorum yapmayacağım çünkü söylememişsiniz ve konuyu kendi adınıza kapatmışsınız. Ama ben kardeşim dahi olsa bu kişiyle tüm iletişimimi keserim. Burada söz konusu aldatma çevremizde olunca ve özellikle bir kadınsa çok güzel linçliyoruz da kan bağı oluca mı ahlakı bir kenara atıyoruz?
hem bu kişinin eşinden boşanmak istemesinin sebebi psikolojik sırunlar ya da adamın kötü olması değil bildiğin aldatıyor ve zaten bılanmak istiyordum ayaklarına yatıyor. Burdan bakınca öyle yani

ya şimdi uzaktan ne desem boş,cidden konuşması kolay...

ama sanırım ne saklardım ne de ifşa ederdim.

sadece artık destek olmazdım,bana güvenerek plan yapmasını engellerdim, kendi kendine ne yapıyorsan yap pisliğine beni bulaştırma,ben bu günaha ortak olmak istemiyorum diyip arama mesafe koyardım.

soğurdum da açıkçası, sadakatsiz insan babam bile olsa soğurum yani napayım...

Cok yanlis oldugunu bile bile soylemez susardim Allah affetsin ne diyelim

Bu kul hakkıdır. Aldatılan taraf bilmese bile Allah biliyor. Pisliğe alet olursanız ahı peşinizi bırakmaz.

Normalde boyle şeylere dahil olmam. Kim kimi aldatmis gorsem de gidip anlatmam umurumda dahi olmaz AMA millete benim evimde kalacagini soyleyip gece yarisi elalemin yanina gitmeye kalksa direkt eşine haber verecegimi soylerdim ki gercekten gittigi an arardim kocasini "karin sarhos cikti gitti nereye bilmem" derdim.

Basina bir iş gelir ölür kalir, yaralanir, kaybolur herkes diyecek Ciri nin evinde kalirdi, acikla bakalim al başina belayi. Asla boyle biseye izin veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…